Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de kim hangi şehire atandı?

kayseri-memur.üniversitemi okuduğum yer :) çalışmakta oraya kısmetmiş :))))

crazycem25;

konya.meb'i aç sağ üstte duyuru var. Yönetmelik orada yazıyor. Zannettiğiniz gibi değil. Yönetmelik açık ve net. Hatta Ankara meb'i hem telle aradım hemde bu konuda il müdürlüklerini aydınlatılmasını rica ettim. Sıkıntı yok. Sınava girişte verilen rapor atanma için esas rapordur.

72 Puan Afyon - Memur...

Kazanan arkadaşları tebrik ederekten ve tekrar sınav mücadelesine girecek arkadaşlarada canı gönülden başarılar diliyorum...

İlk kez memurluk için uğraştım, ilk kez sınava girdim ve çok şükür genç yaşta memur oldum. Afyon merkezde memur olarak bir okula atandım. Çok iyi karşıladılar. Çalışma ortamım çok güzel olacağa benziyor. 1-2 hemşerimde var. Bir tek ev problemi kaldı çözülecek olan onuda hallettim mi tamamdır. MEB şube müdürü git hemen başla demesine rağmen ve hemen başlamam gerekirken ev vs. işlerimden dolayı müdürüm 13 Eylülde görev başı yapmamı söyledi. Banka maaş hesabı işlerimi hallettim. İşe başlamadan maaşım bile belli oldu. İnşallah herkes için iyi, güzel ve hoş vakit geçirme yönünden iyi bir ortamda çalışma olanakları oluşur.

Kazanamayan arkadaşlarada seslenmek istiyorum. Sağlık bakanlığı sınavının statüsü Meb e göre çok farklı. Sağlığa atanabilmek için yer yer daha doğrusu il il baz alacak olursak 3 kişi alınıyorsa 1. yerleşecek olan 90 üzeri alanlar olacaktır. 94-96 ise o ile nazaran garanti olacaktır. MEB'e yerleşemeyen ben olsam ne yapar ne eder bu puanları almak için çaba sarf ederdim. Kazanamayan arkadaşlarlara diğer sınavlarda canı gönülden başarılar diliyorum.

öncelikle memuriyet hayatına giriş yapacak olan arkadaşları başarılarından dolayı tebrik ederim..inşallah benim gibi 14 yılı güzide bir kurumda geçirmeniz dileğimle.. :) bazı arkadaşların soruları dikkatimi çekti..öncelikle sizler sözleşmeli değilsin kadrolusunuz ve asil memur olana kadar becayiş hakkınız yoktur..sizler aday memur olarak belki en az 6 ay belkide 1 yıl kurumunuzun yönetmeliğine göre aday olarak fakat asillerden bir farkınız olmadan(tek fark izin konusu izine çıkamıyorsunuz) görev yapacaksınız.. tebrikler :)

Teşekkürler...

Svedrif arkadaşa aynen katılıyorum...

1 yıl izin yok :mad:
1 yıl becayiş yok :mad:
2 yıl tayin yok :mad:

Bilgilerinize :cool:

inşallah bize de nasip olur Allahım.hayırlı olsun arkadşlar.adınıza sevindim.devletin personeli olmak istiyorum.:(

MEB'de Kars Erzurum Iğdır ve Ardahan illerine atananlar..?

arkadaşlar Kars erzurum ığdır ve ardahan illlerine atananlar hadi tanışalım

Memur kırklareli,
allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar...

6 eylülde artvin hopada i.ö.o da göreve başladım. statüm hizmetli... herkese kolay gelsin.
kendi memleketim

arkadaşlar kastamonudan karsa atanan memur- hizmetli varmı?

Murat Bey sınava nasıl hazırlandınız. Tavsiye de bulunabilir misiniz. Bende K.maraş tayım. Meb sınavına giremedim Sağlık ve ogm sınavını bekliyorum

batman memur batmana becayiş olarak gelmek ısteyen varsa bacayıs yaparım tercıhım akdenız karadenız marmara ege ve ıc anadolu bolgelerdir

Üst Alt