Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'te görev yeri belli olan var mı?

erkan bey bende öğretmenim ve 1 eylülde göreve basladım bayram dolayısıyla 7 eylül maaslar hesabımıza yatıcak ama bende duydugum kadarıyla ilk ay cıft maas alıcakmısız hadi hayırlısı.KOCAELİDE TÜM ATAMAALAR GERCEKLEŞTİ GÖREVE BASLADIK BİLE):)))

Aydınlatıgın için cok tesekkür by cin:))

muğla dalaman ilçesi Anadolu Lisesine memur olarak atamam oldu.Pazartesi MEB İl Müdürlüğüne gidip evrakları alıp 15 veya 16 sında işbaşı yapacağımı söylediler....Darısı ataması belli olmayan arkadaşlarıma gelsin...hayırlı haberlerinizi alırım.Herkese hayırlı cumalar...

Filiz;

Siz çift maaş almayacaksınız, siz sadece maaş + 15 günlük kıstal yevmiye alacaksınız, buda ayın birinde göreve başladığınız için. Göreve başlanan tarihle ay başı arasındaki herhangi bir günde göreve başlayanlara bu kıstal yevmiye hesaplanır ve ödenir. Ay başında yani 15'inde göreve başlayan memurlar atandıkları kurumun mutemetleri (genelde yapılır) ek bordro düzenler ise işe başladıktan bi kaç gün sonra maaşlarını alırlar, düzenlemez ise ay başından diğer ay başına kadar olan süre kıstal yevmiye olarak hesaplanır ve maaş + kıstal yevmiye ödenir.

Meb göreve başlayanlara hayırlı olsun

arkadaşlar ben ankaraya memur olarak atandım hala haber yok .bazı illerde meb başlayanlar olmuş .birde meb memur maaşları ne kadar olacak .ankarada ikamet ediyorum harcırah çıkar mı .kazanamıyan arkadaşlara üzülmesin daha çok alım olacak yeterki inançlarını kaybetmeyip sınava hazırlansınlar.

konu anlaşılmıltır by cin tesekkürler peki burada kimseye soramadım çekindim:((sence tahmini maasım ne olur kademe 8/1 den başladı.aydınlatırsan sevınırım..

9/1 değilmi ? Standart kaba taslak bişey söylemek gerekirse 1.500 tl civarında bi maaş alırsın (ekders vs hariç)

bay cin konu hakkında fazla bilgiye sahipsin memurlar ne kadar alır

izmir ne zaman açıklıcak yaw. millet maaş hesaplıo biz daha beklioz:(

İstanbulda öğretmen ya da memur olarak göreve başlayan varmı, meb' e sordugumuzda hala valilik onayı bekliyoruz teferruvatı..

Neden bu kadar bekletildiğini anlamak zor, ben il dışındayım daha onaydan gecicek ben istanbula gelicem de yerleşicem de başlıycam da daha neler..

1-15 Eylül arasında kalan yarım maaşı da arada götürecekler.

Büyük ihtimalle bayramdan sonraya bırakıcaklar diye düşünüyorum, okul açılacak dersler başlayacak bizde pat diye gittiğimizd e sudan çıkmış balık gibi

ne olup bittiğinin farkına bile varmıycaz.Ne seminerler ne toplantılar, ne tanışma faslı...

Bürokrasiyi ne kadar da seviyoruz..!!!

Ferit; :D davul zurnaylada karşılamıycaklardır dimi :D

AliAli; Bekar bir memur ortalama 1.200 tl maaş alır buna eş ve çocuk yardımıda dahil olduğu zaman yaklaşık olarak 1.350 tl civarında bir maaş alır.

Göreve başlayan ve başlayacak olan arakadaşlara hayırlı uğurlu olsun görevinizde başarılar diliyorum

by cin ben teknik eğitim fakültesi mezunu oldugumdan dolayı 8/1 den baslatıyorlarmıs ilk başta kaydımı yapan okul müdürüde buna sasırdı fakat mühendilik ve teknik fakülte mezunları 8/1 den baslıyormus ne şans dimi:)) msjımı cevapladıgın ıcın cok saol..

Ben pazartesi başlıycam derecem 12/1 ne kadar maas alırım acaba

BaY_Cin sen bu konularda baya bilgilisin anlaşılan... :) Benimde merak ettiğim 2 konu var cevaplarsan sevinirim... :eek: Ben hizmetli maaşlarını merak ediyorum herkez memur maaşlarını konuşuyo biz nekadar alıcaz tam net bi cevap alayımda rahatlıyayım ilk defa bi işim olcak o yüzden çok heyecanlıyım maaş konusunuda çok merak ediyorum o yüzden... ;) Birde başka şehirlere atananlar kaç yıl sora tayin isteyebiliyorlar? Ben Eskişehir'de yaşıyorum ama Ankara'yı kazandım en kısa sürede geri memleketime dönmek istiyorum... :)

yahu heralde en enteresanı benim başıma geldi. bugün 17:30da antalya il milli eğitim müdürlüğünden bir bayan aradı beni pazartesi günü göreve başlayınız dedi dedim nerede görev yapacağım,onu buraya gelince bildiricez dedi,ama ben şehir dışından geleceğim atandığım yeri bilmediğim için ne ev tuttum ne birşey nasıl başlıyabilirimki pazartesi dedim,valla sırada arayacağım 82 kişi var siz bilirsiniz deyip kapattı telefonu öyle elde telefonla kaldım. ne olacak şimdi yaa:confused::confused::confused:

deniz54 bence siz yarın yola çıkın gidin eldekinden de olmayın sonra şaka gibi memurun söyledikleri meb demekki sorunlu bir kurumki bu sınav ilanından buyana bayağı ilginç olaylarla karşı karşıya kalındı atanan ve göreve başlayan herkese hayırlı olsun darısı bizim başımıza sağlık bakanlığın da inşallah:D

eseszeus;

Memur - Hizmetli maaşları arasında öyle uçurumlar yoktur, en fazla 50 - 60 Tl farkedebilir (eş çocuk yardımı hariç) şuan göreve başlayacak olan Hizmetli biri ortalama 1.150 - 1.200 tl arasında bir maaş alır.

Normal Prosedürü; Memur göreve başlar ve 1 yıl stajyer olarak çalışır. Bu stajyerlik dönemi içerisinde tayin isteme hakkı yoktur. 1. yılın sonlarına doğru Temel ve Hazırlayıcı eğitim kursu görür, bu kurs bitiminden sonra sınav yapılır ve sınav sonucuna göre memurun stajyerliği kaldırılarak asaleti tasdiklenir. Yani 1 yıl hiç bir tayin isteme hakkınız maalesef yok. Memurların tayinleri valilikler arasında olur, atanmak istediğin il valiliğine dilekçe ile müracaat edersin ve valilik dilekçene istinaden çalıştığın il valiliğinden seni talep eder, eğer çalıştığın kurum müdürü gitmen için muavfakat verirse tayin işlemin gerçekleşir, vermez ise tayin istemin redle sonuçlanır.

Cevabın için teşekkürler BaY_Cin... Bende eşte yok çocukta yok tüh ya iyice düşçek maaş desene... ;) Bazı arkadaşlar 900 tl falan demişlerde memurlar.nette falan ondan bi korktum... :) Ben zaten 1 yıl beklemeye razıyım ama kimse tam bişey söylemiyo biri 2 yıl diyo biri 3 yıl diyo falan her kafadan bi ses yani ama 1 yıl yetiyosa tayin için bu güzel haber teşekkür ederim tekrar... :rolleyes:

Ben asaletim tasdik edildikten sonra ki günler de , tayin isteme hakkım doğar mı diyorsunuz

Yoksa farklı bir süreç mi var .?

Üst Alt