Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kekemelik yüzünden hiçbir şey yapamamak!?

Selimc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ne istediğim mesleği yapabiliyorum, ne beğendiğim kızla konuşabiliyorum, ne derdimi anlatabiliyorum. Mental olarak çok yoruldum. Bütün hayatım yanlız geçti. 34 yaşına geldim. Daha bi kızın elini tutmuş değilim. Ne çocukluğumu yaşayabildim ne gençliğimi. Napacam ben böyle. Psikolojim bozuldu. Kime anlatsam kekemeliğin tedavisi var deyip geçiyor. Lanet olası geçmiyor işte. Yapıştı kaldı üzerime. Ne yapayım kendimi bi yerden mi atayım kafama mı sıkayım yoruldum artık ya

Bu aralar gözüme çarpan insanlar sıkılmış durumda.Ben de sıkıldım doğrusu.Belli durumlar var.O durumlardan kendimi kurtaramıyorum.Belli şeyleri bende yapamıyorum.Evlilik meraklısı değilim ama ondan da bıktırdılar.Görücü usulü birini bul diyeceğim de sorun zaten tanımadığın kadının aile de ne işi var??

Ben de insanlardan çok sıkıldım
Çok sıkıcılar
Saçma saçma davraniyolar

Son düzenleme:
Üst Alt