Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hee tek tercih balıkesir balıkesir balıkesir dedin olmazsa emeklilik cepte dedin geldin başıma bela oldun tek rakir sen varsın bayburtta eline geçme :))) sen önlisans lı mısın soykan

buyucu;

Göreceğiz! kpssye odaklanmam lazım:) allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar! RABBİM NE OLURSUN ATANAYIM! HATTA HERKESİ ATA YÜCE RAAAHHMMMAANNNN!!!!!!!

Nasip ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir... Nasip etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür...Bu saatten sonrası kısmet..

en kötüsü deo ya oturup evde kalmış kızlar gibi kısmet beklemek el kol bağlı bişey yapmak hoş gelmiyo pc başında ölecem

yaw arkadaşlar memurlar.nette çok sert tartışmalar var1 hatta hakaretler havada uçuşuyor biride demiş ki orda artık ne derce doğruysa işitme engelliler ile ortopedik engelliler aynı kategoride değerlendirilecekmiş! hadi yeni idia ve yeni bomba...

Sinerji benimde puan 90 ilk tercih izmir, 2. Tercih manisa mezuniyet:2004 lisans senin mezuniyet kaç? Sence atanırmıyız? Izmirde başvuru yoğun muydu? Ben kırklarelide sınava girdim.

84 puan lisans .inşallah gelir..herkesin kazanması ne kadar iyi olurdu o zaman bu kadar stres yapmazdık..

imren;

İmren, sana katılıyorum. Ben şahsen 8 aydır dershaneye gidiyorum. zor soruları fullemişim; fakat basit sorularda 12 tane hatalı yanlışım var.

94-96 izmir bursa ısparta Elazığ balıkesir...herkes için hayırlı olması dileğiyle.

Konyadan bir zihinsel engelli olarak arkdşım var. Nete girmiyor. Önlisans olarak girdi. Bugün telefon açtı. Türkçeden 1 yanlışı olmak kaydıyla 49 yapmış. Birde görme engelli çok yakın arkdşım var. Önlisans.. Onun yanlışıda 7-9 arası

seçilburgaz;

seçilburgaz şimdiye kadar önümde 5 kişi oldu izmir konusunda pek ümidim yok olursa en iyi 3. tercihim olur heralde. sen benden yaş nedeniyle öndesin.

lisans memur.38. kahramanmaraş, malatya, hatay, osmaniye, şanlıurfa.
ne dersinz atanabilirmiyiz. ümidim var.33 lere kadar kadar düşeceğini zannediyorum memurluğun.
birde puan olarak değilde tercihlerden kazanma olasılığım var mı.
inşallah sitedeki tüm arkadaşlar kazanır.

harbi o nasıl zihinsel engelli inanılacak gibi değil :D

En tembel benmişim demekki :(

30 NET - TEK TERCİH ANTALYA - MEMUR

alanya
yok yok zekisin ama gel görki çoğumuzun düştüğü hatalara sende düşmüşsün.doğru cevabı silip yanlışı işaretledim nasıl kızıyorum kendime bilsen.

bende öyle ya 3 soruyu doğru yapıp silmişim... bu arada memurlar nette bi söylenti var.. meb bu sınavın puanlarıyla bi yerleştirme daha yapacakmış.. o zaman daha fazla alım olacakmış.. ben onların yalancısıyım bilmem:)

sadecee 21 temmuzu bekleyelim diyorum bir öğretmen adayı olarak sonucalr acılanana kadar tedırgınım hakkımızda hayırlısı olsun yeterki torpil işlemesin herkes hakkıyla yerleşsin bir yerleree ilk tercihim kocaeli hayırlısı..

life83 eğer duydukların doğru çıkarsa çok şanslıyız desene. inşallah girenleri alırlar yahu bak herkes hevesli, heyecanlı, umutlu, değil mi?
filiz 3441 sen öğretmen adayısın şanslısın bzilere bakarak bende memur adayıyım.inşallah ilk tercihin gelir.

bende yeni okudum haberi. eğer milli eğitim bu sınav sonuçlarına göre bir bu kadar daha engelli personel alımı yaparsa helal olsun ben başka bişey diyemem.ama bu konuyu konuşmak daha erken resmi bir yazı falan yok ortalıkta. sadece söylentiden ibaret. düşünsenize çççoooooookkkkkk süper değil mi.

Sorular orta okul ve lise sorularıydı ama ben o işi göreli 11 yıl olmuş, birçoğunu hatırlamam çok zor, ayrıca ne kadar çalışarak o bilgilerimi tazeleyebilirdim oda ayrı konu.

Bu saydıklarım tabiki başarısızlığın bahanesi olamaz ama ben üniveristeden 9 yıl önce çıktım ve 9 yıldır yerleşmeyi bekliyorum okuldan çıktığımda eğer bu tip yüklü alımlar olsaydı şu an emekliliğime gün sayıyor olurdum.

Ne diim bizi bu hallere düşürenler utansın...

devlet baba 37bın ozurlu dedı kaldı 32 bın.. bunlar bı sekılde dolucak .. onlisans vede lisans acıkta ozurlu kalmıyacak.. onumuz secım arkadaslar bunuda unutmayın oy ıcın bu alımlar 1 yıl ıcınde yapaıcaklar.. benı ıse sokan party bundan sonra oyumu alır..:)

inşallah yeni alımlar başlar da kısa sürede herkes iş güç sahibi olur. ben ümitliyim çok arkadaşımızın memurluğa yerleşeceğinden.

farukt;

farukt benim net sayım kesin olarak 47 ancak bir sorudan emin değilim ondan dolayı 48 de kullanıyorum yani emin ol enazından 47 uydurma değil saçma sapan yok uydurma yazıyorlar gibi ibarelerde bulunma engelliysekte zeka özürlüyüz demedik sadece bir sorudan emin olmadığımızdan kesin hüküm bildirmedik ama 47'miz kesin...

haber değil memurlar netteki forumdaki bi arkadaş paylaşmış.. resmi değil.. milli eğitimde çalışan birinden öğrendiğini söylüyor...orayı incelersen bi zahmet:)

life kanun hükmüne göre bu puanlar 2.defa kullanılamaz ama kontenjanı yükseltebilirler
lise düzeyindeki alımı 2000 den 5000 e çıkartsalar çok iyi olacak yükseltseler hepimiz rahatlayacağız

ya ben bilmem ben onların yalancısıyım bana bişey demeyin lütfen:(

Gursa, telefon açıp sınavımın durumunu sordu ve kendi durumunu söyledi kızcağız. Yalan söylüyorsa günahı onun boynuna. Ama mat full kızın. 2 yıldır dershaneye gidiyor kardeş. Herkes senin gibi boş zannetme. Ayrıca 8 aydır dershaneden arkadaşım. Zihinsel engelide var. Demek ki o kız senden, benden daha idealist.

Kardeş zihinsel engellilere sorulan soruları ben çözdüm. 20 dk sürdü 48 yaptım. O soruları sende çöz. Sende çalış, çabala dahi ol kardeş, seni tutan mı var..

arkadaşımın meb santralde çalışan arkadaşı 'sınav giriş belgesini almayan çok kişi oldu 'demiş ... Herkes sınava girememiş demek ki ayrıca hata yapan ,bildiğini unutan ,bildiği halde basireti bağlanıp yanlış işaretleyen olmadımı herkes yüksekten uçuyor uçarken yere çakılmak kötü olsa gerek :D hayırlısı bakalım sonuçlar açıklanınca huzur bulacağız inş ...

Arkadaşlar bu sınavdan beklediği sonucu alamayanlar üzülmesin lütfen. Unutmayın haftaya 2. dönem engelli alımı ilanı verilecek.Bunda olmadı ömüründe olur. Hayata olumlu bakın.

Üzülme...!!! "İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur." Hz Mevlana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt