Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü memur olarak atananlar..?

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Emr osm puan 90
atama yeri:antalya
herkese hayırlı olsun

bulut25;

gardaşım hayırlı olsun benim 3,tercihti orayı bekliyodum ya nasip antalya geldi rabbim yar ve yardımcımız olsun

vay tebrik ediyorum arkadaşlar beklediniz ama inşallah deymiştir atanmayan arkadaşlar uzulmeyın inş başka kuruma başvurur yerleşirsiniz

Atamalarda torpil yoktu. Bu atanamayan arkadaşlara moral olur inş. Kesinlikle ve kesinlikle kesin bir bilgidir. 72 puanla 4. Tercihim olan Afyonkarahisar iline atandım. Diğer kazanan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun diyerekten tebrik ediyorum. İşlerinde güçlerinde vatandaşı mağdur etmeyerekten helalinden bol kazançlar diliyorum. Kazanamayan arkadaşlarada diğer başvurmuş oldukları sınavlarda başarı dileyerek kazanmalarını temenni ediyorum.. HAYIRLI UĞURLU OLSUN...

Atamalar saat kaçta açıklandı ya? Bu adamlar akşamları yatışta değiller mi :))

MEB AÇIKLAMASI: Özürlü Personel Sınavına katılan adayların başvurularında yer alan tercihleri dikkate alınarak puan üstünlüğü esasına göre atamaları yapılmıştır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler yerleştirildikleri İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilmiştir. Adayların yerleştirildikleri İl Millî Eğitim Müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

SORU ????????

Arkadaşlar ben Konyadayım fakat Afyon'u kazandım. Hemen gidip Afyon il milli eğitim müdürlüğüne başvuruda mı bulunmam gerekiyor ?

Allah razı olsun. Ben yorumlarda ne var ne yok bir göz atayım demiştim 1 saat önce kadar. Bir baktım açıklanmış. 2 puanla Konya'yı kaçırdık ama bu da Konya'nın eş değerinde. Belki 2. belki 3. memleketimdir Afyon. Tedavi amaçlı doktorumda orada. Geçen yıl görüştüğümde iyileşirsin sen demişti. Bio enerji tıp uzmanı. Allah izin verirse çalışıp çabalayıp yılmak yok. İnşallah hakkımızla helal rızıklara nail oluruz. Hiç uyur mu bu gözler :)

arkadaşlar belki ilk ben görmüşümdür sonuçları malum gece recepsiyon olarak çalışıyorum gelip gidip bakıyordum ama sonun da açıklandıı. halil ibrahim sen nereye atandın gardaşım yazmamışşın

Evet bende 1. tercihim olan Samsuna yerleştim ve 92 puanla... Taban puanlar 68'e kadar düşmüş arkadaşlar! Ve en önemli yüce yaradan bu mutluluğu bana yaşatttı ve ayrıca torpilsiz! Bazı arkadaşlar hala torpil var diyor ben inanmıyorum! Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar! Atananalara tebrikler; Atanamayanlara da başka sınavlarda çalışsınlar ve hakkederek kazansınlar!

78 puan birinci tercihim Konya. hayırlı mübarek olsun herkese

soykankaan ve karahasan tebrik ederim gerçekten sevindim

78 puan aldım hizmetli atanamadım fakat tercihler yaptığım tercihler değil ne yapmam lazım ben fikret güven açıklama yaparsanız sevinirim

soykan 72 ile afyona yerleşmişler onlar memurmu

Herkeze hayırlı olsun... 78 puan Diyarbakır'a atandım...

82 puanla Bursa'ya memur olarak atandım.. 1.Tercih.

Benim tercihlerdeki taban puanlar
Bursa=76
Afyonkarahisar=70
Kütahya=72
Balıkesir=74
Çanakkale=70

bu taban puanlar memurluk için geçerli olan taban puanlardır. Her halukarda atanıyormuşum tercihlerime..

Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

90 puan samsun. ama ankara ıstıordum:( ılk tercıh olmadı

Arkadaşlar şu saat itibarı ile
MEB in sitesinde atamalar görünmüyor
NE oluyor yaw
yeniden mi atyyorlar ne
:D :D :D
TayTISS

arkadaşlar 70 puan KARS atanmışım. kars iline atananlar varsa benimle irtibata geçsinler

ben sınava girmedim ama merakımdan soruyorum atama bilgilerinizde kazandığınız ilin hangi okuluna çıktığı belirtiliyormu.kazanan memurlar il merkezlerindemi ?

60 puan atanamadım hayırlısı böyleymiş bencede torpil yokdu.

arkadaslar ben daha bakmadım 76 puan aldım trabzon mersın konya kayserı erzurum secmıstım bunlargelırmı sızce bırısı.. taban puanlar kac acaba sizlerin mesajlarına gore bakıcam da..:)

bende hataya atandım 94 le ama 2 tercihim ilk tercih gelmedii.. birde atamada puan 92 olarak görünüo...

Halit tunal mersini yazmışsın mersin 76 ile aldı

1.TRABZON72
MERSİN76
KONYA74
ERZURUM68
KAYSERİ72
1. tercıhıme atanmısım..:)

Üst Alt