Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaslar senin aldın rapor zaten hastaneden kayıtlı yapacagınız tek sey onu 2010 tarihli yaptırmak ne vaarki bunda kazanılmış hakkınız alınmaz kazananlara basarılar yeni görevlerinde
benim 20,06,2006 trihli raporumla sağlık bakanlığı sınavına başvuru yaptım kabul ettiler yeni yönetmelik16,07,2006 sen diyosun ki kabul etmedi anlayamadım.
vede şimdi diyelimki bu sınavı veya açılacak olan sınavlardan harhngibirini kazansam dahi sizin söylediğinize göre kazansam dahiatamam yapılmayacak demekki.bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim
45manisa dikkat edersen ben 2006 dan önceki raporlar kabul etmediler dedim.Ve bunu ben bizzat yaşadım.Benimle beraber raporu 2006 yılından önce olanlar sürekli ibaresi de olmasına rağmen yeniden rapor aldılar.Bazılarının rapor oranında düşmeler oldu.%40 ların altına inenler oldu.Ben bunu anlatmaya çalışıyorum ama maalesef bazılarına bu açıklamam BOMBA etkisi yaptı.Adeta şoka girdi.Alavere dalavare yaparak rapor alanlar bırakın da Allahından bulsunlar.Ne demek oluyor bu sahtekarlık yaparak doktor ayarlayarak rapor alanlar gerçekten özürlü olanların hakkını gaspetmiş olmuyor mu.Hırsızlık değilmi bu.Eğer raporu hakkıyla alanlar zaten korkmazlar.Yok uğraşacak zamanları yokmuş da uğraşamazlarmış da.Bak nasıl alınıyor muş yeniden rapor göreceğiz.
önce şunu düzelteyim ilk günden beri yönetmenlik diyip duruyosun o yönetmenlik değil Yönetmelik . . Daha sonra ben ilk günden beri yeniden rapor istenmeyecek dedim haalada diyorum yeniden rapor istenmeyecek herkes sınava müracaat ederken ibraz ettiği raporla gidip görevine başlayacak. Kimseden bu rapor yok şu tarihli yok bu tarihli diye yeniden rapor çıkartması istenmeyecek.
Benim hatam matam yok sen ne dediğimi anlamıyosan ben niye özür dileyeyim,
Baycin seninle muhatap olmak istemem ama olayın yanlış anlaşılmaması için büyük gayret sarfettim ya. Sen kendi ağzından dolma lafla çıktın. Söle bakalım nerede yazıyor, tekrar rapor alınmayacağı söle, önceki laflarını da çevirme burda herşey kayıtlı, özür dilemeye bile aciz insan.
Önceki yazdıkların unutuyorsun baycin, laflarını değiştirme, ya rapor alınır yada alınmaz. pritt01 in gönderdiği atama duyurusunu oku. Gerçi sen yasadan yönetmelikten anlamazsın.
tammm sinirsinizz ayıp yaa al verin nolcak sanki ropor cok mu zor ayrıca oran düsürüolar diolar bnimmm %45 raporum ozaman neden %45 oluyor ama anladım kadarıyla bazılarının engelli oldundan süphesi var tek cıkara bildim sonuc bazı yazılardan bosu bosuna kırmayın birbirinizi her seye cagre vardır bir ölüme cagre yok su dünyada bosana stres ortamı yaratmayalım derim buna bende dehil