Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişisel başvuru ile aldığım rapor vergi indirim başvurusunda geçerli midir?

cembal

muhtemelen ilk rapordaki oranla ikinci giden rapordaki oran farklı çıktı. o yüzden hakem hastanesine sevk etmişler. çare yok. hakem hastanesine gidip tekrar rapor çıkaracaksınız. ancak giderken yanınıza tüm tahlil tetkikleri alın. raporu size vermeyip direk vergi dairesine yollayacaklardır bilginize.

hakem hastanesinin vereceği oranı ankara kabul edecektir.

cembal

hakem hastanesi olduğundan tekrar rapor çıkacaktır. ama tekrar tekik (polisomgrafi gibi) isteyeceklerini düşünmüyorum.
mevcut tetkiklere bakıp oran yazacaklardır.

bülent bey bana yardımcı olursanız sevinirim ankara beni hakem hastaneye sevk etti bugün vergi dairesine gittim ankaradan bize daha sevkiniz gelmedi dediler bana sevkiniz gelice işyerinden çalıştıgınıza dair yazı da alıp gelin dediler günlerden bugün salı iki aydır raporluyum işyeri çalışmama izin vermiyor raporum perşembe günü bitecek büyük ihtimalle cuma günü çıkışım yapılacak ben nasıl ondan sonra işyerinde çlıştıgıma dair yazı götürecem vergi dairesine yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt