Arkadaşlar sorunun saçması olmaz. Bilgi bilgidir, zor sorarlar bu ne yaa deriz, kolay sorarlar saçmaydı deriz, adamlar nasıl yapsınlar sizin bildiğiniz zor sorularımı bulup sorsunlar
bence puanlar yüksek olacak ve tercihini akıllı yapanlar istedikleri yerlere girecekler, hepimiz içim hayırlısı olsun...
Lise mezunlarının soruları > Bilgi düzeyindeydi, yani şu şu şu nedir diye bilgiyi soruyor.
Üniv. Mezunlarının soruları> analiz-setez düzeyindeydi, yani verileri birleştirip yada parçalayıp sonuca varılıyordu.
Öğretmen adaylarının soruları> ise uygulama ve değerlendirme seviyesindeydi yani bilgiyi yoğurup yeni bilgi üretme ve eldeki bilgileri değerlendirip sonuca varma şeklinde.
Yukarıda gözme çarptı ittihat ve terakki jön türkler tarafından Atatürk değil II. Abdülhamit zamanında kuruldu ve ona kan kusturmadılar mı
meşrutiyeti felan kurup tahttan indirdiler adamı.
Öğretmen adaylarının sorularından polinom sorusunu ve denklem sorusundakim m değerini salladım, yazım yanlışı süpriz dedim, daimicilik ve esasicilik arasında kararsız kaldım, daimicilik dedim.