Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına sizce kaç kişi girer?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Meb in düzenlediği sınava sizce kaç kişi girer ? Tahminiz nedir ?

sayı olarak bilemem belki ama epey kişi girecek yüklenme olacak gibi geliyor

Kaç puan almamız geregeçek peki yerleşebilmemiz için kpss den aldığım puanım 72 idi bu sınavda şansım ne olabilir sizce arkadaşlar yerleşebilme şansım varmıdır sizce

bence bu sınava özürlülere özenerek kac milyon kisi kendini sakat bırakarak girmeye calısan insalar olacak 42 milyon cıvarı girecek :)

işin sakasıda valla olur mu olur saglam adam rapor almak icin elibden gelen herseyi deneyenler var engelli olmayı kolay sanıyorlar

1000 kişi girecek öğretmen kadrosuna 1500 kişi girse tabi bunun yanında 1000 kişilik kadroyuda dolduramayadabilir.

2000 kişi yüksek okul mezunu kadrosuna 4000 kişi girebilir

2000 kişi ortaöğretim mezunu kadrosuna 8000 kişi girdiğini düşünürsek

toplam ortalama aritmetik 13500 kişi eder.

girme şansı %25 ile %60 arasında değişiyor.

kpss den 70 puanı geçenler %50 şansı olabilir,

ANCIL

türkiyede 13500 kişi var mı sakat:)
ha sen yeni dogan cocuklarıda sayıyosun öyle mi

kalpsizsevgilim
ben tahmin yürütdüm, sende tahmin yürüt bide seninkine bakalım, bu tahminimi tabi laf olsun diye yazmadım, ben ankaralıyım ve ankarada da yüksekokul mezunu olanlar için sınav açılmştı, türkiye çapında 200 e yakın kayıt yapılmıştı, buradan türeyerek yola çıktım
http://www.engelliler.biz/forum/members/8792.html

kalpsizsevgilim;"bence bu sınava özürlülere özenerek kac milyon kisi kendini sakat bırakarak girmeye calısan insalar olacak 42 milyon cıvarı girecek :)

işin sakasıda valla olur mu olur saglam adam rapor almak icin elibden gelen herseyi deneyenler var engelli olmayı kolay sanıyorlar"

bende böyle yazmıstım sanırım sen haklısın basvuru baya olacak :(

kalpsizsevgilim;

sen nediyon kardeş sadece işkura engelli olmak üzere 70bin kayıt var 13binde neki

Arkadaşlar, konuyu sulandırmışsınız ama aslında önemli bir konu bence,

Devlet 38.000 Engelli alımı yapcağını belirttiğine göre bu sayı en az iki katı oranında işsiz olduğunun göstergesidir.

Benim tahminim en az 50.000 başvuru olacağı yönünde, çünki ne zaman bir alım olsa alınacak personelin en az 10-15 misli başvuru yapılıyor.

5.000 kişi alınacağına göre 50.000 civarında başvuru olabileceği ihtimali çok mantıklı bence...

münir 38 bin küsür kontenjan boşta denildi 38 bin işsiz var denilmedi benim tahminim en fazla 30000 civarında çalışabilecek durumda olan var ama sadece tahmin

Siz iyi hayal kurun ilerleyen günlerde yeni raporları istemeye başladılar mı engelli varmı yokmu meydana cıkar..
Eski rapor gecersiz yeni rapor alacan derse siz ozaman görün bakalım engelli kalıyor mu?

ben herşekilde kendimi engelli statüsünde korurum

8,5 milyon engellinin yaşadığı bir ülkede inan bana 50.000 çalışabilecek engelli sayısı sadece az değil komik kalır...

bak sana bi örnek istanbul 20 milyon nufus engelli sınavı açmıştı meb sadece1500 kişi başvurmuştu 400 kişi sınava girmemişti kalan 100 oda istanbul da artık bana hak verirmisin vermezmisin senin bileceğin iş

8,5 milyon engellinin kaç tanesi okur yazar, kaçtanesi ilk okul mezunu, kaç tanesi çalışabilir durumda ve kaç tanesi şu anda çalışıyor.

kalan ortaöğretim ve yüksek okul mezunu çokta fazla olmaz diye düşünüyom.
tahminim toplam müracaat ankara ,istanbul da 15 bin olsa
diger illerdede 20 bin toplamda 35 bin olur diye düşünüyorum

yaniii:) demek istediğim bu ama kazandınız diyelim orda cazgırlık yapılır yeni rapor istenir bilemem :

% 80 isteyecekler öyle bi ibarede okumustum

o yukardaki arkadaş taslak hazırlamış benim için problem yok şöyle yapışırım doktora ağlarım sızlarım ama yinede alırım alacağımı kendimden eminim:)

yaşasın yaşasın :) ya yürü git delimisin nie başvurmuon alla alla

16.07.2006 tarihinden sonraki raporu mu istiyolar

fahri ömrümü yedin fahri evet ya evet:)

bencede çok çok çok fazla engelli girecek bu sınava, hatta kurumlarda çalışan işçi kadrosundaki bir çok arkadşamızda bura sınavlara katılacaktır eminim. bu yüzden abartılı bir başvuru olacak ve MEB vuracak paranın beline:)) Eee artık alınan engellilerin bir ömü maaşları bu paradan ödenir:))) işin şakası tabi bu ama sıkıldım artık ciddi konuşmaktan yaw...
Liseden çok fazla talep olacağı belli ama önlisans, üstü ve öğretmenler biraz daha sanşlı olacak...
Bende Önlisastan memur olarak gireceğim umarım emek sarfeden ve hakeden herkes kazanır...

75 puanın üstüne çıkan kadrodadır ben bunu bilir bunu söylerim biçok kişi bakım parası falan girmez bile bedavadan maaş nie çalışsın ki yada öle düşünür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt