Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamalarında mülakat olmayacak. Özür derecesi aranmayacak

zaman azaldıkça herkes kalp kırıyor bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartaamış ne bu anlam veremiyorum

emr-osm;

işte türkiyenin hali , gelde gülme...
ben senin halinde olsam tedavi görürüm ve başarırım
boşuna Allah (s.a.v) beyin vermemişmi , onu çalıştırmak ta bize kalıyor
herkes te psikoloji bozuk olan var , bişey sinirlendiğin de denegsini kaybedip nefsini tutmayıp cevredekilerini zarar verir..
ama düşünerek nefsini tutabilir insan .. şimdi sen bu yazıyı okurkende içinden küfürler yağdırdığini tahmin ediyorum..
ne kadar burada yok desende bu bir kesin...
ben halime sükretiyorum , beterin beteri var... ama beden olarak

XeNDeWaN

emr-osm arkadasın tam olarak rahatsızlığı nedir bilmiyorum ama psikolojik bir rahatsızlığı varsa bu senin sandığın kadar basit bir raharsızlık olmamalı. Allah beyin vermiş onu çalıştır moralini bozma yüksek tut denecek kadar da laubali yaklaşımı olmayan bir rahatsızlıktır. senin muhtemelen basına gelmemiş biraz rahat konusuyorsun. o dediğin beyin koldan bacaktan yeri geldimi cok cok daha önemlidir insan için. o kadar ki insanları intihara götüren kol bacak değil psikolojidir. olumlu düşünürüm ki ne var demek koskoca psikoloji biilimine biraz haksızlık etmektir.

bende inanmıyordummm torpil olacağınaa ama maalesefff (trabzonlu arkadaşlarr anlamışlardırr):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

2007 diyarbakır milli eğitimin özürlü sınavına gelip girdim sınava girmeden önce samimi bir arkadaşımla karşılaştım birza konuştuk adam bulup bulmadığını sordum 15.000 tl anlaştığını sınavı kazandıktan sonra parayı verecegini söyledi arkadaşım 2 yıldır orda çalışıyor sınavda 3 oldu yıl sonunda da milli egitim müdürüde apar topar emekliliğini istedi ama ne yazıkki o arkadaşıma sınavı kazandıran kişiyi bana hiç söylemedi söyleseydi şimdi ben meb çalışıyor olurdum diyarbakır meb 4 kez sınava giridim batman meb 2 kez şırnak 1 kez mardin 2 kez elazığ 1 kez malatya 1 kez ankara 2 kez artık siz düşünün kimse kendini kandırmasın ülkemde en çok torpilin döndüğü yer meb

%80 raporum var.. Kronik böbrek yetmezliği.. Tek böbreğim.. Ve sağlam bir insanın yapabildiğinden daha fazlasını yapabiliyorum.. Bu kadar söyleyeyim..

Not: memur kategorisindeyim.

Not2: Çalışmaya başlayacağız kurum sizin özür durumunuza uygun iş vermek zorunda.. Ayrıca çalışacağınız ortamı da size uygun olarak düzenlemek zorunda.. Kanunda bu geçer..

Üst Alt