Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Kadro Daire Başkanlığı ile görüştüm, liste açıklanmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ticet77;

Bay cin,

Atamalar ne zman açıklanacak?Birde ilk 2000 olayına sen ne diyorsun?

Milleti Eğitmekle, Öğretmekle Sorumlu Bakanlığımız böyle olursa ....... ( Yorum sizin :confused: )

biran önce açıklasalarda herkez hesabını ona göre yapsa bak şimdi diyelimki kişi tercihlerinde km lerce ötede bi yeri tutturmuş olsun en geç 15 eylül iş başı yapılacak deniliyor bu kadar kısa bi zamanda neler yapılabilir ev taşınması lazım çuluk cocugu olan okul kayıtları falan kolay değilki bunada zaman lazım.BAKALIM NE ZAMAN

Personel Genel Müdürlüğünün sitesinden sınavla ilgili açıklamayı kaldırmışlar yarın açıklanacak galiba yarını bekleyin sabah saat 10 civarında açıklanmazsa öğleden sonra 4 - 5 gibi açıklanır . . Herkese şimdiden hayırlı olsun

bencede yarın açıklanır gibime geliyor allah herkesin yardımcısı olsun by cinn ne diyosa doğrudur her zaman güzel tahminler yapmıştırr..

İnşallah dediğiniz olur.Beklemek yedi bitirdi valla artık.Ne uyku kaldı ne bişey

Memurluğun hayali bile güzel inşallah allah herkese nasip eder

ya arkadaşlar, herkes bir yerleri arıyor, devamlı bir sorgulama halinde durum var. Biraz sabırlı ve makul olun lütfen. Sınava kaç bin kişi girdi, düşünsenize hepsinin böyle aradığını, insanlar telefonlara cevap vermekle mi uğraşacaklar, yoksa işlerini yapmakla, hem ne kadar çok aranırsa emin olun bi o kadar geç açıklanır sonuçlar, lütfen biraz daha sabır...

katılıyorum zaten işitme engellinin sorularının kolay olmasındada bİR torpil var

kismetcin;
osym 1.5 milyon üniliyi 2 ayda yerleştiriyor meb 30bin kişilik sınavı 1.5 aydır yapamıyor.Bence aramakda haklıyız herkez işini doğru yapmalı.

tsunami_;

Arkadaşım insan bir eylem yaptığında bir amacı olmalı değil mi, olumlu bir sonucu olmalı bu eylemin, yoksa hiçbir amacı olmaz. Peki soruyorum sana, böyle devamlı telefon keşmekeşi ile neyi değiştirebiliriz, kime ne faydası olur bunun, ya da faydası mı olur zararı mı olur? Şöyle düşün, bu sunaca sadece hizmetli olarak 20 bin kişinin üzerinde katılım vardı, bunların sadece yarısının telefonlara sarıldığını bir düşünsene. O insanlar telefonlara mı bakacaklar yoksa ellerindeki işleri mi yapacaklar? Peki her telefonla ellerindeki iş süreci daha da uzamayacak mı, belki de 3 günde bitirilebilecek bu iş bu telefonlar yüzünden daha uzun bir sürede bitirilemeyecek mi, yanılıyor muyum? Madem böyle bir etkisi olacak neden herkes telefonlara sarılınıyor, neden bu süreci daha da uzatılıyor. Peki edilen telefonların kime ne faydası var, bence kimseye, her telefonla sadece kafalar daha çok karışıyor. Bence bırakalım o insanları işlerini rahat rahat yapsınlar, biraz daha sabır...

kismetcin;

arkadaşım yanlış düşünüyorsun...
[lıst]
[*]sence bu soruları cevapla yanlarla telefona bakan kişiler aynı mı ?
[*]bu adamlar elle mi cevap veriyorlar ?
[*]benim bildiğim başka birim tarafından cevaplanıyor
[*]kaç sınav oldu hepsi acıklıyorda bunlar neden acıklaya mıyor
[*]30.000 kişi çok fazla bir rakam değil bu işte en zor olan sadece optik okuma oda en fazla 1 hafta süre bilir
[/lıst]
yani anlayacağın bu iş yapmamak yada başka şeylerle alakalı...

Aynen öyle... Bu iş içinde başka işler var galibaaaaa.. ( Hatta galibası bile fazla bence :) )

ali_askere katılıyorum.Ben adını vermeyeyim özel bir eğitim kurumunda çalışıyorum soru bankası bölümünde.Sınavları yazıyoruz bilgisayarda hocalara düzeltmelerini veriyoruz hocalar düzeltme-kontrol işlemini yaptıktan sonra bize veriyor biz de sınavı son haline getirip hocalara veriyoruz.Sonra hocalar o sınavlarla öğrencileri sınav yapıyorlar.Ortalama bir öğretmen en az 50 öğrenciyi sınav yapar.Sınavın en yoğun olduğu günlerde 200’den fazla öğrencinin sınavını okuruz bir günde hatta daha fazla.Bunu da optik okuyucu sayesinde yaparız.Bu sınavların okunup işlenmesi ve notların bilgisayar ortamına aktarılması 3 bilemedin 4 haftayı geçmez.Sınav 4 temmuzda yapılmış, o tarihten bu yana önümüzdeki pazar gününden itibaren tam 7 hafta geçmiş olacak!4 haftası sınavların okunması ve itiraz-değerlendirmeye gitse geriye kalan 3 haftada çoktan bitmiş olmalıydı işlemler.Buna atama işlemleri de dahil çünkü puan üstünlüğüne ve seçilen ile göre yapılıyor bu işlemler.O kadar da zor olmasa gerek.

Microsoft JET Database Engine[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]error '80004005'[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Unspecified error[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]/connect.inc[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2], line 4[/SIZE][/FONT]

Bu ne anlama geliyor siteyle uğraşa uğraşa sonunda göçerttiniz yahu

herkese selam arkadaşlar
1-öncelikle zihinsel engellilerden bahsedilmiş bende kendi görüşümü sunayım ama yanlış annlaşılmasın vede niyetim kimseyi farklı boyutta görmek değşl çünki hepimiz özürlü insanlarız halimize bin şükür olsun
ilk olarak zihinsel engellilerin soruları kolaydı tmm ona ses çıkarmıyorum normal olabilir ama biri zihinsel engelli ve çoğu ki 100 ve 98 almış dikateimi çekti burda aklıma gelen tek şey refakatçi yardımı başka bunun açıklaması yok çoğu kişi bilirki sınavlarda basit hatalar yüzünden çok basit soruları yanlış yapıyoruz ama zihinsel engellilerin çoğu yüksek almış yani demem o ki ister istemez kendi özürlerine bakarsak bu kadar netlerin çıkmaması lazım bana gere dediğim gibi refakatçı yardımı tekrardan söylüyorum arkadaşlşlar amacım zihinsel engellileri küçük görmek değil lütfen yanlış anlaşılmasın eğer kırılan varsa özür dilerim çoğu kişide aynı kanaatte olduğunu sanıyorum benim kendi görüşüm bu
2- başarı listesi olmasa yayınlamassalar mutlaka karışıklık var demektir kurallara uymak zorundalar herkes hakkını arasın lütfen bu konuda duyarlı olalım

SAAT 14:00 VE HALA YOK HA BU ARADA YIL YİNE 2010 DAHA 2011 E VAR.:p

kovboyy HAKKIMIZI ARAMAK konusunda sana katılıyorum. Başarı listelerini yayınlayacaklarına dair sitelerinde yazılı açıklama yaptılar. Eğer yayınlamazlarsa sadece senin benim değil HERKEZİN aklında ??? kalır...

merhab arkadaşlar ya sınavda hangi konular soru gelecek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim hepinize saygılar

suat06;

bende katılıyorum liste yayınlamazlarsa sesimizi cıkaralım.sonucta kim ne almış ne ile atanmış görmemiz acısından önemli bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt