Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Memur / puanınız ve tercihleriniz..?

deniz hanım siz kendi puanını yazdınızmı soyleyin onuda yazalım

hanım değil abi bey:D:D önlisans 84puan antalya,sakarya.istanbul,izmir,ısparta 6. tercih evet

kayaozesen;

estağfurullah abi;) açtım sonunda senin verdiğin linkle kendim giremiyormuşum çünkü siteye yeni üye olunduktan 5 gün sonra formlara girilebiliyormuş. ama sayende girdim çok korsanız ya;)

kayaozesen deniz 54 sayenizde girdigini söyledi bende memurlar nette üyeyim 5 gün sonra yazabilicegimi yazıyor. şu linki bana verirmisiniz arkadaşım...bende yazmak istiyorum..

yukarda yazılı kardeş pardon diye yazdıgım yer varya

neyse tamam M.E.B. Memur Adayları Puanlarımızı Paylaşalım - Tek Başlık (Memurlar.Net - Forum)

MEB İşitme Engellileri Memur / Puanınız ve Tercihleriniz?

ben işitme engelliyim 44 puan önlisans memur bartın-zong-karabük-bolu-kastamonu 6.tercih istiyorum

maşallah çok güzel puanlar ben aldığım puanı hiç sölemeyim:) . ama meb de büyük ihtimal torpil işi olacak.

umut soyle bakalım bi rotalama hazırlıyoruz memurlar nette

bizde işitme engelliyiz.80 puan lisans memur kocaeli sakarya istanbul kırıkkale yozgat 6 tecih hayır kardeş.işitme engellileri bu konu başlıgı altında toplayalım.nerdesiniz işitme engelliler

94 puan, Lisans. Istanbul-Izmır-Ankara-Bursa-Esk

kayaozesen bey evet memurlar bir tane daha versem aktarabilirmisiniz bi zahmet hakkı 66-adana..şimdiden tşk

bazı arkadaşlar sınava girip düşüğk puyan almış kişileri göz ardı ederek yok 80den aşağı alamayanlar atanamayacak diye yazmışlar.bu arkadaşlar ne kadar zekiymiş ki yüksek puan alıpta 80 altı alanların atanma şansının olmadığından yada düşük olduğundan bahsediyor.peki bu arkadaşlar başka kişilerin tercih ettiği yerleri biliyor mu???hayır..6,tercihi işaretlediğinden haberi var mı o da yok.buna rağmen yüksek puan alıpta havalara uçmanın anlamı yık .ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.sonuç olarak dereyi görmeden paçaları sıvamıyalım.kimsenin şansının,kaderinin ,hevesinin kırılmasına vesile olmayalım...

70 puan aldım ve hala ümidim var önlisans olarak:)

o 84 ile atama şansını kaybeden arkadaşa sesleniyorum. eğer;atanacak olursan memurluğa gitme o zaman o kadar kişi puanları 60 70 lerde geziyor onlar ne yapsın.intihar mı etsin.gereksiz gereksiz yazmayın.milletin ahını almayın.canını da sıkmayın.

bu kadar sinir stres yapmayın adam 84 almıs ee bırakta sevınsın hakkı bence tabıı abartmamak kaydıyla..

60 lisans mersin mersin ah keşke mersin......

78 puan cankırı 1.tercıh
arkadaslar hem orman hemde saglık bakanlıgına aynı anda bas vurabılıyım

atama

arkadaşlar puan 90
antalya
kırıkkale
erzurum
maraş
mersin
sizce atama olurmu

54 puan rezil durumdayım yer söylememe gerek yok zaten atanamıcam abbas olduk halbukş sınavımda iyi geçmişti itirazda ettik ama bişi çıkacağını sanmıyorum:(

puanları 80lerde, 90larda olan memur adayları gelip de burda "hii umudum yok", "hii atanır mıyım acaba" diye triplere giriyorlar ya, bi temiz dayak istiyor onlar :) milli eğitimin olsun, diğer kurumların olsun geçtiğimiz yıl il bazlarında yaptıkları çoğu sınavın sonuçlarını inceleme imkanım oldu. memurlar nette yayınlanıyor bir bölümü bunların. memur adaylarının puanları incelendiğinde görülecek ki, bu dönemki merkezi sistem sınavında puanı 70in altında dahi olsa, eğer ki 6. tercihi işaretlemişse bir çok arkadaş atanacak. ben lisans düzeyinde sınava girdim ve iyi bir puan aldım. puanı 70lerde olan bir çok arkadaşım var ve onlara moral vermeye, destek olmaya çabalıyorum. ki önemli bir bölümü atanacak aslında. bu sitede olsun, memurlar nette olsun bazı çok bilmişler gayet kırıcı, fikir adı altında gayet saçma sapan yorumlar yapıyorlar ve bu yorumları okuyan kalp hastası arkadaşlarımız var, tansiyon hastası, beyin rahatsızlığı geçimiş bir çok arkadaşımız var. hadi kibirlisiniz, hadi bencilsiniz anlaşılıyor, yahu bari sizin saçmalıklarınız yüzünden kendini iyi hissetmeyen, rahatsızlanan, demoralize olan insanlar var. bu kadar mı vicdansızsınız be! girin memurlar nete geçmiş sınavların sonuçlarını inceleyin. biraz mantıklı olun, biraz vicdanlı olun bi zahmet! ben kendim sevinemez oldum aldığım yüksek puana. her gün bana göre düşük puan almış, bir bölümü sınırda olan arkadaşlarımla görüşüyorum, netteki yorumları söylüyorlar bana. bu forumlara yazmayıp da atanabilecek durumdayken bu yorumlardan etkilenen, hayatı zehir olan arkadaşlarımız var. biraz düşünceli olun, nasıl olsa klavye başında atış serbest de mi!

teşekkürler sessiz harf arkadaşım keşke herkes senin kadar duyarlı olsa

Üst Alt