Davanın ret veya kabul olacağına mahkeme karar verir malum bazı üyeler karar veremez.İkincisi ben BM Medeni ve Siyasal Haklar sözleşmesi 19.md ve BM Engelli Hakları sözleşmesi 21.md gereği ve Anayasanın 90.maddesi bağlamında sınav cevap kağıdımın fotokopisinin aslının aynıdır onaylı kaşesi ve salon başkanının imzası ile suretini istedim.MEB bunu vermemekte ısar etti.Bu ısrar ve sonrasında benim sınavı kaybettmem gerçeği açık bir hukuksuzluk olup haklılığımın delilidir.
Terbiyesizce konuşup hukuk mücadeleme leke sürmeye çalışanları Allah bildiği gibi yapsın.
Ayrıca bizde mülakat sınavı kalktı fakat torpil yazılı sınava yansıdı.Gelenekselleşmiş torpil kurumunun işleyişi nedeniyle bazı idare mahkemeleri torpil olup olmadığının tespiti için mülakata sınavlarının teker teker kameyara kaydını sesli ve görüntülü olarak alınmasına karar vermiştir.
Ne yazık ki başbakanlık ve ilgili birimlere bu kurala pek uymamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Terbiyesizce konuşup hukuk mücadeleme leke sürmeye çalışanları Allah bildiği gibi yapsın.
Ayrıca bizde mülakat sınavı kalktı fakat torpil yazılı sınava yansıdı.Gelenekselleşmiş torpil kurumunun işleyişi nedeniyle bazı idare mahkemeleri torpil olup olmadığının tespiti için mülakata sınavlarının teker teker kameyara kaydını sesli ve görüntülü olarak alınmasına karar vermiştir.
Ne yazık ki başbakanlık ve ilgili birimlere bu kurala pek uymamak için ellerinden geleni yapıyorlar.