Değerli arkadaşlarım, ülkemizdeki her insan intihar etmeyi hayatının bir döneminde mutlaka düşünüyor. Ben bunu migren atağına benzetiyorum. Geliyor, belli bir süre kalıyor ve sonra gidiyor. Sadece bu dönemde biraz sakin olmanız gerekiyor...
Akrabalardan mümkün olduğunca uzak durun, hiç bi zaman faydaları olmadı ki... Hele de uzak akraba ve ahbapların, sülük gibidirler, var olan mutluluğunuzu da emerler. ...UZAK DURUN....
İntihar ettiğinizde mevcut hayatınızdan daha zorlu bir hayata tekrar döneceğinizi düşünün. O zaman ne olacak???
İmkanınız varsa,durumunuz uygunsa halk eğitimlerin kurslarına gidin, ücretsizdir. Özellikle psikolojik rahatsızlığı olan arkadaşlar...
Müzik dinlemeyi, yabancı dizi izlemeyi belgesel izlemeyi ( durumunuz uygunsa) asla ihmal etmeyin
Güleceksiniz belki ams yerli olarak sadece çizgi film izliyorum, çook tavsiye ederim, kral şakir, rafadan tayfa...
İnternetten bişeyler alıp satabilirsiniz, küçük çaplı deneme olarak...(geçici
çözüm) Let go değilde sahibindeni öneririm...
Belediye ile görüşmeye gidin. size küçük bir tezgah ayarlayabilirler ki bunu hep yapıyorlar...şehrin işlek bir yerinde, simit olabilir, sebze meyve olabilir, taki vs. Siz hiç bişeye karışmazsınız, sabah gelir malı bırakırlar... Bu iş seviyenizin çok altında olabilir, ama çalışmanın verdiği huzur herşeye değecektir