Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e memurluk başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,375
Arkadaşlar, lütfen her il için yeni başlık açmayın. Bunun sonu yok!.. :)

Memuriyet için sınava giren arkadaşlar bekledikleri puanları ve atama yerlerini bu başlığa yazarlarsa, derli toplu olur...

86 puan, lisans mezunuyum.
Ankara,Balıkesir,Muğla,Bartın,Sinop da atama tercihlerim. 6. tercihi de onaylamıştım.

86puan - Bursa/Afyonkarahisar/Kütahya/Balıkesir/Çanakkale/6.Tercih Evet - Lisans - 2000 mezunu - 32 Yaş

lisans 82 puan.. kayseri konya balıkesir ısparta çorum 6. tercih.. 26 yaş

84 puan konya kütahya erzurum bayburt kars memur 34 yaş dante gibi ortasındayız ömrün

asgari 80 puan. tercih illeri samsun,ordu,rize,sinop,trabzon. 6.secenek evet. mezuniyet yili 2002, yas 34.

90 puan izmir manisa k.eli , istanbul, t.dağ yaş 32 lisans mezuniyet 2004

80 puan (40 dogru)
kocaeli-ist-bolu-bursa-kayseri
yaş 25- önlisans(2005)

82 puan
tek tercih İstanbul
yaş 28- üniv mezunu memurluk için girdim mzn yıl :2008

74-76 puan, 2007 çıkış önlisans, yaş: 23
Konya, Ankara, Antalya, Afyonkarahisar, Mersin, 6. tercih

35-40 arası net lisans memurluk tek tercih mersin

74 puan hizmetli malatya elazıg adana osmanıye mersin atanabılırmıyım

78 puan trabzon,mersın,konya,kayseri,erzurum, 6.tercıh önlisans yas 28.. benım tercıhlerımde cok yıgılma var o yuzden ben zor gıbı goruyom ne ıse hayırlısı..

92(46 NET) puan MUĞLA AYDIN İZMİR AFYON KONYA 6. TERCİH;(HİZMETLİ)

önlisans mezunu diplama tarihi 2006 diploma notu 72.78 1981 dogumluyum

tercihlerim adana-batman-diyarbakır-balıkesir-hatay-mardin
türkıyenın butun illerinde gorev yapmayaı kabul ediyorum seçeneğini işaretledim...

38 ya da 39 doğrum var. Mersin-adana-K.maraş-osmaniye-Malatya (Memur) ... Benim gerçekten umudum yok... Kimler istediğini alır bilmem ama görnen o ki herkes iyi yapmış...

90 puan. yaş:23. Memur.Lisans

izmir manisa aydın balıkesir bursa

94 puan hizmetli, 2002 mezuniyet yılı...

1-kırklareli 2- tekirdağ 3- edirne 4- izmir 5- bursa 6- diğer...

iyi puanlar alınmış.herkesi tebrik ederim..inşallah gönlünüze göre bir yer gelir

konya,mersın,istanbul,balıkesır,kayseri,mugla,trabzon,erzurum forumdakıler bu ıllere bı yıgılma yapmıs...

Oturanboğa sonunda sessizliğini bozdu... Bu meb sınavı başvurusu yapılacağı günden bugüne hiç sesi çıkmadı başarılar bile dilemedi :(

92 puan (memur) ankara balıkesir aytdın eskısehır konya 6. evet

slm

benim 43 doğrum var 1 emin olmadığım cevabını hatırlamıyorum doğru olabilir 6 da yanlışım var

bence bir cok kişi dogru sayısından emin degil vede uydurmadan 48 -47 net falan filan yazıyor moralinizi bozmayın arkadaşlar son söz daha söylenmedi..........

45 doğru lisans mezunu
tercihlerim hatay adana mersin maraş konya 6. tercih

84 puan lisans Hatay Aydın G.Antep. K.Maraş Ş.Urfa 6.tercih evet

Arkadaşlar Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Arkadaşlar puanlama nasıl yapılıyor?Benim 33 doğru 17 yanlışım var.Bu durumda kaç puanım oluyo?..Bu arada diğer arkadaşların aldıkları puanlar yanında bayaa düşük heralde..tebrikler...tercihlerim hatay istanbul..lisans mezunuyum.yaş:28 mezuniyet:2010
Müsait olan arkadaş varsa hiç şansım olmadığını söyleyebilir mi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt