Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavında her ilde kontenjanı kadar mı atama olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gursa sevcan'ın demek istediğini anlamaya çalış istersen he ne dersin daha iyi olmaz mı arkadaşım. By_cin arkadaşımızda bu konuda açıklamasını yaptı zaten. Sevcanın demek istediği herkes kendi vilayetinde mi atanacak demesi. By cin arkadaşımızında demek istediği ortada. Fakat Sevcanın dediğide önceden yapılan ve yürürlükte olan bir sistemdi ama şimdi kalktı ;) İnsan bir şeylerde birilerinin kusurlarını ortaya dökmeden önce dönüpte kendine bir bakmalı diyorum ben ;)

tıcet ben kac bır ondeyım

göktürk cüm hemserıme takılıyorum ya ne var bunda

Sen o kişiye takılıyorum diyorsun ama bu sözler karşıdakini rencide ediyormu diye hiç düşünmüyorsun

seni alkışlayasın geldi göktürk biz kimsenin kusuruna bakmıyoruz arkadaşın dediğine cvp vermeye çalışıyoruz senin o anladığını bizde anladık bütün arkadaşlarda cvp verdi sevcan arkadaşımız anlamayınca yardımcı olunmaya çalışılıyor neden zoruna gitti ki

Yok benim zoruma gitmedi de... gel gelelim çok güzel açıklama yapıyorsunuz.. sonrada ben kaç bir öndeyim gibicesinden laflarınız açıklamanıza açıklık getirir cinsten. alkışı asıl bu halediyor sanırım;) bravo kutluyorum.

göktürk yazılan ları ıyı oku lutfen sevcanın yazısına tıcet te guzel nır goldu deyın ce bende oyle yazdım ne var bunda

burda kımsenın nıyetı kımseyı kırmak yada rencıde etmek deıl bıraz bılgı bıraz saka bır bırımıze yardımcı oluyoruz.bızlerde bıldıgımız konular hakkında elımızden gelenı yapmaya calsıyoruz.

göktürk ben kaç bir öndeyim bunu hangi uzuvundan çıkarmayı başardın burda bir hakaret içeren söz varmı ki varsa sevcan da savunmasını yapar ve gereğini söyler sen avukatlığa soyunma ben yargıç olurum kalemini kırarım sen gibileri çok gördüm duyarlı erkek modu o skeçleri 20 yıl önce izledim ben diline sözlerine dikkat et burda espiride yapılır ama sadece zeki insanlar espiri anlayışında olur anladınmı anlamadıysan gurca şırıngayla beynine enjekte etsin sağlık işlerine o bakıor

Bende ilk kez gircem bu sınava.. Gursa çok şükür senden iyi okuyabiliyorum. Yazdıkların nezaketen olabilir ama benim birşeyleri okumamdan önce, senin sevcanın yazdıklarını okumanda fayda var diyorum başkada birşey demiyorum. Bunu dememdeki kasıt ise sen hemşerime takılıyorum diyorsun hadi görüşün bu yönde. birde diyorsun ki anlamadığı için açıklamaya çalışıyoruz. Etti mi konu stil ve şekli 2... hadi onu da geçtik asıl konu bu yaptığınızla ne oldu farkında değilseniz ben söylüyüm. "Lastik gibi sündü" ve bu lastiğin bi koluna bende dahil olmuş oldum. Sen o kişiye açıklama mı yapıyorsun yoksa takılıyor musun önce ona karar ver. ;) Karşındaki kişi birşeyler öğrenmeye çalışıyor bunu unutma..

Ticet sen benden önce avukat olmuşsun ;)

Ticet bu sözlerinle sana adam demeye bin şahit ister. Yok duyarlı erkek modu yok 20 yıl yok bilmem nee. noluyoo laa. Yaşın benden büyük olabilir saygısızlıkta etmek istemiyorum ama senin yaşın kadar benimde yaşamışlığım var. Kısa kes Aydın havası olsun ok.. sizin şakalarını anlıyorum ama karşınızdaki kişi bu kargaşalığın içinde sizlerden birşeyler kapmaya ve öğrenmeye çalışıyor. Espiri anlayışını bırakta önce bunu kavramayı belle. Kavratabilme işlemlerinede ben bakıyorum istersen enjekte edebilirim. Do you understand ;)

sana adamlığı öğreteyim gel sen haddini bil önce

göktürk ne yanı buraya yazı yazan herkes yazılan yazılara yurum mu yapmak zorunda devrım arkadımız ve baska arkadaslarımız soru hakkında yorum yaptılar ve bu yorumlar gayet net ve acık bır sekılde yapılmıstı bunlara benım eklıyecegım bır sey yok kı ben ne yazayım.bızler yerı gelır bılgımız dahılınde yorum da yaparız yerı gelır saka da yaprız.ama kımseyı kucumsemeyız ve asagılamayız.cunku hepımız bırız.aynı kaderı paylasan ınsanlarız.eger kı bu sıte baska bır sohbet sıtesı olsa ıdı sana hak verırıdım ama oyle deıl.canlarım benım hepınızı sevıyorum.hepınıze ıyı aksamlar.opuldunuz.

sevcan sana tek hakaret kimseden oldumu olduysa sen cvp verme yetin yokmu çoluk çocuk savunma mekanizması çalıştırıp haddini aşıyor

göktürk kendını tanıtırken ne yazmısın bak ıstersen
En önemli kusurunuz nedir?
Hafif Sinir

Ben ne kadar konuşursam konuşuyum, anlattıklarım karşımdakilerin anladığı kadardır.. diyorum başkada birşey demiyorum...

tamam uzatmanın anlamı yok bu konu ya sevcanın sorusna cvp olarak devam etsin yada kapansın lütfen

Puanlamalar karışıkmı olacak.Bende şans olsa şaşardım.:(

Bence burda herkesin aklını karıştıran husus. 6.tercih yani tercihim dışındaki illere atanmayı kabul ediyorum tercihi.

Diyelimki antalya ya 3 kişi alınacak ve bu 3 kişi puan sıralamasına göre 90-89-88 diye yerleşti ama ankaradan giren x kardeşimiz Antalyayı yazmadığı için 91 puanla açıkta kaldı... Olay buraa kopuyor bence çünkü tercihleri dışınıda atanmayıda işaretlemişti.... ne olacak şimdi???

91 alan arkadaşımız açıkta kaldı ama ondan daha az puan alan arkadaşlarımız yerleşti...

Bence hiç koymayacaklardı bu tercihi... boş kadro kalırsada puan sıralamasına göre ek yerleştirme yapılmalıydı.

ankaradan 1000 kişinin puan üstünlüğü olsun atanabilir ne var bunda anlaşılmayacak :)

zaten her ili istemiyorum diye işaretlersen o zaman atanma olmaz.
her yeri istiyorum deyince senin ataman otomatik olarak 81 ile açık oluyor.
herşey kılavuzda ayrıntısı ile.
kim şu kadar yazmış kim bu kadar yazmış demeyin oturun çalışın gerisini Allaha bırakın.
yorumları okuyorumda bazı yorum yapanlar okuma yazması yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt