Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Raporu bitmeden yenileyebiliyor muyuz Hic gitmek istemiyorum Stres oluyor bende 😐

DüşünürBilir

Teşekkür ederim, yani bu nedemek oluyor Maluliyet Raporları verilmemektedir diyorsa Engelli Raporu vermiyor anlamına mı geliyor :confused:

eozen81
Hayır her engelli Malul değildir, maluliyet raporu engelli raporunuz dışında emeklilik v.s alınan rapor diye biliyorum..

Edacano
En son raporunuzu aldığınız tarihten 6 ay sonra yeni rapor için başvuru yapabilirsiniz.

Cevaplar için teşekkür ederim herkese. Randevular çoğunlukla doluydu bu nedenle tek boş saati kalan "Haseki EAH" inden randevu aldım. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

berk3435

Toplam 10 günde raporu aldım. Ben kalpten girdim. Eko için 3 gün sonraya randevu verdiler. Eko çekimi ve sonrasında tekrar doktora git ve ardından iki gün sonra heyete gir derken zaten 5 gün o arada geçti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hastanelerin hepsi Sağlık Bakanlığına bağlı olmakla birlikte uygulanan prosüdürler aynıdır. istediğniz hastaneye gidebilirsiniz. hatta size hangisi yakınsa oraya gidin. süreç aynı işler hastanelerde. tavsiye üzerine hastaneye gidilmez kişiye özgü sağlık sorunları farklıdır. :)

Epilepsiden gidecem hastaneye düşürürlermi

Pendik marmara eğitim araştırma puan düşürürmü yani zormu rapor almak

kvkpnr10

Bunu sen daha iyi bilirsin sence ilk rapor aldığın tarihe göre nasılsın?

Zor bişey yok sıran gelince çıkıyorsun heyetteki prof. uzm. karşısına soruyor cevaplıyorsun sonra yallah bitti, bu kadar :)

Merhabalar ben bugün İstanbul Haydarpaşa numune hastanesinden için bugün bütün doktorların yanına gidip muayene oldum işitme ve koldan oran alacağımı düşünüyorum evraklarımı memur bey teslim Ettikden sonra bana öğleden sonra heyete gireceksin demedi sistemden işlem yaptıktan sonra bana haftaya salı gel raporunu almaya gel dedi bende öğleden sonra heyete gitmeyecekmiyim dedim özellikle tekrar yok dedi halbuki her iki senede süreli raporum olduğu için öğleden sonra heyete gireceksin diyorlardı şimdi neden böyle yaptılar acaba oranın 40 altına düştüğü içinmi böyle yaptılar bilgisi olan varmı kafama takıyorum lütfen yardımcı olun.

sana iğlik yapmış :) ben nefroloji olduğu için 2. günde gittim saat 10:00 gibi bitirip evrağı teslim ettim bana öğleden sonra 13:30 da gel dediler dolaştım saati doldurdum 13:45 te isim okumaya başladılar elimize bir kağıt verdiler üstünde numara telefonunuza mesaj gelince bu kağıtla gelin dediler :)
hastalıklarım kronikti zaten tedavi görüyordum ilaç ve raporlarım vardı belki ondandır ama bende heyet karşısına çıkmadım .

Raporumun 40 altında olmadığı için böyle bişey yapmış olabilirler mi bana sonucda bana öğleden sonra gel demediki

Merhabalar ben bugün İstanbul Haydarpaşa numune hastanesinden için bugün bütün doktorların yanına gidip muayene oldum işitme ve koldan oran alacağımı düşünüyorum evraklarımı memur bey teslim Ettikden sonra bana öğleden sonra heyete gireceksin demedi sistemden işlem yaptıktan sonra bana haftaya salı gel raporunu almaya gel dedi bende öğleden sonra heyete gitmeyecekmiyim dedim özellikle tekrar yok dedi halbuki her iki senede süreli raporum olduğu için öğleden sonra heyete gireceksin diyorlardı şimdi neden böyle yaptılar acaba oranın 40 altına düştüğü içinmi böyle yaptılar bilgisi olan varmı kafama takıyorum lütfen yardımcı olun.

merhaba sağlık kurulu için tüm doktorları dolaştıktan sonra nereye gidiliyor? heyette doktorların karşısına mı çıkılıyor en son 2005 te aldım şimdi yenidne giriyorum.Bne validebağ dan başvuru yapmıştım.Yakın zamanda bu hastanede giren süreci yazabilir mi? tek tek her doktora anlattıklarımı tekrar heyet doktorları önünde mi anlatacağım? onlar mı sürkeli ya da süreli zamanlı olarak karar veriyor?

hanifeaydin

tüm dr lar bittikden sonra elinizdeki evrakları kayıtyaptırdığınız yere teslim ediyorsununuz onlar sizi bilgilendiriyor

Bana 32 verdiler. Ben şimdi psikiyatriye tedavi için randevu aldım. Panik atak için oran verirler mi? Bir de çalışıyorum. Psikiyatriye sıkıntı olur mu? Siciline işliyorlar diyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim kontrol muayenem seneye ben uyku apnesi ve göz tembelliğinden 2 yıllık rapor alabilmiştim acaba uyku apnesinin psg raporu 5 yıl geçerli olduğunu biliyorum sağlık kurulu tekrar benden uyku apnesi testi ister mi hastanede 2 gece yatıp psg raporu çıkarmıştım çok uzun sürmüştü o süreç zor oldu randevu almak mesele sonuçların çıkmasını mesele uzun zaman almıştı

Üst Alt