Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet yaaa yıllarca uğraş sonra 2 yere birden atan ne güzel kapı açıldımı oluyor işte vakti her şeyin Rabbim bizim görmediklerimizi gördüğü için bizim için hayırlı olan anı bekliyor nasıl şükretsek azdır.. Bizde mebe atandık yaa belki sağlıktan da olumlu bi sonuç gelir
Ömer Ali ve tüm bekleyen arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda sizinde sonuçlarınızda atandınız yazacak ben inanıyorum ve hep dua ediyorum..Sadece kendimi dua etmedim hepimize açılsın hayırlı kapılar Allahım utandırmsın bizleri...Göravimizide hakkıyla yapmayı nasip etsin inş..
YERLEŞEN tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun...
benim de anlamadığım eğer yedek atama yapılıyorsa neden haberi verilmiyor.hiç bir yazılı veya sözlü bir açıklama yok.nerden atanıyo bu arkadaşlar.tc mi yazdığım da yedek atama filan da çıkmıyo ki,66 puan aldım ön lisans mezunuyum.tercihler adana hatay g.antep mersin kayseri...
68 puanla memur kadrosundan tunceliye atandım torpil var diyenler atananların yaşına ve mezuniyetine baksın aralarında 68 puan olup en genç olanda benim Allah'a şükürler olsun torpilimde yok istemedim böyle bi arayışada girdemedim emeklerimin karşılığını aldım allah herkese nasip etsin fikir alışverişi yapmak isteyen atanan arkadaşlar varsa mail atsın atanan arkadaşlara hayırlı olsun atanamayan arkadaşlara başarılar dilerim inşallah sizde atanırsınız.
yedek alımında memur olarak 73 kişi hizmetli olarak emin değilim ama 25 kişi falan alınmış memur alımında yine 68 puanın altına inmemiş hizmetlide de 90 puanın altına inmemiş zannediyor 68 puan ve 90 puanla atanamayanlar hala vardır bu sınav büyük şansdı sağlık bakanlığı sınavı 20 memur ön lisans alacak istanbuldan sadece memur için 3000 kişi olduğunu düşünürsek 90ın altına inmez bazı illerdeyse belkide başvuran bile olmaz keşke bu sınav gibi tercihler olsaydı 84 alacağım ama tunceliye mebden atandım tunceliye gideceğim tabiki ancak bilgi olsun diye yazdım
kanunda benim bildigim yedek atamasıyla ilgili bir sonraki alıma kadar boş kalabilecegi yazıyor
yukarıda da dediğin gibi PARONAYA kalabileceği yazıyor kalmalıdır demiyo adamlarda atama yapmış ben atandım bu sende olabilirdin atanamadın diye kanunu kendine göre yorumluyorsun
Şimdi ben 29-11-2010 tarihinde memur olarak ilköğretime atandım derecem 10-2 maaş ne kadar bilmiyorum ayrıca bu ay 2022 aralık dönemi maaş alma zamanı şimdi ben bu maaşı çekebilirmiyim yoksa çekmeden mi kestirmeliyim ev taşıyacağız vs masraflar var çekip sonra kestirmek için dilekçe yazsam olurmu? bir bilginiz varsa bana birde bu vergi indirimi için yeniden rapor almam gerkiyormuş gelir müdürlüğü öyle söyledi ne yapmalıyım bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim yarın ona göre hareket edececğim aeo kolay gelsin...Şimdiden teşkkürler..
şiir perisi işe başladın gün önemli , başladın gün tarihiyle dilekçeni yazıp kestirmek için başvurmalısın ama bana sorarsan bu ayı çek derim. bir sorun olcanı sanmam , antalyada sağlık sınavınada girmişmiydiniz ?
engelileri hizmetli olarak çalıştıran hükümet acaba gururmu duyuyor merak ediyorum
düşünü ki elinde bez çocukların arasında dolaşıyor ve engelli bir arkadaş bu resimlendirile bilir mi ozaman anlaşılır herşey
engellileri el sütünde tutmak eğitim de sağlıkda destek vermek gerekirken tam tersine dönüyor ibre hakklarımızın alınması vergi indirimi şartı mağdurları kaç kişi bilen var mı
önüöüzdeki aylarda netleşecektir
sağlık bakanlığı sınav sorularına baktım 38-40 doğrum var gibi bakalım hayırlısı kpss sınavınada girdim bu yıl hep dersane ev arasında geçti sürekli sınava girip test çözüp durduk allahım hiçbir zaman emekleri karşılıksız bırakmıyor ben meb deyim inş darısı sizin başınıza ..Rabbim herkese nasip etsin ...
Tc kimlikle öğrendiğim kadarıyla 2. tercihime atanmışım bana bu konuda hiçbir tebligat yapılmadı yasal süreç nedir hakkım hala geçerli yardımcı olursanız sevinirim... Yardım lütfen...
ya arkadaşlar ben bişey anlamadım ben 90 puan almıştım yenimi atama oldu.haberim yok.2004 mezunu olduğum için yedek atamalarda atmanamamıştım.şimdi n oldu bilen varsa bilgilendirse memnun olurum.lise düzeyi benimkisi.
ya arkakaşlar lüten net bir iblgi verirmisiniz.karma karşışık oldu kafam verdiğiniz adrese tıklıyorum sever yazıyor o sayfaya ulaşamıyorum ben meb de lise düzeyinde girmiştim 90 puan almıştım;diploma tarihim 2004 olduğu için yerleşemiştim yedek atmalarda da yerleşemişim o zaman.bu yeni mi oldu atmamalar.diğer sitelerde böyle bişeyle karşılaşmadım yardımcı olursanız sevinirim.kaç kişi aldılar acaca.2004 lise mezunlarına kadar yerleşmeler oldumu acaba?bilgilendiriseniz sevinirim.lüten.
ya bu tarih ne zamanın bi bilgi verirmisiniz.2010 diyo sizin msj larda
bak yedek atamalara bakamıyorum. hata veriyor sayfa nerden bakabilirim acaba birde saglık bakanlıgının yedekten atama oldumu acaba bilgi verirseniz.tşk ederim..