Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamalarından sonra ne zaman işe başlanacak ve hangi evraklar istenecek?

ali_asker

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar eğer atama gerçekleşirse ne zaman işe başlanılacak :confused: Çünkü benim yerime alınan elemanı yetiştirmem lazım eğer atanırsam ki bir çok kişi böyle olduğunu düşünüyorum...
Şimdiden teşekkür ederim...

Ekim çok fazla uzun değil mi eylül olmasın mı ?

Ali aynı durumu bende yaşıyacağım.Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan lütfen paylaşsın.

en geç 15-09-2010 tarihine kadar göreve başlatılmış olacak diyor.dikkat edlirse en geç diyor yani bu tarih öncesindede göreve başlama olasılığı var.buda kazanılmış bulunan il milli eğitim müdürlüğünün uygulamasına kalmış bir şey

Hayır hepsi aynı olur bence il bazında değişiklik göstermez...

Arkadaşlar 15 eylülde atanan şanslı arkadaşlar göreve başlayacak.

Hayırlısı gerekli belgeler hakkında bilgisi olan....

bulut25;

TARTIŞMA OLSUN DİYE DEĞİL SOMUT BİLGİLERLE HAREKET EDEN ARKADAŞLARDAN BİLGİ İSTİYORUZ KAYNAK OLMADAN YAZMAYALIM :) ELEMENT UYDURMAYALIM :p

arkadaşlar merhama ya bana biriniz emin olarak söylesin ne zaman açıklanaçak şu atamalar sabrım kalmadı artık çatlayacam yaa

hayırdır asker kardeşim dur bir sakin ol açıklansın bir sonuçlar gerisi kolay. Yoksa ak sakallı dedemi bişeyler söyledi sana ya da 100 mü aldın hayırdır.

tşk ederim ali bey 15 diye biliyordum bir gün daha eklendi yeter ama ya çok sıkıldım açıklasınlar artık offffffffffffffff

ANTALYALI 07 İLK TERCİHİN VE PUANIN NEDİR bende antalyadayım demrede

antalyalı.07;

allah yar ve yardımcın olsun kardeşim inşallah atanırsın

ya ben memur kadrodan 64 aldım atanma şansım nedir???:(

Atama listesi yayınladığı günden itibaren 15 gün içinde göreve başlamanız gerek aksi halde görevi kabul etmemiş sayılırsınız. Liste yayınlandığı gün atama kararnameleri elektronik ortamda il milli eğitim müdürlüklerine gönderilecek isterseniz o gün bile gidip göreve başlayabilirsiniz ama siz bi gün sonra gidin :)

Atama sırasında sizden sınava müracaat ederken verdiğiniz rapor istenir. Ben bu raporu kabul etmem gidip yeni tarihli bi rapor çıkartacaksın gibi bi durum söz konusu olmayacaktır. İl müdürlüklerinde doldurulacak bi kaç form var onlarda doldurulduktan sonra kesin görev yeriniz neresi ise göreve başlama yazınızla birlikte oraya gidip görevinize başlayacaksınız. Atanacak herkese şimdiden hayırlı olsun.

teşekkürler devrim verdiğin bilgiler için

Peki bir sorum olacak ben 15 gün içinde başvurdum diyelim başvurudan hemen sonra işe başlamam mı lazım ?...

Arkadaşlar hangi evraklar gerekli bilgisi olan var mı ?

Yok ali sen istersen 6 ay sonra git başla :) ataman yapıldıktan sonra 15 gün içerisinde gidip görevine başlamazsan görevi kabul etmemiş sayılırsın ondan sonra gelecek alımları bırak başka sınava bile giremezsin 1 yıl boyunca . .

Başvurudan ne kadar sonra göreve başlanıyor... Ciddi şekilde cevap vermeyeceksen yazmana gerek yok...

Ne başvurusu başvuru diye bişey yok arkadaşım, 15 gün içinde gidip görevine başlayacaksın ben bu gün başvurumu yapayım 5 gün sonrada gelir göreve başlarım gibi bi durum söz konusu değil. Gidip görevine başlayacaksın . .

7- ATAMA İŞLEMLERİ
7.1- ÖĞRETMEN, MEMUR VE HİZMETLİ KADROLARINA ATAMA ESNASINDA
ADAYLARDAN İSTENİLECEK BELGELER:
a) Gerekli hallerde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun Değişik 40’ıncı
maddesinin 2. fıkrası gereğince kazai rüşt kararının,
b) Öğrenim durumlarına ilişkin diploma asılları veya onaylı örnekleri,
diplomalarının düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili
kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma veya örnekleri ile değiştirilebilecek
belgelerin,
Öğrenimi yabancı ülkelerde yapmış olanların diplomaları veya örnekleri ile
birlikte denkliğinin kabul edildiğine dair ilgisine göre Millî Eğitim Bakanlığı veya Yüksek
Öğretim Kurulunca verilecek belgelerin,
c) 16 Temmuz 2006 tarihli ve 26230 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Özür
durumlarına ilişkin Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu
13
Raporları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince sağlık kuruluşlarından alınan Resmi
Sağlık Kurulu Raporunun,
ç) Öğretmen olarak atanacaklarda “ 3.2- Öğretmen Unvanı için aranılacak
Özel Şartlar” başlıklı madde de aranılan şartlara ilişkin belgelerin,
d) Ayrıca atama esnasında İl Millî Eğitim Müdürlüklerince adaylardan istenilecek
diğer belgelerin,
asılları veya kurum onaylı nüshaları.

Üst Alt