Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavı için engellilerden ücret alınmayacak!

femmy

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Milli Eğitim Bakanlığı, özürlü memur alımı için yapılacak sınavdan ücret almamaya karar verdi. Düzenleme engelli memur adaylarını sevindirirken, sınava başvurular 21 Mayıs'a kadar devam edecek.
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu özürlülerden sınav ücreti alınmamasını isterken sorunun çözümü için Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'dan ücretin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan karşılanması için destek talep etti. Yazıcı da, Bakan Çubukçu'ya olumlu cevap verdi.
Buna göre maliyeti 2 milyon lirayı geçmesi öngörülen sınavın masraflarını vakıf karşılayacak.
Sınava 20 bin civarında başvuru bekleniyor.
Bu arada ücretini ödeyerek başvuru yapanların paraları iade edilecek.
Milli Eğitim Bakanlığı, bini öğretmen, 2 bini hizmetli, 2 bini memur olmak üzere 5 bin özürlü personel alacak.
En az yüzde 40 oranında özürlü olanların gireceği sınav 30 Haziran'da gerçekleştirilecek. Sınav kılavuzunda ücretin önce 110 lira olarak belirlenmesi özürlülerin tepkisini çekmişti. Ücret daha sonra 50 liraya düşürülmüştü

para yatıran oldu mu arkadaşlar ?

Evet arkadaşlar sınav ücreti kalkmıştır. Biraz önce meb sitesine girdim dün sınav ücreti yatırılmadan girilemeyen sisteme bugun girilebiliyor. Herkese bol şans Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dua ile...

Hatadan dönmek bir erdemdir.

Bu hatadan dönülmesi güzel oldu.

Yanlış ve hataları kabullenip geri adım atmak ykarıda da denildiği gibi yüceltir de küçültmez...

arkadaşlar merhaba bu konuyla ilgili resmi bir yazı varmı?

ben memurlar nette gördüm ekleyeyim dedim bugün belli olur zaten ne olacağı hadi hayırlısı bakalım

Ben de mail yazdım Mersin MEB'e. Bilgilendireceklerdir sanırım.

MRB .arkadaşlar bende ücret yatırmaddan başvuru formunu doldurdum ama MEB DEN onay bekleniyor diyor elektronik olarak mı onaylanıyor yoksa çıktı alıp onaylatacakmıyız ne yapıyım şimdi beklemede kaldım yardım edermisiniz? teşekkür ederim ....

Özürlülerden sınav için ücret alınmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı, özürlü memur alımı için yapılacak sınavdan ücret almamaya karar verdi. Düzenleme engelli memur adaylarını sevindirirken, sınava başvurular 21 Mayıs'a kadar devam edecek.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu özürlülerden sınav ücreti alınmamasını isterken sorunun çözümü için Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'dan ücretin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan karşılanması için destek talep etti. Yazıcı da, Bakan Çubukçu'ya olumlu cevap verdi. Buna göre maliyeti 2 milyon lirayı geçmesi öngörülen sınavın masraflarını vakıf karşılayacak.

Sınava 20 bin civarında başvuru bekleniyor. Bu arada ücretini ödeyerek başvuru yapanların paraları iade edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, bini öğretmen, 2 bini hizmetli, 2 bini memur olmak üzere 5 bin özürlü personel alacak. En az yüzde 40 oranında özürlü olanların gireceği sınav 30 Haziran'da gerçekleştirilecek. Sınav kılavuzunda ücretin önce 110 lira olarak belirlenmesi özürlülerin tepkisini çekmişti. Ücret daha sonra 50 liraya düşürülmüştü.

Zaman

arkadaşlar şimdi adana il milli eğitim müdürlüğünü aradım ücret tamamen kesin olarak kalkmış

güzel haber hayırlı olsun o zaman arkadaşlar :)

ENGELLİ ADAYLARIN DİKKATİNE
1- Sınav Tarihi 4 Temmuz Pazar günü saat 14:00 olarak tekrar belirlenmiştir.
2- Sınav ücreti alınmaması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Sınavın ücretsiz olması halinde sınav ücreti yatırmış olanların ücretleri iade edilecektir.
3- Ücret ile ilgili farklı bir durum çıktığında ayrıca gerekli açıklama yapılacaktır

meb in sitesinde yazıyor ama kesin alınmayacak demiyor galiba alınmayacak :)

MEB sınavı için engellilerden ücret alınmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı, özürlü memur alımı için yapılacak sınavdan ücret almamaya karar verdi.
Düzenleme engelli memur adaylarını sevindirirken, sınava başvurular 21 Mayıs'a kadar devam edecek.
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu özürlülerden sınav ücreti alınmamasını isterken sorunun çözümü için Devlet Bakanı Hayati Yazıcı'dan ücretin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan karşılanması için destek talep etti. Yazıcı da, Bakan Çubukçu'ya olumlu cevap verdi. Buna göre maliyeti 2 milyon lirayı geçmesi öngörülen sınavın masraflarını vakıf karşılayacak. Sınava 20 bin civarında başvuru bekleniyor. Bu arada ücretini ödeyerek başvuru yapanların paraları iade edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, bini öğretmen, 2 bini hizmetli, 2 bini memur olmak üzere 5 bin özürlü personel alacak. En az yüzde 40 oranında özürlü olanların gireceği sınav 30 Haziran'da gerçekleştirilecek. Sınav kılavuzunda ücretin önce 110 lira olarak belirlenmesi özürlülerin tepkisini çekmişti. Ücret daha sonra 50 liraya düşürülmüştü.
Memurlar

kayseri meb ide aradım onlarda bekleyin alınmayacak dedi :))))

MEB başvurusu

Merhaba .arkadaşlar bende ücret yatırmaddan başvuru formunu doldurdum ama MEB DEN onay bekleniyor diyor elektronik olarak mı onaylanıyor yoksa çıktı alıp onaylatacakmıyız ne yapıyım şimdi beklemede kaldım yardım edermisiniz? teşekkür ederim .... askerlik durumunda ben yapılmadı yerine tecilli işaretlemişim hay allah yanlışoldu ne yapacam ekran onay bekliyor diyor öyle kaldı ne yapıyım

İl M.E.M Onay İşlemleri diye bir link var onu tıkladınız mı? Ben başvuru henüz yapmadığımdan bilmiyorum.

Merhaba Bülent Bey;

Sınavlarda ücret alınmayacağına dair resmi yazıya ulaşamadım bir türlü bilgiyi nereden aldığınızı veya resmi yazıya nasıl ulaşacağım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

evet ondan bişey olmuyor tekrar kapatıp açtım yanlış işaretlenmiş olan doğru gözüküyor ne biçim başvuru bu yaaa ...galiba çıktı alıp onaya il meb gidecek elektronik olmadı galiba

biraz daha beklemekte fayda var ne ne değildir belli olur

İlgili bakanlığın resmi açıklamasını bekleyin derim. İnternette bir çok sendika ve bir çok memur haber sitelerinde evet bu şekilde yayınlanmakta ama bakanlığın resmi bir kamuoyu açıklaması bulunmamakta, o yüzden resmiyet kazanmış sayılmaz diye düşünüyorum.

merhaba,
sınavla ilgili sanırım hizmetli seçeneği değişebilirmiş.
yani lise mezunlarından eğitimi uygun olanlar memur kadrolarına başvurma şansı elde edebilir dediler.
böyle oluyor ki dışarıdan kursa girip meb onaylı sertifika aldıysanız o kadroya kabul edilme şansı olabilirmiş.
ve sanırım iş talep formundaki memur,hizmetli seçeneği değiştirilecek.

acele etmeyelim derim,bir kaç gün beklemekte fayda olur diye düşünüyorum.

MEB'İN SİTESİNDE YAPILAN AÇIKLAMA
2010 YILI TAŞRA TEŞKİLATI ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN SINAV BAŞVURUSU
ENGELLİ ADAYLARIN DİKKATİNE
1- Sınav Tarihi 4 Temmuz Pazar günü saat 14:00 olarak tekrar belirlenmiştir.
2- Sınav ücreti alınmaması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Sınavın ücretsiz olması halinde sınav ücreti yatırmış olanların ücretleri iade edilecektir.
3- Ücret ile ilgili farklı bir durum çıktığında ayrıca gerekli açıklama yapılacaktır.

Evet resmi açıkLama bekLenmeLi...

romulus bi geLişme oLursa kadroLarLa iLgiLi mutLaka payLaş oLurmu...Eğer lise mezunu memur kadrosu açarsa başvuracağım:)

Herşey muamma ne kadar vahim bir durum yahu

hıç bıseyın muamma oldugu yok aslında..sadece sınav ucretı verecekmıyız vermeyecekmıyız..sınav ucretı verılmemesı ıcın calısıor nımet cubukcu ve ekıbı..buda verılmeyecek demek oluor..bakan ucretsız olmasını ıstıor..o ıstedıkten sonrada ucretsız olur bu sınav hayırlı olsun..

murat01_80 niyetim polimiğe girmek değiL...Eğer bi klavuz yanınlanmışsa ve sonradan üzerinde sürekLi değişikLik yapıLıyorsa ki bu oLmaması gereken bi durumdur ve ayrıca tartıLışabiLir.Bunca insan ne oLacağını biLmiyorsa demekki bi şeyLer muammadır.

çamyapragı polemık cıkarıosun demedım yanlıs anlama lutfen benım kızkardesım mıllı egıtımde calısıo onun söledıklerıne dayanarak konusuorum ben..ben art nıyetlı deılımkı sende veya baskasında art nıyet arayayım polemık cıkarıosun dıyeyeım..sorun yok yanı..ayrıca basvurular 21 mayısa kadar 1 ay var daha..degısıklıkler yapılıor ama bır hatadan donuluor burada..ozaman degısıklık yapılmasın 110 tl yı versın herkes kabul edılebılırmı bu!

Üst Alt