Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maliye araç alımı ile ilgili olarak yeni yazı mı yayınladı?
Selam arkadaşlar
Sayın polmiks ve sayın barcan 88
Bazen bu iki arkadaşın site harekete geçsin diye mesaj yazdıklarını düşünüyorum . Başka bir sepep bulamıyorum
Saygılarımla
@aspan, Sen iyice ortalığı karıştırdın
Şimdi Adam %40 ortopedik tamam. Bu adam tertibat gerekmiyorsa ÖTV den yararlanacak mı yararlanmayacak mı ?
65 yaşında bir şekilde %40 ortopedik rapor almış ama tertibata gerek yok yazılmış. Sağlık kuruluda sürücü olamaz demiş.
Bu durumda ÖTV den yararlanır mı yararlanamaz mı ?
Ortapedi sağ bacagim sağlam ve 15 yıldır Tertibat li otomatik vitesli aracı zorunlu takdirdigim tertibat la kullanıyorum budurum gelişimi aynımı Yeni Araç alırken otomatik alarak alabilirmiyim Rapor da tertibat var. Ehliyet de Otomatik vites kodu var
Arkadaşlar, benim anladığım, bu yeni kanunda, ortapedik engelli olup, tertibatla ehliyet alıp araç kullanırken, başka sebeplerden dolayı ehliyeti yani sürücülüğü iptal olanlar için geçerli değil mi. Yani ara kullanmada bir geçmişi olması gerekmiyor mu? Yanlışmı anladım yoksa ben...
@hayat76, %40 üzerinde ortopedik engelin olacak. Ehliyet alamayacağına, araba kullanamayacagina dair raporun olacak veya aynı raporda hem engelin, hemde ehliyet alamayacağın belirtilecrk. O zaman ötv istisnalı araba alabilirsin.
🚨 YENİ ÖTV MUAFİYETİ DÜZENLEMESİ! TÜM DETAYLAR BURADA 🚨Yeni ÖTV muafiyeti düzenlemesiyle birlikte artık çok daha fazla kişi indirimli araç sahibi olabilece...
Türkiye ve dünya gündemindeki son dakika haberleri ve sıcak gelişmeler Ulusal Kanal'da!ABONE OL: https://www.youtube.com/channel/UC6T0L26KS1NHMPbTwI1L4Eg?sub...
@barcan88
anladım, teşekkür ederim.
Ama ben ehliyetimi geri istiyorum, boynum istenilen derecede dönmüyor diye 28 yıllık sürücülüğüme yok olmazsın dediler. Araç var, yada bu yeni çıkan kanunla dahi alsam, kullanacak kimsem yok ki. Babam var 74 yaşında, ilerde yaşlılara da sınırlama gelirse, ben ne yapacağım, yürüme sorunum var, varda varrrr.
2015 den önce ehliyeti olanları, bu sağlık yönetmeliğinden muaf tutsalar ne olur sanki, bizler yeni acemi değilizki.
Hayırlısı bakalım...