Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahalle baskısı kardeşliği: Sakatlar-LGBTİ | Bülent Küçükaslan

Kuran'da toptan yokedildiği belirtilen topluluklardan biri de Lut kavmidir. Cinsel sapkınlığa düştükleri için peygamber gönderilen ama yaptıklarından vazgeçmeyen Lut kavminin başına gelenler Kuran'da oldukça ayrıntılı anlatılır. Kuran'da birçok ayette sözedilen bu helak olayı bugün o bölgede araştırma yapan bilim adamları tarafından da onaylanıyor.

Kuran'da birçok ayette pek çok kavmin neden ve nasıl yokedildiği anlatılır ve "akıl edenlerin" bunlardan ders alması istenir. Ayetlere göre bu kavimler ya şiddetli bir çığlığa, ya kuvvetli bir sarsıntıya ya dondurucu bir rüzgara ya da sel felaketine maruz kalmıştır. Tarihin belli döneminde herhangi bir kavmin bir takım sebeplerden dolayı toptan ölmesine "orta kıyamet" deniyor. İşte Kuran'da adı geçen toplumların yokedilişi onlar için bir kıyamettir. Bunlardan biri de Lut peygamberin kavmidir. Kuran'da bildirildiğine göre, "Kadınları bırakıp erkeklere yönelen" Lut toplumu, "gökten indirilen bir azapla" toptan helak edilerek cezalandırılmıştır.
Kuran'ın eşcinselliğe bakışı, Nisa suresi 16. ayette şöyle geçer.
"Eşcinselliği içinizden iki erkek yaparsa onlara eziyet edin. Bu ikisi tövbe
eder, durumlarını düzeltirlerse onlara eziyetten vazgeçin. Allah Tevvab'dır, tövbeleri çok kabul eder; Rahim'dir, merhametine sınır yoktur."

Baştaki videoda Heteroseksuel misin sorusunu sanki homoseksüelmisin der gibi algılıyorlar ,hatta bayanın biri ''' heteroseksüel olduğunuz için ayrımcılığa maruz kaldınızmı sorusuna ''' sorunun cevabında EVET ÇOCUK ALDATTI BENİ BU AYRIMCILIK OLMAZMI DEDİ demesi çok komikti.Son videodaki bir bölüm ise eşçinsellerin sadece üreme döneminde karşı cinsle beraber olduklarını söylüyor.Demekki söyledikleri gibi erkek erkeğe ve kadın kadına cinsel beraberlik fantaziden öteye gecemez.Cinselliğe çok doymuş insanlar gey veya lesbiyen ilişkilere yöneliyor.Karadeniz şivesiyle vurdi vurdi ,furuldi.Buradaki tehlike ,transseksüel yarı erkek yarı kadınlar, lezbiyen ve gey evliliklerin kurumsallaşması.Hükümet kadının kahkaha atmasına karşı iken, eşcinsellerin tebessüm etmesine ne der bilinmez.

Son düzenleme:
Bülent Bey yazınıza başından sonuna kadar katılıyorum, bu konuda aynen sizin gibi düşünüyorum.

insanlar farklı olanı hiçbir zaman içine almak istemiyor. dindar-dinsizi, hetero-homoyu! halbuki herşey bu yüzden çıkıyor. biraz tanışmaktan hiçbir zarar gelmez. bunun farkına varın artık!
engellileri de dışlıyorlar, bundan ne kadar mutlu oluyorsunuz da farklı tercihleri hisleri olanları dışlıyorsunuz? biraz empati hiçbirşey kaybettirmez!!!
baskısız konuşun, tarfınıza çekmeye çalışmayın insanları yeterli.

Çok yerinde bir yazı olmuş. Tebrikler. Her türlü ötekileştirmeye karşıyım.

Bülent bey yazınız gerçekten doğru acı ve toplumdan gerçek tespitler içeriyor. Sizinde değindiğiniz bir konuda ki düşüncelerimi eklemek isterim izninizle... toplumsal saygı ve ayrımcılıkla mücadele konusunda öncelikle biz engellilerin bir birimizle dayanışma içinde olması ve birbirimize gereken saygı ve desteği göstermeliyiz. Açıkçası bundan 3- 5 yıl öncesine kadar hiç engelli arkadaşım olmamıştı ve kendimi bir engelli gibi görmemiştim. Ailem konusunda şanslıydım asla bana sen yapamazsın gimezsin gibi olumsuz pekiştiri yapmadılar. Üniversite yıllarımda polio aşısı yapmak ve insanların sakat kalmasını önlemede katkı sağlamak için seçtiğim hemşirelik mesleğimde sen hemşire olamazsın başka meslek seç dendiğinde yüzleşmem gereken bir engelimin ve baş etmem gereken milyonlarca engelli zihniyetin varlığını anladım. Vazgeçmedim. Bitirdim okulu ve polio aşısı yaparken ve annelere eğitim verirken çok mutlu oluyorum. Vazgeçmemeliyiz, biz önce kendimizi gerçekleştirmeliyiz. Birlikte mücadele etmeliyiz ....

Bülent abi ilk önce ellerine kollarına sağlık;

buradan benim anladığım ayrımcılık / ötekileştirme den başka bir şey değil.
* çocukluk yıllarımda ötekileştim. 10 - 14 arası arkadaş maç yapmak için toplanır, ikisi adam seçerdi. ben en son bırakıldığımda :(
* okul zamanında, okulda - mahalle de bana yapılan kötü hakaretlere :(
* evlilik hayatında herkesin bana eşinde engelli mi ve çocuklarınız da engel var mı? demelerine :(
* en basiti ikametgah adresim Beyoğlu. hafta 1 veya 2 kere kesin uğrarım. sizlerde biliyor yada tahmin ediyorsunuzdur ki ara sokaklar dilenciler dolu. (suriyelilerin gelmesiyle daha da arttı) dilenciler bile normal de ağzı durmaz. ha bile allah razı olsun. allah ne muradın varsa versin falan da filan da söylenir. bu söylentilerini söylediği vakit beni karşısında görünce elini - kolunu indirip konuşmasını kesiyor. hani " bu derdi bu yeter" + " bundan bir şey gelmez" der gibi sesini soluğunu kesip kollanırını indiriyor. Bu nu sadece bizim vatandaşımız değil suriye den türkiye ye göz edenler de yapıyor. bu demek olur ki sorun sadece türkiye de değil dünya çapında genel bir sorun.

doğruya doğru ara sıra bu durumlarla karşılanında keşke " ağaç olsaydım - hayvan olsaydım" o zaman da bu muameleyi görürmüydüm diye :(

helal olsun nefes alamadım okurken . aklınıza , yüreğinize ve ağzınıza sağlık .

ben bi konuya katilmiyorum,evet,insan sakat da ola bilir,saglam da ola bilir,onemli olan insan olmak zaten,ama escinsellik falan bu ayri konu,bu bizim dinimizle,Kuranla uyusmuyor,Allah insani erkek ve kadin yaratti,peki insan Allahtan cokmu biliyor neden begenmiyor erkek ya kadin oldugunu?

lgbti lerle aynı cümlede olmak istemem ama onlarda bu ülkede özgürce yaşayabilmeli :)

escincellik normal bi durum deyil bu bi hastalik tedavi zaten bunun hastalik oldugunu kabul etmekle basliyor....

ya engelli olmak çok zor ama engelli olmak insanların elinde olan bir şey değil ve engelliye bakış açısı İnsanlığın ayıbıdır biz engellilerin ise yapması gerekenler çok basit kendimizi normal gibi hissedip başarılı olmak çalışmak :) Eşcinselliğe gelecek olursak Homofobik biri değilim ama eşcinsellik onayladığım bir durum değil Lut Kavmi Pompei şehri hep bu durumlardan dolayı helak oldu ha Dini yönden inanıp inanmamak şahsa kalmış ancak 2 eşcinsel şahıs evlendi diyelim Avrupa ülkelerinde ki gibi bunlar bir çocuk evlat edindi büyüttüler çocuk büyüdü ben Işid'e katılacam Hizbullaha katılacam Ya da başka bir durum buna ailesi tamam senin hayatın deyip izin verirmi? eşcinsel şahıslar bence biraz bu yönden düşünmeli ailesini ve kendilerini düşünmeliler ve ayrıca tamam eşcinsellik tercih meselesi değil insanın elinde olan birşey değil diyelim ama bence tedavisi olan değiştirilebilecek bir durum gibi geliyor bana

Bende gayim. eşcinsellik tercih değildir. hastalık hiç değildir! bir yönelimdir. kendimi bildim bileli böyleyim (16 yaşındayım) .

Bence LGBT lilerin haklarını engellilerin dışlanmışlığı ile kıyaslamak doğru değil. Biri inanç yüzünden meydana geliyorken diğeri karaktersizlikten meydana geliyor. Bundan dolayı LGBTyi dışlayan engelli ve engelliyi dışlayan LGBTli de vardır.

Sanırım bu başlıkta LGBTlilerin sorunlarını yalnız ele almak daha doğru olur. Çünkü tek ortak yanımız dışlanmış olmak ama dışlanma nedenlerimiz farklı olduğundan kıyas yapmamız yanlış çözüm yollarına sevk edecektir bizi.

Tabiki her kişi kendi doğrularına göre, başkasının haklarını ihlal etmeden yaşamakta özgür olmalı. Bizim müslüman insanlarımızın anlamakta zorluk çektiği konu bence budur. Tabi ki kimse onları sevmek zorunda da değil. İşte bu ince çizgiyi ancak haddimizi öğrenerek yakalayabilmeliyiz. İslam inancına sahip bir insanın eşcinsel durumlardan ve kişilerden uzak durmaya hakları var elbette. Ama uzak durmak dışlamak, düşmanlık etmek, haklarını gasp etmek değildir. Bunları yapmak "Haksızlıktır", hadsizliktir. Müslüman arkadaşları şöyle bir empati kurmaya davet ediyorum: Eğer siz İslamın lanetlendiği bir toplumda yaşasaydınız bir müslüman olarak hangi haklara sahip olmanız gerektiğini düşünürdünüz? O toplumun minimum hoşgörüsünün ne olmasını beklerdiniz? Kendi inançları sizi lanetlediği için sizi aşağılama, dışlama hakları olmalı mıydı?

Diğer bir açıdan bakacak olursak: Sizin bu dışlayıcı uslup ve tavırlarınız LGBTlilerin İslama düşmanlık etmesine neden olmuyor mu? Düşmanlık edilenin düşmanlık etmesi doğal değil mi? Oysa olması gereken şahıslara saygısızlık etmeden, birlikte yaşamayı zorlaştırmadan fikri mücadele vermek değil midir?

Allahın bizden istediği İslama uymaktır ve insanları buna davet etmektir. Dışlamak davet ruhuna aykırı olduğu gibi toplumun huzurunu da bozmaktadır.

Bazı insanlar kendini haşa Allahın yerine koyuyor gibi geliyor bana. Eti haram diye bir domuzu taşlamak ne kadar saçmaysa Allah lanetlemiş diye dışlamak da bana o kadar saçma geliyor

Ben kendimi sakat yada engelli olarak görmüyorum ve onların da ne düşündüğü umrumda degil.
Herşey sende başlar seninle biter.
Sıkma canını hayat herşeye rağmen güzel :)

birde engelli deyince akla tekerlekli sandalyede olman gerekiyor onlara göre. haseki hastanesine gittim 10 metre yürüyemiyorum ama dışardan bakıldığında cillop gibi delikanlıyım . 4 üncü kata çıkmam lazım mecburen asansörü kullanmam lazım. biniyorum hemen hakaretler ne saygısız gençler var hiç din iman kalmamış bunları evire çevire dövecen adam edecen görüomusun bi sürü insan var gencecik çocuk asansöre biniyor diye resmen hakarete maruz kalıyorum

OturanBoğa yazıdıgınız yazıyı yeni gördüm okudum yazdıklarınızın Engelliler ile olan kısımlarına %100 katılıyorum.. benımlede az dalga geçmediler.. tecrübeliyim.. fakat LGBTİ kısmına katılmıyorum.. Zira LGBTİ Bir hastalık ya da engel değil kişinin irade seçimidir.. Ben Müslüman oldugum için bu konuya Kur'an ayetleri ile yaklaşacağım.. Allah kur'anda eşcinselliği şiddetle yasaklar.. Hatta Hz.Lut'un kavmi eşcinsellikte çok ileri gittiği için helak edilmiştir..

işte o ayet ; ''Helâl yoldan kadınlarla ilişkiyi bırakıp, seviyesizlik yaparak şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, haddi aşan, emir dinlemeyen, kural tanımayan cahil, âsi bir kavimsiniz.'' ( ARAF/81 )

Bu ayetten sonra Lut kavmi helak edilmiştir.. Çünkü Allah Kur'anda eşcinselliğin bir hastalık değil İnsanın kendi iradesi ile seçtiği bir seçim olarak belirtiyor.. bu yüzden LGBTİ olanların dışlanması bana çokta anormal gelmiyor.. ben kendımde bu tür insanlara karşıyım ve elımden geldıgınce uzak duruyorum..

Zamanın Ötesinde

Aynen kardeşim katılıyorum ben de sana. Fıtratını kendi iradesiyle bozan lgbti ile, kendi iradeleri dışında sağlıkları bozulan sakatları aynı kategoriye koymak sakatlara "haksızlık" bence. Bu tür yanlışlıklara saplanmaktan Allah'a sığınırım. Allah cc bu dünyada verdiği hastalığın mükafatını kat kat vereceğini bildirmiş bize. Aynı zamanda da sapıklık yapanların da cezalarını çekeceklerini bildirmiş. Allah'ın mükafatla müjdelediği insanlarla azapla cezalandıracağı insanları aynı kategoriye koymak hakikatlerden habersiz veya hakikatlere kendini kapatmış olmak demektir. Ne diyelim son olarak: Toplumdan dışlanan ve binbir sıkıntı zorluk çeken sakat kardeşlerimizin Allah cc yar ve yardımcıları olsun. Fıtratını bozmuş, yoldan çıkmışları da Allah cc ıslah eylesin.

muamma58 Zamanın Ötesinde

Allah adına konuşmayı bir kenara bırakın artık.Günah olan LGBT olmak mı? Yoksa zina mı?
şöyleki;
LGBT İÇİN İKİ DURUMDAN SÖZ EDİLEBİLİR.
1. DURUM: LGBT DOĞUŞTAN GELİR( KİMSE SONRADAN LGBT OLAMAZ,AKSİNİ SÖYLEYEN VARSA 1 HAFTALIĞINA GAY OLSUN,SONRA TEKRAR HETERO OLUR)
2.DURUM: BU PSİKOLOJİK BİR HASTALIKTIR.

3. BİR SEÇENEK VEYA İHTİMAL YOK.

LGBT için iki şey söylenebilir.

1) LGBT bir birey olmak doğuştan gelir ve bir yönelimdir. Kişinin elinde değildir, yaratılışı bu yöndedir. Yani kısacası Allah istediği için bu şekilde var olmuştur.
Bu durumda; sizin haddinize mi LGBT bireyleri aşağılamak, hor görmek, ötekileştirmek. Siz Allah tan daha iyi biliyor değilsiniz ya.
Not: Haram olan LGBT olmak değil, haram olan her birey için yasaklanmış olan zinadır. Bu durum LGBT bireyler içinde geçerlidir. Bir birey gay olabilir ama zina ya yaklaşmıyor sa, sırf gay olduğu için cehennemin en derin çukurlarında , LUT kavmi ile birlikte cayır cayır yanacaklar mı? Bunu aklınız ve vicdanınız alıyor mu? BENCE LGBT BİR BİREY OLMAK KİŞİNİN KENDİ SINAVI.ÖYLE YA KİMİ MALIYLA MÜLKÜYLE,KİMİ ÇOLUK ÇOCUĞUYLA,KİMİ SAĞLIĞIYLA,KİMİ FAKİRLİĞİYLE,KİMİ BUNLARDAN BİRKAÇIYLA KİMİDE FARKLI FARKLI NEDENLERLE İMTİHAN OLUNACAKTIR.

2) Eş cinsellik doğuştan gelmez, psikolojik bir rahatsızlıktır( ciddi ve zor bir rahatsızlık) ve uzun süren bir tedavi ile tedavi edilmesi gerekir.(Ben daha tedavi olabilen bir LGBT görmedim o ayrı)

Eğer, LGBT bir birey olmak ciddi bir rahatsızlık yani kişi için engel ise,sizler engelli olarak diğer bir gruptaki engellileri sırf engelinden dolayı dışlıyorsunuz.Buda çok ironik ve komik.

Sesli güldüm..
Ayıp size.

Zamanın Ötesinde

Aynen kardeşim katılıyorum ben de sana. Fıtratını kendi iradesiyle bozan lgbti ile, kendi iradeleri dışında sağlıkları bozulan sakatları aynı kategoriye koymak sakatlara "haksızlık" bence. Bu tür yanlışlıklara saplanmaktan Allah'a sığınırım. Allah cc bu dünyada verdiği hastalığın mükafatını kat kat vereceğini bildirmiş bize. Aynı zamanda da sapıklık yapanların da cezalarını çekeceklerini bildirmiş. Allah'ın mükafatla müjdelediği insanlarla azapla cezalandıracağı insanları aynı kategoriye koymak hakikatlerden habersiz veya hakikatlere kendini kapatmış olmak demektir. Ne diyelim son olarak: Toplumdan dışlanan ve binbir sıkıntı zorluk çeken sakat kardeşlerimizin Allah cc yar ve yardımcıları olsun. Fıtratını bozmuş, yoldan çıkmışları da Allah cc ıslah eylesin.

ACABA DÜNYAYA BİR EŞCİNSEL OLARAK GELSEYDİNİZ NE DÜŞÜNÜYOR OLURDUNUZ? BU YAZDIKLARINIZI BİR BAŞKASI SİZİN İÇİN YAZMIŞ OLSAYDI VE SİZDE OKUSAYDINIZ.NE KADARDA KİBİRLİ VE HOŞGÖRÜ YOKSUNU İNSANLARSINIZ.

SİZE HATIRLATMAK İSTEDİĞİM BİR HADİS VAR( ÖYLE YA MAAŞŞALLAH ÇOK DİNDAR,DİNİ BÜTÜN BİRER DİN ALİMİSİNİZ-BUNUDA BİLİYORSUNUZDUR KESİN)
SAHİH HADİS: Kınayan kınadığını yaşamadan ölmez

fringe bize değil Allahın ayetlerine sesli gülüyorsun.. çünkü ben Allahın ayetleri ile konuştum farkındaysan ? kendımden bişeyler katmadım.. Allah kur'anda ne buyurduysa onu yazdım.. Müslüman olup olmadıgını sormayacağım.. Fakat LGBTİ hastalık diyorsan birazda kendıne gülmelisin bu konuda.. ya da bilgi sahibi olmadan konuşmamalısın.. iyi forumlar

Edit: halen Dünya'ya eşcinsel gelseydiniz ne düşürdünüz diyorsun.. sen bizi anlamak istemiyorsun ya da anlamazdan gelıyorsun.. eşcinsellik bir hastalık değildir ! seçimdir.. önce bunu idrak edin.. sonra tartışalım

Bir bana islamı ve kuranı anlatmanıza gerek yok,çok şükür müslümanım.
2 allahın ayetlerine sesli gülmedim,sizin yaklaşım tarzınıza sesli gülüyorum,allahın ayetlerine sesli gülmek haddim değil.

Iyi öyleyse; eğer eşcinsellik hastalık değilse eğer,doğuştan geliyor demektir.yani allah o şekilde yaratmış demektir.sen kim oluyorsun da allahın yaratırken eşcinsel olarak yarattığı birini cehennemle tehdit ediyorsun,aşağılıyorsun.

Farkına varamadığın ve idrak etmekte güçlük çektiğin şey şu: Günah olan eşcinsellik değil..günah ve haram olan zina etmek,fuhuş yapmak,ahlaka aykırı davranmak..ama bu sadece eşcinseller için geçerli değil. Herkes için geçerli.

Yani kişi gay se ama zinadan haram olduğu için uzak duruyorsa,neden gay olduğu için cehenneme gitsin? Duyguları yüzünden mi?

Hiçbir fikrin ve alt yapın yokken oturduğun yerden ahkam kesiyorsun.
Not: Kınayan kınadığını yaşamadan ölmez..

fringe ''İYİ ÖYLEYSE; EĞER EŞCİNSELLİK HASTALIK DEĞİLSE EĞER,DOĞUŞTAN GELİYOR DEMEKTİR.YANİ ALLAH O ŞEKİLDE YARATMIŞ DEMEKTİR.SEN KİM OLUYORSUN DA ALLAHIN YARATIRKEN EŞCİNSEL OLARAK YARATTIĞI BİRİNİ CEHENNEMLE TEHDİT EDİYORSUN,AŞAĞILIYORSUN.'' bizim ne anlatmak istediğimizi anlamadığınız şu yazdığınız paragraftan net bir şekilde anlaşılıyor.. biz Eşcinsel olanları lanetlemıyoruz.. Biz Eşcinsel olanların cehenneme gideceğinide söylemıyoruz.. Zira Bir insan şirk koşşa bile Cehenneme gidip gitmeyeceğini Allah'tan başkası bilemez.. Allah şirk koşanı Affeder ve sende bişey yapamazsın.. Bizim burada anlatmak istediğimiz olay LGBTİ olmanın hastalık değil, cinsel bir seçim olduğudur.. farkettiysen yaptığımız yorumlarda '' LGBTİ olanlar cehennemliktir.. LGBTİ olanlar için yaşasın cehennem'' gibi cümleler kurmadık.. siz kendiniz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz..Allah kur'anda LGBTİ olmanın bir seçim oldugunu söylüyor ve bunu şiddetle yasaklıyor.. Eğer LGBTİ hastalık olsaydı Allah kur'anda ''Ey kullarım onlarla uğraşmayın, onlarla dalga geçmeyin'' diye ayet indirirdi.. şimdi söyle bakalım sen mi daha iyi biliyorsun insan anatomisini ? yoksa Bütün Evrenı yaratan bütün canlıların yaratan yoktan vareden Allah mı daha iyi biliyor ? bence Allahın ayetlerıne karşı gövde gösterisi yapmayı bırakın.. Bide müslümanım diyorsunuz Ayeti kabul etmıyorsunuz.. bu nasıl müslümanlık ?

Zamanın Ötesinde

Seçimmi? Siz önce eşcinselliğin ne olduğunu öğrenin.bu arada biraz psikiyatri ilminden bilmeniz luzum gelirki,bildiğinizi zannetmiyorum.eşcinsellik mevzusunda seçimden bahsedilirken,bu sizin anladığınız bakkaldan ciklet veya lolipop seçimi değildir.

Eğer o kadar basitse 5 dakikalığına eşcinsel ol hadi..5 dk sonra tekrar hetero olursunuz. Ya komik olmayın.cahil olduğun ve oradan buradan bir iki satır okuduğun bir konu hakkında gelip laf yarıştırmaya kalkmayın.

Daha eş cinsellikteki seçimin ne manada kullanıldığını bilmiyorsunuz..sanki bakkaldan lolipop seçiyor..

Eşcinsellik hakkında, kaç makale,bilimsel yazı,tez,anti tez okudun. Genom hakkında bir fikrin var mı? Kaç kitap okudunuz bu konu hakkında..okuduğun kitapların isimlerini paylaşırmısın lütfen..google dan kitap adı bulup yazma lütfen..basma kalıp ordan burdan duyduğunuz şeylerle hakkında en ufak bir fikir sahibi olmadığınız konular hakkında yorum yapıyorsunuz.

Komiksiniz..

Hala şunu da anlayamadınız zaten; haram olan eşcinsel olmak değildir..haram olan zina etmektir..zira eğer eşcinsellik doğum ile birlikte geliyorsa allah kişiyi sınamak adına eşcinsel yaratmıştır..yani kişinin sınavıdır bu..bu sınavda onun üzerine düşen duygularına kilit vurmak ve haramdan uzak durmaktır..bunu başaran bir eşcinsel bak bakalım cennetin hangi derecesinde olur..kolay mı öyle koca bir hayatı haramdan-zina dan sırf allah yasakladı diye uzak geçirmek..bunu başaran insanlar var tabiki..ve eminimki allah nezdinde bizlerden çok daha kıymetliler..

Not: Hetero biri evlilik dışı zina etsin,ama cennete gitsin,gay biri haram olduğu için duygularına kilit vursun allahtan korktuğu için zina etmesin ve ona yönelsin.

Ama sonuçta hetero olan kişi cennete gitsin,ama gay olupta hiç zina etmeyen kişi sadece gay olduğu için cehenneme gitsin..ilginç

Zamanın Ötesinde

ALLAH AHNGİ AYETİNDE EŞCİNSELLİĞİN BİR SEÇİM OLDUĞUNU SÖYLÜYOR?
AYETİ YAZARMISINIZ?

NOT: LÜT KAVMİ SAPIKLIK,SAPKINLIKLARINDAN ÖTÜRÜ BÜYÜK BİR AZAPLA AZAPLANDIRILDI

TŞK.

fringe haydaaaaaaa :D halen anlamamakta inat ediyorsun.. Bak Ayrıntılı bir şekilde yazıyorum.. Allah Kur'anda Eşcinselliğin direkt bir seçim olduğunu açık açık söylemıyor zaten.. Lut kavmine indirilen ayetlere bakarsanız daha iyi anlayacaksınız.. ayetleri teker teker yazıyorum..

1) Ve Lut... Kavmine dedi ki: "Sizden önce âlemlerden hiç birinin yapmadığı fuhuşu mu yapıyor sunuz? ( ARAF/80 )

şimdi bu ayeti iyi oku.. ayette ne diyor ? sizden önce hiçbir kavmin daha önce yapmadığı bir işi yapıyorsunuz diyor.. yani daha önce hiçkimse böyle birşey yapmamış.. buradanda anlaşılıyorki Eşcinsellik bir hastalık olsaydı, Hz.Adem yaratıldıktan itibaren bu hastalık mutlaka ortaya çıkardı.. Çünkü Hz.Adem ile Hz.Lut arasında tam 13 Bin Yıllık bir süre var.. tam 13 bin Yıl !! o zamana kadar neden çıkmamış bu hastalık ?

2) ''Siz kadınları bırakıp da şehvetle erkeklere gidiyorsunuz.Siz haddi aşan bir kavimsiniz.'' ( ARAF/81 )

Dikkatli oku ayeti.. siz kadınları bırakıp erkeklere gidiyorsunuz.. ben kadınları sizin için yarattım fakat siz kendı tercihinizle erkeklere yöneliyorsunuz diyor.. iyi idrak et !! iyi anla.. burada bir seçim konusu.. Allah kadınları erkekler, erkekleride kadınlar için yaratmıştır.. fakat bu ayette Erkeklerin kadınları bırakıp kendi tercihleri ile erkeklere yöneldiğini söylüyor.. eğer bu bir hastalık olsaydı Allah bu kadar sert bir şekilde uyarmazdı !! biraz mantık lütfen.. lütfen !!

3) “Rabbinizin, sizin için yarattığı eşlerinizi bırakıyor da insanlar arasından erkeklere mi yanaşıyorsunuz? Siz gerçekten haddi aşan bir topluluksunuz. (ŞUARA / 165-166 )

Bak ayeti iyi oku.. Allahın sizler için yarattığı eşleri bırakıp gidiyorsunuz diyor !! yani kendi kendinize tercih yapıyorsunuz diyor !! Erkekle kadın arasında tercih yapılıyor burada !! mantık lütfen !!

4) ''Hani o, kavmine şöyle demişti: Gerçekten siz, sizden önce dünyada hiçbir toplumun yapmadığı bir hayâsızlığı işliyorsunuz.Siz hâlâ erkeklere yanaşacak, yol kesecek ve toplantılarınızda edepsizlik yapacak mısınız? Kavminin cevabı, âdoğru söyleyenlerden isen, haydi Allahžın azabını getir bize demeden ibaret oldu. ( ANKEBUT 28-29 )

iyi oku ayeti.. Allah diyor ki siz erkeklere yanaşmaya devam edecekmısınız ? burada bir seçim konusu.. Eğer bu bir hastalık olsaydı Allah bu kadar ayeti indirirmiydi ? ya hiç mi araştırmıyorsunuz ? hiç mi sorgulamıyorsunuz ? mantık biraz mantık.. bu kadar ayeti yazdıgım halde yine anlamıyorsanız Müslümanlığınız gözden geçirin.. çünkü ben sadece ayetler üzerinden konuştum.. iyi forumlar..

Zamanın Ötesinde

SİZİN ANLAMAMAKTA İNAT ETTİĞİNİZ ŞEY ŞU;

HARAM OLAN,ZİNA DIR. ERKEĞEDE KADINA DA,EŞCİNSELE DE HARAMDIR VE BÜYÜK GÜNAHTIR.
KİŞİ DOĞUŞTANDA EŞCİNSEL OLABİLİR,PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIK SONUCUDA EŞCİNSEL OLMUŞ OLABİLİR. BUNLARDAN HANGİSİ DOĞDUDUR BU TARTIŞILIR.

AMA EŞCİNSELLİK SONRADAN HADİ BEN KIZ TAVLAMAKTA ÇOK ZORLANIYORUM BARİ EŞCİNSEL OLAYIM,YADA BUGÜN EŞCİNSEL TAKILAYIM BAKALIM NASIL BİRŞEY MİŞ,YARIN TEKRAR HETERO OLURUM GİBİ BİR ŞEY DEĞİLDİR.

EŞCİNSELLİK YA PSİKOLOJİK BİR RAHATSIZLIKTIR.
YADA DOĞUŞTAN ALLAH KİŞİYİ EŞCİNSEL OLARAK YARATIR( BUDA ONUN SINAVIDIR)

YUKARIDAKİ HER İKİ DURUMDA DA KİŞİNİN ÜZERİNE DÜŞEN,EĞER PSİKOLOJİK BİR HASTALIKSA ZİNADAN UZAK DURMAK,ALLAHA YÖNELMEK VE TEDAVİ OLMAYA ÇALIŞMAKTIR.
EĞER DOĞUŞTAN GELİYORSA( KİŞİNİN SINAVIDIR); ALLAHA YÖNELMEK VE ZİNADAN UZAK DURMAKTIR.

KİŞİ SIRF EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN LANETLİ OLMAZ. HARAM İŞLERSE,ZİNA EDERSE ÇOK BÜYÜK GÜNAHA GİRER..ALLAH ESİRGESİN.

ÇÜNKÜ HEM EŞCİNSEL İLİŞKİ HEMDE HETEROSEXÜEL( EVLİLİK DIŞI ) İLİŞKİ ZİNA BÜYÜK HARAMLARDANDIR.

TÖVBE KAPISI HERZAMAN AÇIKTIR.

KİŞİYİ DİNDEN NE ÇIKARIR NE ÇIKARMAZ AÇIK VE NETTİR.
HARAMLAR KİŞİYİ DİNDEN ÇIKARMAZ,AMA BÜYÜK GÜNAHA SOKAR.

OTURUP SİZE DİN DERSİ VERECEK DEĞİLİM.

SÖZÜN ÖZÜ VESSELAM;

ZİNA HERKES , HER KESİM İÇİN BÜYÜK HARAMDIR,UZAK DURULMALIDIR.
GÜNAH OLAN EŞCİNSELLİK DEĞİLDİR( ZİRA EŞCİNSELLİK YA HASTALIKTIR-YADA DOĞUŞTAN GELİR-SONRADAN SEÇİLMEZ)-GÜNAH VE HARAM OLAN EŞCİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAK,SEX YAPMAKTIR.

YOKSA BİR KİŞİ DÜŞÜN EŞCİNSEL,DUYGULARINI KENDİ İÇİNDE YAŞIYOR.AMA ZİNADAN VE EŞCİNSEL İLİŞKİLERDEN UZAK.ALLAHA SIĞINMIŞ....ŞİMDİ BU GENÇ SIRF EŞCİNSEL DUYGU TAŞIDIĞI İÇİN CEHENNEME Mİ GİDECEK? HEMDE HİÇ EŞCİNSEL İLİŞKİ YAŞAMIYOR VE ALLAHA SIĞINMIŞKEN.

ALLAH ADINA KARAR VERMEYİN.

ALLAH LUT KAVMİ ÖRNEĞİNİ VERİRKEN,EŞCİNSEL SEX YAPAN İNSANLARI LANETLEMİŞ VE HELAK ETMİŞTİR.
HARAM OLAN EŞCİNSEL SEX YAPMAKTIR. AYNI ŞEKİLDE KADIN ERKEK ARASINDAKİ EVLİLİK DIŞI SEX TE HARAMDIR.

Zamanın Ötesinde

5 DAKİKALIĞINA KENDİ SEÇİMİNLE EŞCİNSEL OLSANA (HEMEN ŞİMDİ)..O 5 DAKİKA İÇİNDE NELER HİSSETTİN YAZ BANA..5 DAKİKA SONRA KENDİ TERCİHİNLE TEKRAR HETEROSEXÜEL OLUP NORMALE DÖNERSİN.

EĞER BUNU YAPABİLİYORSAN,YAZDIKLARIMIN HEPSİNDEN GERİ ADIM ATACAĞIM...

ZİNA HERKES , HER KESİM İÇİN BÜYÜK HARAMDIR,UZAK DURULMALIDIR.
GÜNAH OLAN EŞCİNSELLİK DEĞİLDİR( ZİRA EŞCİNSELLİK YA HASTALIKTIR-YADA DOĞUŞTAN GELİR-SONRADAN SEÇİLMEZ)-GÜNAH VE HARAM OLAN EŞCİNSEL İLİŞKİ YAŞAMAK,SEX YAPMAKTIR. fringe

YOKSA BİR KİŞİ DÜŞÜN EŞCİNSEL,DUYGULARINI KENDİ İÇİNDE YAŞIYOR.AMA ZİNADAN VE EŞCİNSEL İLİŞKİLERDEN UZAK.ALLAHA SIĞINMIŞ....ŞİMDİ BU GENÇ SIRF EŞCİNSEL DUYGU TAŞIDIĞI İÇİN CEHENNEME Mİ GİDECEK? HEMDE HİÇ EŞCİNSEL İLİŞKİ YAŞAMIYOR VE ALLAHA SIĞINMIŞKEN.

ALLAH ADINA KARAR VERMEYİN.

:D şu paragrafı yazacak kadar ne yaşadınız acaba çok merak ediyorum ? halen Allah adına karar vermeyin diyorsun.. ya kardeşim sana 4 tane açık açık ayet yazdım.. yazdıgım ayetler gayet açık ve net bu neyin inadı ? bu neyin kibiri ? şu anda Allahın ayetlerine karşı geldiğinin farkında mısın sen ? halen hastalık diyorsun Allah aşkına git işine.. 4 tane açık açık ayet yazdım halen hastalık diyor :D sözün bittiği yer.. bence Müslümanlığınızı gözden geçirmenizde fayda var.. zira sizde biraz inanç sıkıntısı seziyorum.. iyi forumlar

Zamanın Ötesinde

5 DAKİKALIĞINA KENDİ SEÇİMİNLE EŞCİNSEL OLSANA (HEMEN ŞİMDİ)..O 5 DAKİKA İÇİNDE NELER HİSSETTİN YAZ BANA..5 DAKİKA SONRA KENDİ TERCİHİNLE TEKRAR HETEROSEXÜEL OLUP NORMALE DÖNERSİN.

EĞER BUNU YAPABİLİYORSAN,YAZDIKLARIMIN HEPSİNDEN GERİ ADIM ATACAĞIM...

Üst Alt