Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Engelli Personel Atamaları Belli Oldu

SESSİZ38
eğer atanamasaydın torpil olduğunu düşünürmüydün acaba. bu nasıl bir mantık yav.

Memur: 72 hızmetlı: 92

sakarya54;

sonuçları gorunce düşünmezdim herseyın bılgısayar ortamında yapıldıgını görmüş oldum...

öncelikle torpilsiz kendi bileğinin hakkıyla atanan arkadaşlara hayırlı olsun ama o ben size baştan torpilin adımları duyuldu derken hepiniz bana saldırdınız ben artık buranın nasıl bir atama sistemi olduğunu yazdım kızdınız beni öldürcektiniz hakkı olduğunu düşünenler hakkını arasın lütfen bunlar aynı şeyi bize her seferinde 4 ay yaşatmasınlar

bilgisayar ortamında oluşabilecek olan hatayı gördük tercihler ilk açıklandıgında farklı farklı çıktı şimdi atamalardada hatalar yapılmış olabilirmi bunu düşünmek lazım torpil demiyoruz bireysel hatalar.sonuçta bazı degerlendirmeleri memurlar yapıyor.
ama şu saatten sonrada yapılacak birşey yok diye düşünüyorum kpss de ösym başkanı sorular çalınmış olabilir diye soyldeiği halde herşey normal şekilde gidiyorsa meb sınavı gayet mantıklı ve dürüst olmuştur diyebiliriz

murat01_80;

Murat bey ben ne 5000 kişinin de torpili var dedim(ki ben 98 le atandım torpilsiz ). ne de her sınav da torpil var dedim .. karamsar olmamı gerektirecek bir durum yok ortada benim atamam gerçekleşmiş yalnız sınav öncesi basıma gelenlerden cok iyi biliyorum ki bu sınavda bi çok kişinin hakkı yenmiştir.
,
bunun ne ispatı ne arastırması var torpili olan kişiler 60 alıpta atanmadı onların puanı atanabilecekleri bir puana getirilip atandı onun için bunun ispatını yapamayız. ben sadece gözlerimle gördüm kulaklarımla işittim.. inanan inanır.

öncelik durumu yok sanırım puanı aynı olup mesela 90 la bazırları atanmış bazıları atanamamış öncelik durumu da diploma notu yaşı falan diye düşünüyorum.

lvntglcn;

bende bunu söyledim hep benim puanımı al başkasına ver sonra atan atandım diye sevin bide hepsi için değil ama puanımı alıp kime verdilerse eğer bu dünyadada öteki taraftada ondan hep hesabım sorulsun ömür boyu bir adım yol alıp başarılı olamasın

sakarya;
bende gözlerimle gördüm kulaklarımla çok emin bir kaynaktan duydum yıkıldım dedim birtek bela okumadığınız kaldı bütün böyle yapanları allaha havale ediyorum

78 puan istanbul memur fakat hastalığım başka dertler açtı şu aralar hastanedeyim gitmesem ne olur seneye bu zamanı bu zaman atanmamda sorun olur mu bu önemli

bu denli yüksek alımlı bir sonraki atama sizce ne zaman olur??? güz dönemi yapılırmı bu kadar atama??

Bay_cin atamalarda yeni rapor istenecek miiii? İstenmeyecek mi? Sen onu söyle boşver kavgayı şimdi:D

Atama sırasında yeni rapor istenmeyecek (Yeniden Rapor Çıkartılması) müracaat ederken beyan ettiğiniz raporu kabul edecekler etmek zorundalar çünkü atamaya esas raporunuz ilk müracaat ederken beyan ettiğiniz raporunuzdur bu yüzden atama sırasında yeniden rapor çıkartmanız istenmeyecek.

15 günlük süre farklı şehirlere atamalar için değil miydi BaY_Cin? ben mi yanlış biliyorum?

selamlar herkese

bende osmaniye ye atandı puanım 96 ilk tercihim kesinlikle torpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

arkadaşlar lise mezunlarıyla üniversiteler farklı karışıklık ordan çıkıyor.

işitme engelliler puan zayıflamak otropedik-diger yüksek puan zekayı cok yanlış
işitme eng hepsi puan zayıf üzüldü

kazanan arkadaslar hepınıze hayırlı olsun kazanamayan arkadaslarıma da bundan sonnrakı sınavlarda basarılar dılıyorum.kaznan arkadaslar sızlere onumuzdekı hafta ıcerısınde ıl mıllıegıtım mud.özlük şubeden arayacaklar.ıl mıllıegıtım md.gıdeceksınız sıze elden teblıg yapacaklar.bu teblıg de sızden ıstenecek belgeler yazacak sızlerde bu belgelerı hazırlayım teslım edeceksınız.sonra baslayacaksınız.

gursa;

Başvurduğumuz il milli eğitim müdürlüğünden mi arayacaklar atandığımız il milli eğitim müdürlüğünden mi?

Bulut 25 ;

Teşekkür ederim maraşa atandım.
Mersin 76
adana 82
maraş 72
osmaniye 76
malatya 72 de kalmış...

Bende seni ve tüm atanan arkadaşları kutlarım...

Atama esnasında sürekli olan raporlarımızı kabul etmeyip yeniden rapor alın derlerse ne yapmalıyız ?
Bununla ilgili bir belge gösterebilirmiyiz ?
Yeniden rapor istemezler başvuruda raporlarımızı kabul ederlerse problem yok ; ama adam bihaber olursa ?

savaşta kaybeden devletler yenilmeye doymaz ve düşmanına daha çok zarar verir mesala canlı bomba olur bu sınavdada kaybedenler torpil olanlar kazandı diyor şimdi onlara soruyorun ben günde 13 saat evet 13 saat çalışarak kazandım kaybedenlerin hepsine bişey demiyorum ama torpil kelimesini ağzına alanlar artık lütfen sussun olay çok basit 90 VE ÜZERİ ATANDI BENDE 94 İLE ATANDIM ALLAH SİZEDE İNŞALLAH MEMURLUĞU NASİP ETSİN

emrock sen 86 puanla nasıl yaloaya atanamasın benımde tercıhlerımın arasında yalova vardı ve benım sayfmda yalova 74 puanla aldı gozüküyo ne yapıyo bunlr ya kafayı yıcem

90 puan aldım atanamadım tercihler Batman 92, Diyarbakır 94, Mardin 92, Şanlıurfa 90, Gaziantep 92 atanamadım

suat46 ; lütfen kafana göre şeyler yazma herkes hakkıyla kazandı torpil falan yok.

Haram olsun

Slm arkadaşlar ben hizmetli sınavında 84 puan almıştım tercihlerim
1 van
2 hakkari
3 şırnak
4 bitlis
5 muş
ve 90 dan aşağı atama yapılmamış soruyorum size bu sınav sonuçları (((ilk)) açıklandığında kaç kişi 90 ve üzeri puan almıştı. Bu bir aylık 25 günlük itşiraz süresinde neler değişti bilmiyorum ama bilmek istiyorum

hakkıyla kazanıpta yerleşen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum onlara sözüm yok

ama diiğer şekilde torpilmiş yada başka bir şekilde başkalarının hakı gasp edilerek yerleşenler vr ise bu mübarek ayda onları allah'a havele ediyorum
hakkımı haram ediyorum inşallah

torpil olduğunu sanmıyorum benim arkadaşım hizmetli kad. 90 puanla yerleşemedi oysaki 90 puanla yerleşen çok kişi var tmm men şans yaş ve dip. tutmadı yada tutanlarda ise bilgisayar kurası oldu torpil yok siz 84 almışsınız bunun daha 86-88-leri var ama inşlh diğer sınavlarda umit ediyorumki yerleşirsiniz Allah herkesin gönlüne göre versin

ben 98 almıştım ve ilk tercihim olan kayseriye atandım.inşallah atanamayan arkadaslar bir sonraki sınav elinizde.

90 puan hizmetli çanakkale....herkese hayırlı olsun..balıkesir ile yer değiştirmek istiyorum ilgilenen arkadaşlar için gsm..0 532 511 90 67

arkadaslar kendim yerleştiğim için söylemiyorum,bizlerinde çok hakkı yendi daha önceleri,yalnız bu sınav çok göz önünde yapıldı ve herkes puanını tercihini biliyor,ben asla torpil oldugunu düşünmüyorum.

Üst Alt