Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında lise mezunlarına hangi konularda sorular çıkacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoga yapinn ii gelirr heycana gerekk yokk pozitif dusununn unutmayinn olmasa dunyaninn sonuu degil senye yine hazirlanirsinizzzz.....:p:p:p:p:p:p:p:p:p

bana bak baycin efendi edebinle konuş. burda millete iki konu paylaştın diye prim yapmışsın arkanda savunucuların var buyüzden yoksa burda kimse seni ....lemezdi bilesin. kanunu yönetmeliği tüzüğü senden öğrenecek değilim. sen daha dün o yollardan gidiyorken ben çoktan gelmiştim bay çokbilmiş cin efendi. meb de çalışıyorsun diye kendini bukadar kasmana gerek yok. Atamalar yapıldıktan sonra bakalım kaçacak delikmi arayacaksın yoksa asenadan daha iyi mi kıvıracaksın o gün göreceğiz.

Ha bu arada sen beni klavye delikanlısı zannettin herhalde. seni tutupta dilekçeyle, tutanakla şikayet edecek dava edecek değilim. sana verecek cevabımı bu şekilde de veririm. çok sabrımı taşırırsan başka türlüde cevap veririm hiç merak etme bycin efendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt