Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de daimi işci olarak çalışanların maaşı ne kadar?

sahabettin

Merhaba! Bana ulaşa bilirmisin ? 05395800886

Merhaba! Ben engelli kadrolu sürekli işçi temizlik görevlisi olarak atamam yapıldı. Şuan 10 gündür Torbalı devlet hastanesinde göreve başladım. Fakat ben diyarbakırda yaşıyorum iş gereği geldim ailem orda. Ben diyarbakır a gitmek istiyorum. Benimle becayiş yapmak isteyen var mı ? İzmir çok güzel ve hastanede çok çok güzel fakat dediğim gibi evim eşim çocuğum orda mevcur gitmek zorundayım. Düşünen mutlaka bana ulaşsın. 05395800886

Nepara arkadaslar ne para..bozdur bozdur harca çok sukur elbet ama gurbette asla yetmiyor.

Tcdd ye basvurdum cikti bikac belediyeyede basvuru yaptim gecis icin.
Kabul edilipde alirsaniz kurum arasi calisrim dedim.olmadi kadro acarsaniz istifa eder girim dedim..

Tasoren Belediye iscsisi cumartesi ogleye kadar calisma bikac saat mesai ele gecen para net maas gordum.bordroyu 3800 tl...dahasi yok...ne diyelim artik bilmiyorum birda sadece bos bos konusup icraat otesi hicbir sey yok...

Bendede izmir var mugla antalya istiyorum..

Secim oncesi herkes hafta sonu izmir meydaninda 500 kisi toplanabilsek

Bizim esler analar babalar cocuklar x4 oy 2'bin yapar ve bu buyur gider secim.oncesi bu potansiyeli kimse riske atmaz ve kulak verir..

Ama nerde bizde toplanmak...sadece yazar cozer bekleriz..
Biroleri ateslesin kendini atsin yaksin diye..
Malesef aci gercek bu..

Biray yazdik hep ayni ko ular yok tayin yok atama..

Birakin artik su tayin islerini bencil olmayin gittiniz evinize sorun cozulcekmi belki gidenler icin...
YA KALANLAR AYNİ KIT PARASİZ HAYATA DEVAMMİİ....

ÖNCELİĞİMİZ MAAŞ İYİLESTİRMESİ OLMALİ...OLURSA HERYER PARİSTİR UNUTMAYİN... PARA OLDUMU HERSEY GÜZEL OLUR...

HAKLİ DEGİLMİYİM..

Haklısın reis bnce önceliğimiz ücret valla halimize gülüyorum ,88 TL yevmiye çalışıyoruz nasıl devlet işi bu ücretlerini biraz yüksek olsa inan kimseden bu kadar ses çıkmaz adam dışını sıkar maalesef hersemiz kötü bı teselimiz bile yok

Ricardo telefonunu yaz bisey sorucam kardesim sana yada 0536 854 04 94 sen ara beni kardesim...

Murat45960

3-4 arkadaş var ama hepsi buralı dışarıdan gelen bi abi var o da kırklareli Burgaz lı başka da bildiğim yok

Bizim okuldan bir kişi tayin yaptı ama şehir içi başka Bir ilçeye gitti

Kırklareli verilir Van Ağrı çevresi alınır eski hükümlü büro işçisi

Pes ettiniz demek. Bu kadar miydi hepsi

Balıkesir verilir Aydın alınır aşçı yardımcısı görevim eski hükümlü statüm

Arkadaşlar merak ettiğim bi konu var bilen arkadaşlar yazarsa memnun olurum.şimdi istifa etsem başka kurumun işçi alımına başvura biliyormuyum??bir yıl başvuramazsınız dediler veya şuan çalışmaya devam ederken de başka kurumların işçi alımına başvura bilirmiyim???

Bıldıgım kadaryla devled memurlugnda 1 yıl basvuramzsın, ıscılerde boyle bır kanun yok. Basvurabılırsın sardların uyuyorsa

Eskı hukumlu, bayburd verılır ısdanbul ve cevre ıller alınır.

evet bu hafta sendikanın vereceği ikramiye var

Arkadaşlar ben işçi olarak çalışıyorken 27 şubatta istifa ettim ve 28 şubatta memuriyete başladım.15 Mart'ta işçilikten kalan 12 günlük maaşımı alacağım.Peki mart ikramiyesi alabilirmiyim alamaz mıyım?bilen arkadaşlara rica ediyorum

walkıng25
30 günlük 1800-1900 arası ücret alırız

tyn
Kardeşim memur olup kurtulmuşsun daha ne olsun yatırırlarsa keyifle yersin vermezlerse amaan memur oldum der geçersin

mart ikramiyesi nasıl olacak şimdi bilen arkadaşlardan bekliyoruz?

Bir aylık tam maaş alacağız ama çıplak ücret üzerinden yani yol yemek giyim sosyal yardım Yok içinde , günlük 88 TL *26 gün bunun Kalan net miktarı hesabınıza yatacak mart ayının ilk haftasında

Mart ayının ilk haftası ikramiye yatacağını nereden biliyorsunuz.Sendikanın böyle bir açıklaması var mı?İkramiyenin tarihini sendika açıklar.

1887tl ikramiye var bu hafta toplu iş sözleşmesi içinde yazıyor Mart ve Eylül aylarında ödenir diyor... Bir zahmet açıp okuyun sözleşmenin maddelerini!!!!

Yılda 2 kez sendika ikramiyesi yatar.30 günlük ücret üzerinden.
İlki Mart - Nisan aylarından birinde yatar. Diğeride Eylül - Ekim aylarında yatar. (Genellikle okulların açılmasına denk getirilir.)
Bunun dışında 4 tanede 13 er günlük ilave tediye adı altında küçük ikramiye yatar.İlkini zaten Ocak 26 da aldık.İkincisi 31 05 2019 da yatacak.Diğer iki küçük ikramiyenin tarihi Bakanlar Kurulu kararıyla Haziran ayında açıklanır.

@Trella04
Mart ayının son günüde yatabilir.İlk hafta olduğunu nerden biliyorsun dedim.

En son yapılan tis te yazıyor bende okudum mart ayının ilk haftası içerisinde diye yazıyor

Ben sendikayı aradım Mart ayının ilk haftasında dediler

Selam arkadaşlar ben 01 10 2018 tarihte meb de engeli kadrosunda başladım 1ay sonra sendikaya üye oldum sendikanın mart 'ta yatacak ikramiye 30 gün tam yatar mı bilen cevap yazsın

Son düzenleme:
Tayinle ilgili bi gelişme varmi arakadaslar.

Üst Alt