Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Medel marka koklear implant cihazımın işlemcisi bozuldu..?

fiat olarak kaca geldi. bide isitme cihazi gibi nasi cesit deneyecek arkadas

14400 liralık kısmı devlet ödüyor: Ziraatbank hesabınıza aktarılıyor yok ise Ziraatbank'ta adınıza tahsis ediliyor.
Sonnet Aralık 2014 de 4600 lira fark ödedim.
Opus2 alsa idim 2600 lira fark ödeyecektim.
Deneme sansı veriyorlar ancak senet imzalatmak karşılığı ile: ben bu riski göze almadığım için denemek istemedim. Aslında imkanım vardı.
söyle: 2600 lira peşin ödüyorsun cihaz deniyorsun
Peki SONNET? 4600 lira peşin ödeme gücüm yok. Dolayısıyla imkanım olmadı.
İkisi arasında çift mikrofon olayı olması ve nanoteknoloji sistemi olması SONNETi tercih ettim.

arkadaşlar benim kafamın içindeki parça sonnet 100 dış parça işlemci opus 2 yani memnunum ancak en son çıkan suya neme dayanıklı erayte mi bi işlemci çıkmış kesinlikle onu alın tavsiye ederim benim opus 2 çok iyi ama yazın terleme yaptığı anda ses kesiliyor cevabı geç verdim özür dilerim not en son ameliyatım 31 temmuz2014 tarihinde kocaeli üniversitesi prf.dr. mete işeri hocamız yaptı saygılarımla

Merhaba arkadaşlar inşaallah sonnet alacağız ama CİHAZ FİRMADA YOKMUŞ YURTDIŞINDAN GELECEKMİŞ GELİNCE HABER VERECEKLER

SONNET CİHAZDAN MEMMUN OLMAYAN ŞİKAYETİ OLAN VARMI

KAYSERİ DE SONNET KULLANAN VARMI

Cihaz gelmiş zaten ben aldım.
Aralık 2014 de aldım: Sonnet.
Cihaz opus1 den daha iyi. Oldukça verimli: Ancak pil yuvası 2 li olduğu için ertesi gün bitiyor. Kaliyteli pil takılmadığında ötüyor.
Kapatma açma düğmesi yok; her halükarda takmak zorundasınız: Program değiştiremiyorsunuz(bu benim acıdan iyi). Hani olur ya 1-2-3 veya Y-X-Z tuşları ile kompinasyonlu progam değiştirilirdi ya o kısım yok..
sesleri saat 3 yöne çevir diye birşey yok...

Açma kapatma: yuvasının kapağını çıkardığında otomatikman kapanıyor: kapağı taktığınızda otomatikman açılıyor.
Tatlı tatlı Şekerleme anında uyku modunuzda iken cihaz çıkaramadığınızda kapı çaldığında beyninize vurgun yemiyorsunuz..
Öndeki ve arkadaki sesleri çok güzel algılıyor: Yan komşularının çalan telefon seslerini bile algılıyor.

Mr. No evet çok güzelmiş güle güle iyi günlerde kullan inşaallah bana firma yurtdışından gelecek şimdi elimizde yok dedi dün aradım elektrik kesilmesinde dolayı gümrükten çekilememiş o yüzden rapor reçete yi çıkartmak için hastaneye gidemedim sonnet gelince haber verecekler benim çocuk 7 yaşında 5 yıldır opus 2 kullanıyordu oda iyiydi ama sonnet daha iyi galiba çocuğum 2. Sınıfa gidiyor daha iyi duymasını istiyorum. Sonnet te sanki opus 2 ye göre yedek parçası daha az herhalde,

Yedek parça sıkıntısı olacağı sanmıyorum: İlerleyen yıllarda OPUS' depoda kalmayacak ve Sonnet yedek parçaları dolduracaklardır.

merakımı mazur gör: cihaz doktor raporu ile birlikte 7 senede bir veriliyor sanıyordum.
Galiba Çocuğunuz yaşı küçük diye 5 senede bir mi veriliyor?

Bizim opus 2 cihaz bozuldu rapor çıkarttırıp kullanıcı hatası yoksa yenisini alabiliyormuşuz yıl önemli değilmiş

Mahmutmurat;

Bir kenara yazdım: Öğrenmemiz iyi oldu. Teşekkürler...

hayırlı olsun erol bey biz de sonnete geçeceğiz inşallah. ama ben kumandadan program değiştiriliyor diye biliyorum aynı opus 2'de olduğu gibi. bir de sorduk biz başka parçaları gelecekmiş daha şimdiki haliyle kalmayacak yani.

Üst Alt