Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü memur olarak atananlar..?

Kazanan tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilerim... Hakkınızda herşyin hayırlısı...

figen33;

Saygı değer Figen33 arkadaşım;

Sonuçlar sistemden geceleyin otomatik açıklandığı için bir çok kişinin tercih listesi yanlış yazıyordu. Hatta bazı arkadaşlarımızın tercihleri kendi yaptığı tercihleriyle aslı astarı alakası biler yoktu. Bazı tercihlerde tire ( --- ) çekiliydi yani boştu. Velhasıl 92 puanıda yanlış yazmışlar..

Benim sayfa tamamiyle doğru.

http://www.facebook.com/gokturk#!/photo.php?pid=1430122&fbid=1489610834864&id=1071775165

Ben önlisans memur 68 ile atanamadım bu cümleyi yazmak çok üzücü :(:(:( kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim mutluluğunuza şahit olmak ne güzel... göktürk ,soykan ,ali asker ,emr-osm diğer arkadaşlarım çok sevindim sizler için..5000 kişiden kurtulduk en azından :D Hayırlı olsun şimdiden iyi çalışmalar :)
Tercihlerim konya malatya muğla sinop amasya idi sinop ve amasya min puan 68 le tutuyordu ama öncelik yok yazıo , 6. tercihde evet demiştim ayrıca ben itiraz dilekçeside yazmıştım onunla ilgili hiç açıklama olmadı.. O 90 üstü aldım diyenler nerdeler puanlar 68 düşmüş insanları aylarca üzdünüz ...Ders çalışmaya dewam ...

Şiirperisi;

Arkadaşım öncelikle teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ben Konya'dan Afyon'a gidiyorum. Konya'ya gelseydin keşke çok güzel olurdu. Memleketimi sizin gibi saygı değer kişilere teslim ederek gitmek isterdim. Çok şükür en çok istediğim tercihim geldi. Konya'dan da öncelikli oluyor. Becayiş felan düşüncelerimin arasında yer almıyor bile. Sebebi; Afyon'da bir doktorum var ve tedavi olup iyileşeceğimin imkanı olduğunu söylemişti. Sırf Afyon bu yüzden benim için bir numara. Dilerim ki her şey senin içinde hayırlı olur. Kıl payıyla da Amasya'yı kaçırmışsın ama üzülmemen gerekiyor. Önünde girebileceğin daha bir çok sınav olacak. Dediğin gibi durmak yok ders çalışmaya devam. Dilerim ki kalbinden bizim için geçirmiş olduğun o iyi, hoş ve güzel düşüncelere erişmeye sende nail olursun. Dualarımızdasın umarım gönlünden geçeçi hakederek kazanırsın...

adaylığınızı tamamlamadan becayiş işine kalkışırsanız...ömrü billah o yerden kurtulamazsınız.. :D bu işler böle sizler şükredin ki atandınız yerinizde olmak isteyen yüzlerde insan var....

turanalpertunga;

turanalpertunga. ise baslama tarihi 18.08.2010 mu? eminmisin. mesaji yazdigin tarihte memur olmus olman lazim o zaman.

Göktürk ,
Ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsun ilk defa birisinden dua istemeden beni duasına aldı çok şükür rabbime..Sınav öncesinde o kadar çok eş dost , gördüğüm herkesten dua istedim en üzücü kısmıda onalara iyi bi haber verememek oldu bu dualar hakkımızda hayırlı olan yeni sınavlar için kabul olmuştur inş..Yerleştiğine çok sevinmiştim ama afyonda tedavi olma ve iyileşme imkanının olmasına daha da çok sevindim çok geçmiş olsun biran önce olumlu sonuç alırsın inş iş tamam :) sağlıkta oldumu ne iyi olur zaten hayırlı kapılar açıldımı peşi sıra herşey düzelir...İnş senin de duaların kabul olur ..Rabbim Bizede nasip eder inş..AEO...

Afyon karahisara atananlar burada toplaşalım

sehir içi ve sehir dişindan afyona atananlar arkadaşalr kımler bi gorelım ya
BEN ONLISANS MEMUR OLARAK ATANDIM herkesı beklıorum

Üst Alt