Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

L5 seviyesinde stenoz (omurilik kanal daralması) ve kök basısı ameliyatı olan var mı?

faruk34

evet,,,,benim de aklıma gelen tek şey bu, bu saatten sonra,,,,koca uludağ üni tıp fak...burası bişiy yapamıyorsa zaten kaderime mahkum edildim demektir,,,,sapasağlam insan 2 ayda nasıl felç kalır....aklıbaşında doktor bunu sorgulamalı,,,yok,,,öyle salak salak dinleyip bö bön bakıp gönderiyolar,,,,net açıklama yok hiçbirinde

Ameliti nerde oldun doktorun kimdi

Uzman doktor Selçuk Özdoğan İstanbul kartal eğitim ve araştırma hastanesinde tümörü kanamadan almış başarılı bir ameliyat olduğunu beklediğinden iyi geçmiş sizce durum iyi mi böyle olunca

nofear39

arkadaşım slm....durumun ne oldu en son? fiziktedavi ile devam ediyordun? umarım ki çok çok daha iyisindir şuanda? eriyen kaslar yerine geliyormu yavaş yavaş.....beni üni tıp fakültesine yatırma kararı aldılar....yatak boşalınca haber vereceklermiş,,BOS alma işlemi yapacaklar,,yanı sıra bir sürü tetkik daha.....süre ne kadar prof belirtmedi...hastanede wi-fi bulamam....telin 3g si de kasıyo biraz ama gelişmelerini burdan okumaya devam edicem....tanı koyulamadı hala,,,prof da kabul etti...hastanede açığa çıkar bir şekilde diye ümit ediyorum....burda bir arkadaş omurilik tümörünün mrlarda çoğunlukla belirti vermediğini yazmıştı,,,belki geçen sürede büyüyen tümör varsa o da ortaya çıkar diye ümit ediyorum...insanın neyinin olduğunun bilinmemesi çok feci bir olay:( sen çok şanslısın bu anlamda....ama görünen o ki omuriliğe platin vida gibi aparatlarla destek ve stenoz olayı şuan için gündemimden düştü..üzülsem mi sevinsem mi bilemedim de açıkcası.....tam emin olmamakla birlikte sanırım bana plazmafrez,ivig yada korikostereoid tedavisi uygulanacak....gillian barre şüphesi var ama prof da emin değil henüz,,,,buarada ast alt değerlerim berbat geldi kan testlerimde...umarım yoğun bakıma alınmam,,,,yanılmıyorsam senin de buna benzer bir durumun olmuştu ameliyat sonrası:(,,,,hayırlısı diyelim,,,ölmez de sağ aklırsam yine yazışırız....çok çok geçmiş olsun...çok zor bir savaşı kazandın,,,darısı benim başıma....sevgiler...

Omurilik ameliyatları zordur.Ameliyata felç girdiğiniz için tümör sinire baskı yapmış.Tümör temizlenince sinirin toparlanması 1 sene sürebiliyor.1 seneden sonra iyileşme çok yavaşlıyor.İlk 7 ay tedavi için değerli zaman.Bu zamanı eksiksik değerlendirmek lazım.Ameliyat iyi geçti nasıl olsa yatayım iyileşeyim diye bir durum yok.Önce oturma süresini uzat ,bel kaslarını kuvvetlendir, sonra bir walker yardımıyla ayakta durmaya çalış ,gun içinde belli aralıklarla bunu dene, bunu başardıktan sonra adımlara gecersın yavaş yavaş.
Çelik korse kullanıyormusun, oturmalarda ve kalkmalarda ilk zamanlar korse kullan.

Bana yazdın dimi cewabı FARUK abi yaşça büyüksün güzel şeyler söylüyorsun bana büyük morel oluyor Allah razı olsun

Solveus
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, umarım olumlu gelişmeler vardır. Benim annemde Omur ilik kanal daralması mevcut, yürümede sıkıntıları var. Bazı doktorlar acil ameliyat ederken bazıları sakın ameliyat olma diyor. Annemi Bursada bir doktora götürmek istiyorum. Sizin gittiğiniz doktorun adını öğrenebilir miyim? Ünv Hast. yada özelden tavsiye edebileceğiniz yada tedavi olduğunuz doktorun ismini verir misiniz?

Arkadaşlar ben bu ameliyatı dört defa oldum merak eden arkadaşlara ameliyatla ve sonrasıyla ilgili yardımcı olurum benimle irtibata geçin

Arkadaşlar bu tür ameliyatları özel hastanelerde çok pahalıya yapıyorlar onlar ameliyatı yapıp üçgün sonra taburcu ediyorlar ondan sonra her kontrole gittiğinizde para ödersiniz butür ameliyatları eğitim ver araştırma hastanelerinde olun özel hastane butür ameliyatı yılda iki yada üç kez yapar eğitim ve araştırma hastaneleri haftada iki üç kez yapıyorlar bu konuda kartal lütfü kırdar eğitim ve araştırma hastanesi beyin ve sinir cerrahi ekibi süper diyebilirim

merhabalar,,çekirge dorukta stenoz dediler,,,alakası yok,,,gbs/guillian barre sendromu çıktı,,,,tıp fakültesi tanı koyamadı zaten...kesinlikle uludağ üni tıp fak. nörolojiden mustafa bakar ve necdet karlıya gitmeyin....bi halttan anladıkları yok,,,500 kağıt alıyolar sadece....5 dakika ve bir hiç için şarlatanlar!aylarca fiziki ızdırap çektim bu şerefsizler yüzünden:(

fztmustafayalcin
pardon az evvel alıntı olmamış...gbs li hasta tecrübeniz varmı acaba_?

Gcgc
kardeşim bursadakilerden uzak dur,,anneni İstanbula götür,,,burdakiler beş para etmez...her hastanenin nöroloji servisini biliyorum...en iyi beyin ve sinir cerrahları da istanbulda,,,gökhan özçınarı tavsiye ederim,,, muayenehanesi istanbul fulya da...bu adam tvlere felan da çok çıkar,,,ben gittim ve stenoz yok sende dedi,,, bursadakiler ise beni ameliyata alacaklardı....gbs çıktı rahatsızlığım...hhiç yere ameliyat olacaktım yani,,,annenize acil şifalar...

Üst Alt