Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB de öğretmenlik için "çalışabilir" ibaresi raporun neresinde yazıyor?

çağatay kardeşime aynen katılıyorum
açıklarsan bizde ona göre bi yol izleriz belki sen bir emsal olursun bu konu için
lütfen detaylıca bizi aydınlatırmısın mayıntarlası hocam

arkadaşlar, ben de sizin raporların neden olmadığını anlamadım. benim bir torpilim falan yoktu yani. ki ilk kez bir hastane konusunda şansım iyi gitti. birkaç kez anlattım bu konuyu. bu alım açıklanmadan önce öğretmen atamasında falan sorun yaşama korkusuyla memurluk alımı olursa başvururum düşüncesiyle rapor almaya karar verdim (oranımı öğrenmek için) bu alım ilanı çıktığnda daha raporumu almamıştm. rapor almaya gittiğimde oraya bunu iş başvurusu için de kullanmak istediğimden bahsetmiştm. pazartesi raporu aldım, diğer gün hemen geri gittim ve tekrar heyete girdirdiler beni. aradan zaman geçmediği için bunu eklemişlerdir. heyet günü olsaydı eğer daha raporu almadan "çalışabilir" ibaresini eklettriridm. aradan zaman geçtiği için sizin raporların üzerine ekleme yapmıyorlardır sanırm.
sizler de elinizden geleni yapınız tabi ki,inşallah halledersinz. pes etmek yok ;) hoşçakalın..

Arkadaşlar benim Branşım fen bilgisi öğretmenliği ve Nisan 2009 tarihli raporum var. Fakat bu raporda çalışabilir\çalışamaz ibaresi yok. yeniden aynı hastaneye başvurdum ve benden 115 TL rapor ücreti talep ettiler, başka yolu yolmuş özel amaçlıymış bu rapor ve ücrete tabiymiş. Ayrıca vergi indirimi için incelenmesini de isteyeceğim, umarım Ankaraya gidip gelme muhabbeti felan zamanında yetişir. Bakalım çalışabilir\çalışamaz ibaresi yazacaklar mı , ne yapacaklar.

Mail adreslerini vrirseniz bende yazıları yollamak istiyorum, teşekkürler...

özge hocam sen raporunu hangi şehirden ve hangi hastaneden aldın
bizde ona göre konuşalım bilgini paylaşabilirsen eğer
ayrıca erkan kardelş sen hangi ildesin hangi hastaneye başvurdun raporu almak için

hani yeniden rapor verilmiyordu ? masallah arkadas birde yeni rapor almis ne güzel.. gözünü sevdimin yönetmeligi yol olmus artik..

arkadaşlar elimde 2003 e dair rapor var ve istenilen her şey yazzıyor.ayrıca klavuzda 2006 dan önceki raporlar gecersizdir yazmadığı gibi süreklidir ibaresi olan raporlardan yenisi istenmez yazıyor. nereden çıktı bu 2006 muhabbeti

kolibandi9;

Kırklareli Devlet Hastanesine başvurdum, Baştabip yardımcısıyla yaklaşık 1 saat tartıştım, Sağlık Uygulamaları Tebliğini koydu karşıma.

İşe yerleştirince SEN ENGELLİSİN, özürlü karosunu doldurduktan sonra diğer sosyal haklara gelince RAPORUNU YENİLE, Aaa SEN ENGELLİ SAYILMIYORSUN...
Bu kadar çifte standart olmaz, rezillik. ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar insanı...

2006 öncesi raporlar

merhaba arkadaşlar. 2002 ksü tarih mezunuyum kamuda işçi olarak çalışıyorum. inşaallah bu alımlarla öğretmen oluruz. 2006 öncesi raporlarda genellikle çalışabilir veya ağr işlerde çalışamaz ibareleri var. kılavuz da istenen şartlar bir kez daha gözden geçirilirse raporlarımızın uygun olduğu görülecektir.

fcu81 hocam sen raporu hangi şehirden hangi hastaneden aldın
raporun süreklimiydi ?
ben anlamıyorum nasıl iş bize veremeyiz diyorlar size hiç zorluk bile çıkarmadan veriyorlar.
ben böyle işin......

Sağolasın fcu81, ama bunların laf anladıkları yok, adam kokoca başhekim bizlere vakit ayırıp dinler mi, veznede derdini başhekime anlat diyor... Oda önümüze tebliği koyup susuyor.... :S

evet artık sanirim hastaneler yeniden rapor veriyorlar. basvurular cogalinca hastanelere özel istihdam amacli oldugu icin ücret almaya baslamislar.. tabi doktor doktor dolasacaksiniz. düsük oran alirsaniz yazık olur parayada emegede:(

Klavuz sayfa 5: "6- “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarınca verilecek resmi sağlık kurulu raporu bulunmak."
Yani bu yönetmelikten önceki yönetmeliğe uygun olarak alınan raporlar kabul edilmeyecek.
Şu anda görünen bu. MEB bu konuda yeni düzenleme yaparsa, ne ala...

Yüzlerine gözlerine bulaştırdılar, MEB deki telefona çıkanlar da aptal gibi sorularımız karşısında apışıp kalıyorlar:) biz onlardan daha bilgiliyiz valla. Bakalım ne olacak...

Üst Alt