Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavı için engellilerden ücret alınmayacak!

yaşlılık ve emekli aylıgı alanlar derken sakat aylıgıdamı içinde sayılıyor

baran sertaç
rica ederim
mehmet onaylandıktan sonra gidip para yatırıcaksın ama acele etme bi resmi açıklama yapılsın para belkide alınmaz öyle olursa direk müdürlüğe git evraklarla işlemi bitir

sımdı burda onay beklıyor diyo ya. işte onu diyom bende . bu onaylandı dedıkten sonra mı ben qidip diğer işlemleri halledecem?

hayır parayı yatırıp gideceksin müdürlük onaylayacak

ıyıde bu başvuru kısmında ben 1 yer unutmusum. mahkumeyete neden olan sucu varmı kısmını işaretlememişim. aslında ben dun hepsini işaretledim site hata verdiğindenmi olduki? POfs.

problem değil müdürlüğe gittiğinde düzeltirler sonra onaylarlar başvuruyu için rahat olsun

Süper bir karar olur tam olarak resmileşirse..Bu kararın alınmasında hepimizin emegi var başarı hepimizin diyorum.

ya benım sölede bi sorunum war. raporun aslını istiyo burdaki herifler büğün raporun aslını defterdarlıktan gecici bir süreliğine alacağım. kafam cok karıstı. resimde çekilmedim 2 sene önceki resmi versem olmaz mı :D

valla ben hiçbir başvurumda son 3 ay içinde çekilmiş fotoğrafımı vermedim hep eskilerdi. bir sorun da çıkmadı ;) kabul ederler sanıyorum.

valla o kurumun amiri ben olsam fotoğrafın tarihini problem yapmazdım mehmet ama değilim :)raporun aslı istenmiyor klavuzu okut onlara okuma yazmaları varsa bide üşenmeseler okusunlar
filiz evet haklısınız birlik ve mücadelenin sonucudur bu umarım hiç almazlar

ticet benden wallahi orjinal olmaz ise olmaz dedi diretti. gittim defterdarlık'a yazı yazdım. dilekçe. raporun aslının qecici süre olarak tarafıma verilmesini rica eddim. büğün almaya qidecem iişte bi yarım saat sonra alacamda bakalım kaç qünlük verecekler bu raporu. sabıka kaydıda istiyo ne hikmetse napacaz böyle ya bızım burda bi cinslik war.

ben giremiyom sürekli server hatası veriyoo:( bide raporun aslınıdamı istiyolar nieyee

onlar seni bu işten soğutmaya çalışıor ya sabıka kaydı kaç defa sınavlara başvuru yaptım istenmedi istenmeside saçmalık bak sitede mutlaka daha önce sınavlara girenler var hangisinden bu güne kadar sınav başvurusunda sabıka kaydı istenmiş bak dünde dedim sen şimdi hastaneye git bi kan bi idrar tahlili yap sonuçları götür ne olur ne olmaz:)

:d bende dıcem sımdıye kadar sabıka kaydı ıstenmedı bu yenı mı cıktı dicem. hem klavuzdada böle bişey yazmıodu dicem. ya raporun bile aslını istiyo namussuzlar

ya herşeyi benmi öğreticem sana:) git söyle milli eğitim bakanlığı personel müdürlüğünü aradım böyle birşey yok müdürlük tatmin olmazsa bizi arasın biz görüşürüz dedi de bak nasıl hallediyor beyaz bi yalan at bişey olmaz:)

arkadaşlar o kadar karışık şeyler yazıyorsunuzki kim kime cevap veriyor ve de neyin cevabını veriyor belli değil. karşılıklı soru sorulup cevap verilse inanıyorum ki aynı durumda olan bir çok arkadaşımıza yardımı olacaktır.

ticet77;

hehe bende beklıyom hadı yaa acıklansın artık su para işide operasyona baslayalım değil mi :D

evet arkadaşlar istanbuldaki engelli derneklerinin toplu yürüyüşü sonuç verdi.meb sınav ücretini kaldırdı demekki diğer haklarımızıda alabilmek için yürümek gerekiyormuş ama maalesef bizler şu sanal ortamda bile toplanamadık.yazık...

sen şu sanal alemde toplanamadık diyosun ama o tepki ilk burda dile getirildi ve heryere dilekçeler verildi sanırım bunlardan haberin yok burdaki biçok insan mücadele etti tek başına yürüyüşün getirdiği bir sonuç değil gerçi hala net bir sonuç yok ama öyle

Arkadaslar Ben lıse mezunu olarak basvuru yapıcam ama anlamadıgım nokta.neden hızmetli olarak basvuruyorum.Memur adayı olarak basvurmamız gerekmıyor mu.?
AYRICA....
Benzer yapılmıs sınav veya soruları nerden bulacaz....?

arkadaşım lise mezunu hizmetli kadrosuna önlisans mezunu memur kadrosundan başvuracak benzer soruları bay_ cin yayınladı forumda bulursun

hmm anladım..Evet bay_cin Allah razı olsun paylastı bazılarını...daha cok soru nerden bulabılırım..bu konuda bılgınız var mı..?

daha çok soruya gerek yok zaten format aynı öss kitaplarıda kaynak ve kpss kitapları

Anlamadım...Bu gıbı sınavlar ve benzer sorular mutlka olmalı Öss farklı bı sey...teşekurederım Elımızdekılerle yetınmelıyız...

Ardaşım senin hatan değil o, sistem zaten başından beri sancılı çalışıyor,

Ben o bölümü işaretlediğimden adım gibi eminim ama şu an işaretlenmemiş görünüyor.

Ama İL Milli Eğitime gittiğimde düzeltirler sanırım.

Üst Alt