Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meme kanseri sonrası oluşan ağrılar için neler yapılabilir?

vilda

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
5
Meme kanseri olanlar varmı varsa tedaviler sonrası oluşan bacak kol ağrıları için ne yapıyorsunuz. Nasıl ilerliyorsunuz bilgi verirmisiniz

Kardeşim merhaba. Yakında zaman en yakınımda teyzem gögüs kanserine yakalandı .İlk teşis kondugunda ''Kanser yayılmış ve hızlı yayılan cins ''dediler. Teyzemin kızı hemşire oldugu için teyzem ile çok iyi ilgilendi. Teyzemin gıda bakımıda en üst şekilde yapılıyor. Dogal köy yumurtası , köy tavugu ve diger tüm dogal takviyeleri saati saatine yediriyorlar. Kanser teşhisi kondugunda 1 yıl ömrü var demiştiler ama 7 yıldır teyzem hayatta ve Kanserden kurtuldu. Demem o ki çok iyi beslen kardeşim. Geçmiş olsun

Beslenmeye çalışıyorum beslenme içinde biliyorsunuz ki durumu iyi olması lazım geliri olması lazım ya benimde ilk evre tedavi aldım saçlarımı kaybettim anne baba yok ben tek ayakta durmaya çalışıyorum tedavi bitti 3 4 ay oldu bacak ağrılarım çok oluyor buna şükür ama kan değerlerim iyi

Üst Alt