Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesleğim, Takı Tasarımlarım

Bilgi lütfen

Yeni taç modellerim :)

k6bvrbw.jpg
bu en üsteki in fiyatı ne acaba

3q59kx7.jpg

bh9jb58.jpg
fiyat bilgisi alabilirmiyim

Kristal boncuklu, İsim kolyelerim. Sipariş alınır 😊 bide bunun fiyatı ne kadar 2 li alsam ne kadara yaparsın

k1sdDs.jpg
fiyat bilgisi alabilir miyim lütfen çok güzelmiş bu isimli kolyeler belki 2 tane alırım

Artık Lokum kızım da tasarım işine el attı. Siparişler yağsın bakalım. Para lazım :)

k9vWw6.jpg

Maaşallah ona.. ama verdiğin asgari ücrete canı sıkılmış gibi durmuş biraz. :)

Maaşallah ona.. ama verdiğin asgari ücrete canı sıkılmış gibi durmuş biraz. :)

Lojman var, yemek var, daha ne istiyor. Üstelik çalışmıyor da yalnızca denetim memuru olarak görev yapıyor abisi :)

Erkek bilekliklerim nasıl olmuş MeTePe ? Birkaç sipariş ver de iş görüşmelerine gittiğinde etrafında iş insanları pervane olsun. İş teklifleri yağsın :)

Ben ne anlarım yahu bileklikten... kravat bile takmıyorum.

Üstünde Ayşe yazan püsküllü tespihi mi diyorsun? :confused:

Büyük ihtimalle kısırlaştırılmış kedicik öyle hissettim

Neden öyle hissettiniz? :)

@*Sevgili* Gerçekten erkek bilekliği mi bunlar?:) Erkekler deri tarzı bileklikleri daha çok seviyor, sanırım onların kamışı hazır satılıyor. kamışlarla örgü ya da metal aksesuarlarla süsleme yapabilirsin. Birde ipten örme, bileklikler çok moda.
https://www.youtube.com/watch?v=dhoZafiHS4o

Evet canım. erkek bileklik.

Geceye birer mahsul bırakalım. Evet, gecenin ürünleri erkek bileklik ve kolye 😊😇🥰

okMdGQ.jpg

okZR8e.jpg

Yeni erkek takılarım. Evet beyler, siparişleri göreyim 😇🥰😊

oOPP0S.jpg

Tespih yapmaktan vaz geçemedin bir türlü ama bunların imameleri biraz satanist işi olmuş. :)

Eline sağlık bu arada...

Tespih yapmaktan vaz geçemedin bir türlü ama bunların imameleri biraz satanist işi olmuş. :)

Eline sağlık bu arada...

Bu kadar çok tespih çekersen, her gördüğünü tespih sanırsın işte :) Müşterilerim arasında satanistler de vardır muhakkak. Onları da düşünmek zorundayım. Sonra bana kızıyorlar 'illere var da bize yoh mi' diyorlar :)

Çok mersi bu arada... :eek:

Üst Alt