Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de göreve başladım, ama rapor da usulsüzlük gerekçesiyle atamam iptal edildi?

ben göreve başladıktan sonra iptal edildi. raporlar inceleniyor dye biliyorum ama, aması var işte kim nasıl inceledi nasıl inceledi bilmiyorum bizden kaynaklanamayan bir hatadan dolayı birçok kişi mağdur durumda, çok zor...

bu konunun sonucunu merak edıyorum pelın nasılsın ne hallerdesın

Merhaba Pelin Hanım;

60 günü geçirmeden sizin kendinizin yaptığı bir usülsüzlük olmadığını rapor üstünde herhangi bir tahrifat yağmadığınız yönünde mahkemeye verdiğinizde ilk atama tarihinden itibaren kaybettiğiniz hakları geri alabilirsiniz. Kolay gelsin.

pelin gerçekten çok üzüldüm ama ben eminimki ve sana inanıyorum hakkını alacaksın o görewe döneceksin simdidn başarılar arkadasım

geçmişolsun arkadaşım.cok üzüldüm.inşllah geri dönersin
:(

ben yeni memurum pardon arkadaşlar bizdende yeni repor isteyeceklermi.ben % 40 işitme engelliyim.raporumuz 40 altına düşermi ,düşersede atamamız iptal olurmu.lütfen beni aydınlatırmısınız.arkadaşlar.

öncelikle merhaba herkese, benim durmumum şuanda adana numuden (hakem hastanden) aynı yüzdeydele raporumu almış bulunmaktayım:)) raporu iptal eden hastaneden yani, raporun iptal edilme nedeni olarak bana belirtilen çalışamayacağı iş alanlarını yazmamışlar ve onlarda bu yüzden iptal etmiş, onlar yeni raporumda belirtiler, şuan için mahkemeye başvurucam bugün yada yarın %90 işe geri dönüceğimi düşünüyorum... durum bu yani...
göreve başladıktan sonra tekrar rapor istemiyorlar... vergi indirimi için yeni rapor şart fakat o bu raporu etkilemiyormuş...

ee neler yapıyorsun su anda hala bır sonuc yokmu cogu arkadasların raporlarında calıstırılamayacagı ıs alanları bos olmasına ragmen onların basına boyle bır sey gelmedı neden sadece senınle ugrasmıslar anlamıs degılım ınsallah gorevıne gerı donmussındır

Sağlık bakanlığı sınavına başvurumda verdiğim rapor 2007 tarihli ve sadece özür oranını % olarak belirten kurul raporuydu.başvuruları inceleyen sınav komisyonu benden 'çalıştırılamayacağı iş alanlarının ' belirtildiği bir raporu ayrıca istedi ve çıkarttırmak durumunda kaldım..sınav öncesi veya işe başvuruda tekrar rapor isteyebiliyolar..

Hayırlı olsun görevinizde başarılar...

Hayırlı uğurlu olsun.
Allah maaşınızı yemeyi nasip etsin :)

Üst Alt