kolbandı9 ve çağatay09 arkadaşlarıma teşekkür ederim olayın vehametinin farkına varmışlar. inşallah özürlü öğretmenliğe başvuracak diğer arkadaşlarda bir an önce tehlikeyi fark ederler. çünkü meb çalışabilir ifadesinde ısrar ederse hemen hiç kimse başvuruda bulunamayacak , ben kaç gündür il milli eğitim, meb, özida, arıyorum fakat hepsi topu hastane heyetine atıyor, meb özellikle çalışabilir ifadesini görmek istediğini söylüyor, hastane ise mevzuat gereği bu ifadeyi yazamayacaklarını ancak yan ifadeler yazabileceklerini söylüyorlar fakat meb yinede çalışabilir ifadesinde ısrar ediyor tabi bu da bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor ama insanlara bunu anlatamıyorsunuz.ben bu mail i ilgili yerlere atacağım lütfen sizde vazgeçmeyin.ne üzücü ki lokman ayva nın söyleşisinde engelli arkadaşlara müjde öğretmen olabilmek için çalışabilir raporu almaları yeterli gibi bir ifade var raporu alalım da vermiyorlar ki ! sanırım lokman bey de bu konuda bilgilendirilmemiş. lokman beye de ulaşmaya çalışalım mail atalım ankaradaki arkadaşlar görüşmeye çalışsın en azından birileri için bişeyler yapmış oluruz biz sesimizi meb e fazla duyuramıyosak belki o duyurur nede olsa milletvekili. ( bu arada diğer memur kadrolarına başvuracak duyarlı arkadaşlarada ricam meb'e bu şikayetleri iletsinler mail atsınlar kendileri için çünkü 1000 kişi daha,öğretmen kadrolarına bu ifade nedeniyle başvuramaz ise doğal olarak ,memur kadrolarına başvuracak ve o arkadaşlarımızında şansı bir hayli azalacak, akılllı olalım hep beraber bastıralım.