Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Memur / puanınız ve tercihleriniz..?

80 bekliyordum hatta 4 soruyu hatırlamıyorum die yanlış işaretledim 74 gelmiş yaw:(( ben bu 74 ten nasıl kurtulcam kpss dende aynını almıştım:)))

88 mersin-adana-antalya-bursa-izmir

bu arada memur statüsünde giren 2 arkadaşım daha var 76 bekleyen 54 diğeri 56 almış

88 bekliyordum 84 geldi resmen yıkıldım zaten ümitsizdim iyicene saldım kendimi...neyse 84puan: antalya,sakarya,istanbul,izmir,ısparta 6.tercih evet

atama puanları baya düşecek anlaşılan

70 bekliyordum 72 puan geldi tercihler samsun amasya :)

2 puanımı yemişler

78 tercihler diyarbakır malatya tunceli elazığ mardin 6. Işaretli yerleşir miyim sizce bütün umutlarım kayboldu :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(

O kadar hayalci olmayacağım. 84 Aldım ve atama şansımı kaybettim.

meb sınav sonucu

90 puan tercihler antalya.kırıkkale.erzurum.k.maraş.mersin

arkdaşlar bana bir fikir verin 42 doğrum var derken 62 puan geldi özür grubum ort. olarak girdim ama şimdi bakıyorum rapora asabiye %30 ort.%20 acaba zihinsel engelli olarakmı değerlendirmeye aldılar beni itirazımı nereye yapcam

76 puan trabzon mersin konya kayseri erzurum 6.tercıh zor ama hayırlısı ...

arayanınız yokmu ne zaman atamaları verıcekler..

kayaozesen;

vallahi bende anlamadım yaa 80 puan beklerken 74 geldi ama senin baya fark var itiraz et klavuzu oku kaydırma fln yapmış oalbilirmisin?

halitunal;

15 gün sonra yazıyor memurlar nette arayanlara öyle demişler.

15 gunmu gelde kızma sımdı .. dıer kurumların kayıtları basladı mecburen kayıt yapıcaz bole sacmaık olmaz ya .. belkı kazandık o zaman ne olacak boşuna bızı urastırıyolar.

yok ya kaydırma yapamdım sanırım ki ortopedik girdim zihinsel değerlendirildim

Not: Atama işlemi; Kılavuzda da belirtilen 10 günlük itiraz ve 15 günlük itirazların değerlendirilmesi süresinden sonra Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılarak sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayımlanacaktır.

mallesef 25 gün daha beklenecek....:((((

78.00 puan tek tercih İstanbul 6. seçeneği seçmedim. Bakarsın olur
Moralinizi bozmayın siz forumda okuduğunuz 90 puanlara kafayı takmışsınız.
Biz memurluk sınavına girdik haliyle puanlar biraz düşük olcak. çünki sorular kısmen daha zordu.
Yani diceğim 80 puan fena puan değil.

memurlar netı ınceledım memur bazın da gırenlerın cogu 74-80 puan arasında almıs burda baya bı yıgılma var .. tahmınım 80 ustu alanlar , egerkı yıgılmanın olmadıgı ıllerı secmıslwerse %80 atanıcak.. allah 80 altı alanların yanında olsun ne dıım...

72 Memur istanbul,balıkesir,izmir,ankara,konya

arkadaşlar ben memurlar nete yazamıyorum.üye olan arkadaşlarım memurlar nette puan sıralaması yapılan kısma şu puanları ekleyebeilirmi.
ayla 88-adana
murat 86-adana
ayşe 54-adana
hürünur 56 -adana
sevda-52-hatay

ayla_saglamyasar;

nereden yapılıyor o ben siteye üyeyim ama bulamadım link verirmisiniz???

yaptım kardeş geçti bitti

ayla hanım bunlarda memur adayları değil mi

80 puan lisans memur tercihler kocaeli sakarya istanbul kırıkkale yozgat 6 tercih hayır.her engel grubuna kontejan varmı arkadaşlar

Üst Alt