Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Norman kardeşim öncelikle bize böyle bi haber verdiğin için çok teşekkür ederim ama senin dediğin o numarayı ben aradım merkezi sınavla alımın yapılacağı kesin de ama sınavın tarihi falan belli değil dedibilmiyorum artık o öyle söyledi.Acaba farklı farklı insanlar mı çıkıyo telefona onu da anlamış değilim....selam arkadaşlar biraz önce 03122295511 nolu telefonu aradim isteyende arayabilir teyitt edebilir iki hafta sonra kurumlar kendi alacaklarini açıklayip merkezi sinavdan önce alım yapacaklarmiş
asil önemli olan mayista kadrolarmi açıklanip temmuz mu merkezi yoksa mayista eski yönetmeliğe göre sinav mi olucak o belirsiz gibi ben bunu sordugumda mayista kurumlar açık kadrolarini açıklayip alim yapacaklarini söyledi merkezi sinavda temmuz dendi arayan arkadaşlar bunu sorarlarmi ben iki kere aradim buna bi açıklık getirirseniz sevinirim numara yukarida
kardeş bizlerden kurmlar 3 hafta sonra açaçkları kadrolarda başvururuken yeni rapor istenilecek mi yoksa eski raporlar mı geçerli ben 2008 almıştım bilgisi oaln varsa paylaşırsa sevinirim....
sürekli rapor belirtim de
bu ara işsizim bir kaç işe girdik oda temizlik lavabo yıka ortalık temizle tuvalet vs. canıma tak etti bizler böyle işleri haketmiyoruz adam gibi ver işi çalışalım nedir bu ya... resmen kölelik yapıyoruz.
bazen İsyan ediyorum normal insan gibi olamazmıydık ..........
daha önce de sormuştum yanıt veren olmadı merkezi sınav ne oluyor?kpss kalktı mı?