Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamalarından sonra ne zaman işe başlanacak ve hangi evraklar istenecek?

Atamalarda görev yerine hareket ve işe başlama süresi:
Madde 62 - (Değişik: 23/12/1972 - KHK 2/1 md.)
İlk defa veya yeniden veyahut yer değiştirme suretiyle;
a) Aynı yerdeki görevlere atananlar atama emirlerinin kendilerine tebliğ gününü,
b) Başka yerdeki görevlere atananlar, atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde o yere hareket ederek belli yol süresini,
İzleyen iş günü içinde işe başlamak zorundadırlar. Savaş ve olağanüstü hallerde bu süre Bakanlar Kurulu Kararı ile kısaltılabilir.

Adıyamana atanan arkadaşlar bana ulaşsın...

iYİ GÜNLER;
MEB ÖZÜRLÜ PERSONEL ALIMI ATAMA BAŞVURULARI HANGİ TARİHLER ARASINDA,AYRICA GEREKEN EVRAKLAR NELERDİR?BEN HİZMETLİ OLARAK ATANDIM.BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM İRTİBATA GEÇECEK BİR NUMARA VEYA MAIL ADRESİ BIRAKMALARINI RİCA EDİYORUM.TEŞEKKÜR EDERİM.

Samsun il milli eğitim müdürlüğüne gittim bir kağıt verdiler bunları tamamla pazartesi gelirsin diye .. aynen yazıyorum..

1- ikametgah adresii belirtir dilekçe
2-nüfus cüzdanı örneği
3-sağlık kurulu raporu
4-diploma
5-altı adet renkli vesikalık fotograf
6-mal bildirim beyannamesi
7- yazılı adli sicil beyanı

merhaba...

bende bugunkırklareli meb i aradım. atamalardan sorumlu memur ile görüştüm. öncelikle nerede ikamet ettiğimizi belirten bir dilekçe yazıp elden yada fax yolu ile kendilerine ulaştırmamı istedi. bu işlem ile nerede oturduğumuza bakılıp ikamet ettiğimiz yere en yakın açık kadroya yerleştirileceğimiz söyledi.
bizlere birer tebligat gönderilmiş, bu tebligatlar elimize ulaştıktan sonra meb şubesine gidilip kayıt işlemlerinin başlatılacağı gerekli evraklar tamamlandıktan sonra atamamızın gerçekleştirileceğini söyledi...

arkadaslar bu ikametgah olayı her ile göre değişebilir diye düşünüyorum. yani kırklareli milli eğitim müdürlüğü kendi ilinde nereye atanacağımızı bu şekilde belirleyecek, diğer illerde yerleştirmeler bu şekilde olabilir, her ilin farklı bir yerleştirme yöntemi olabilir...

Üst Alt