Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı pilleri, yüksek fiyatlar, tercih ettiğiniz markalar?

@Alina pil raporunu kaç günde veriyor haseki devlet hastanesi[/QUOTE]
asiman1905 daha randevu günü gelmedi o yüzden Haseki ye henüz gitmedim . Saglık kurulu için de çok fazla gün atılmasın diye başka hastaneden Başakşehir Devllet Hastanesinden aldım saglık kurulu randevusunu orada boş KBB randevusu olmadığı için Umarım kabul ederler başka devlet hastanesindeki KBB doktorunun yazdığı yazıyı

Alina basaksehir hastanesi vermez belki verirse kanuni sultan suleyman hastanesi verebilir ınş verir de bende alacak kısa sürede verseler
Alina birde sonucu burda paylasirsan sevinirim

Ben bir sordum. Bakalım başka hastanenin yazdığını kabul ediyorlar mı ? Bilgi vericem.

Sordum. Hastanenin heyeti doluysa başka bir hastaneye gidebilir. Bir sıkıntı olmaz dediler. Bilginize.

Teşekkür ederim araştırdığınız. Için OGUZATAY
asiman1905 neden vermesin ki Başakşehir Devlet , Vermeyecek olsalar Sağlık Kurulu randevusuna kayıt açmazlardı bence Mesela Haseki EAH inde sağlık kurulu randevusu yok MHRS de

Son düzenleme:
Bilginiz olsun pil tek kulak içinmiş çift kulak için değil 104tane vercek

İlgili hastanede randevu dolu ise zaten başka hastaneye sevk ediyormuş. Siz zaten kendiniz aldığınız için sorun yok. Direkt oraya gidersiniz. Rica ederim. Alina. Pluvia 208 pil çok iyi rakam. Boşundan da 3 paket gelir. İdis den alırsınız.

Aynen işlh bilirlerde okdr verilir

Çok strese girdiniz. İnşAllah çabucak halledersiniz.

Alina ona bakarsan engelli rapor her yer vermiyor bilmeyen hastaneler bile var kimsenin haberi olmadığı için eğer o hastaneler verirse bende bir ara gidip alacam

Pluvia

nasil seymis. 10 gun icinde ayni hastaliktan hastaneye gidersen muayene ucreti yuksek geldigini bende okumustum bi yerlerden oymemiymis

Öleymiş dorli dedi

@skuhufe

Yoksa kalırmıyım şimdiye:D

Yarın 5gün oluyo

Shukufe Atatürk eğitim ve araştırma hastanesi 11.02.2019 tarihinde Ankara şehir hastanesine taşınıyormuş tarım bakanlığındaki metro istasyonundan ringler kalkıyormuş hastaneye

Pluvia
yok daha neler olur mu böyle saçmalık daha yüksek kesemezler muz cumhuriyeti değil burası:mad: yanlışınız vardır seçim öncesi akp kendi ayağına sıkmaz ha seçimden sonra eğer büyükşehirleri alırsa halkın anasını ağlatır:mad:

Shukufe Atatürk eğitim ve araştırma hastanesi 11.02.2019 tarihinde Ankara şehir hastanesine taşınıyormuş tarım bakanlığındaki metro istasyonundan ringler kalkıyormuş hastaneye

yok daha neler olur mu böyle saçmalık daha yüksek kesemezler muz cumhuriyeti değil burası:mad: yanlışınız vardır seçim öncesi akp kendi ayağına sıkmaz ha seçimden sonra eğer büyükşehirleri alırsa halkın anasını ağlatır:mad:

o sey akp ile alakali degil bildigim. cok cok doktora gitmeyelim diye alinan karar olmali:eek:
ben ATATURK HASTANESINI SEVMIYORUM. HACETTEPEDEN YAPARIM

18şubata alırım randevuyu artık numuneye

Örnek var numunenin

Garanti verir yani işlh

@skufe hastaneler kaçmadan alalım şunu:D
shukufe

Pluvia :) bence öyle birsey yoktur ama hastaneye gidince sorarsin böyle birsey var mi diye

Dorlion dediğin uzay kardeşim ise yandık keten helvam:mad: doğrudur yani boş konuşmaz uzay:confused:

Hacettepe 3 ay sonraya gün veriyor prenses :p sol bacağımda sıkıntı oldu nisan ayına gün verdi:mad:
gecmis olsun. insallah zor bisey yoktur.
hacettepe kbb iltimasli hastasiyim:prandevune almam, gidip biiki ciyakliyinca isimi gorurler. nasilsa bana ilskinlar:eek:

18şubata alırım randevuyu artık numuneye

Örnek var numunenin

Garanti verir yani işlh

@skufe hastaneler kaçmadan alalım şunu:D
@shukufe
iron ATATURK dedi ama her hastanemi tasinicak oraya:(

Aynı bölüme 10 gün geçmeden muayene olursanız ücret çoğalıyor . Mesela cildiye bölümü 10 gün içinde tekrar muayene olursanız ücret farklılaşıyor . Yeni bir şey değil epey yıllar oldu :) 2009 yılının haberini kopyalıyorum ,

[FONT='inherit'][FONT=abriltext-regular]Yaptıkları incelemede kurumun mali yükünü artıran faturaların önemli bir bölümünün hastalık hastası diye tabir edilen kişilere ait olduğunu gördüklerini belirten Acar şunları kaydetti . Aynı branşta aynı gün ya da birkaç gün içinde birden fazla hastanede muayene olanlar, kurumun faturalarını gereksiz yere şişiriyor.
Ancak, Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında, 1 Nisan 2009 dan itibaren, 10 gün içinde aynı branşta birden fazla muayene olunamayacak. Acil servislere yapılacak başvurular ise bundan ayrı tutulacak. Hasta aynı branşta 10 gün dolmadan hastaneye gitmişse, görevliler, hastaya daha önce aynı branşta muayene olduğunu, üzerinden 10 gün geçmediğini, bu nedenle bedeli kendi cebinden ödemek zorunda olacağını bildirecek.
[/FONT]

[/FONT]
[FONT='inherit']
[/FONT]

gecmis olsun. insallah zor bisey yoktur.
hacettepe kbb iltimasli hastasiyim:prandevune almam, gidip biiki ciyakliyinca isimi gorurler. nasilsa bana ilskinlar:eek:

iron ATATURK dedi ama her hastanemi tasinicak oraya:(

yok ya 38 yaşında halı saha maçı yaparsan sol bacak gider işte kasılma yapıyor bakalım e-mar çekeceker ama nisan ayını gün verdiler :mad:acil bir durum yok olsa beklemem özelde çektirim canım kıymetlidir benim:eek: acile kız bakmaya gidiyorlar diyen zat utansın!:mad:

Şu pilleri alın sizden çok ben rahat edeceğim :) iron geçmiş olsun.

Aynı bölüme 10 gün geçmeden muayene olursanız ücret çoğalıyor . Mesela cildiye bölümü 10 gün içinde tekrar muayene olursanız ücret farklılaşıyor . Yeni bir şey değil epey yıllar oldu :) 2009 yılının haberini kopyalıyorum ,

[FONT='inherit'][FONT=abriltext-regular]Yaptıkları incelemede kurumun mali yükünü artıran faturaların önemli bir bölümünün hastalık hastası diye tabir edilen kişilere ait olduğunu gördüklerini belirten Acar şunları kaydetti . Aynı branşta aynı gün ya da birkaç gün içinde birden fazla hastanede muayene olanlar, kurumun faturalarını gereksiz yere şişiriyor.
Ancak, Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında, 1 Nisan 2009 dan itibaren, 10 gün içinde aynı branşta birden fazla muayene olunamayacak. Acil servislere yapılacak başvurular ise bundan ayrı tutulacak. Hasta aynı branşta 10 gün dolmadan hastaneye gitmişse, görevliler, hastaya daha önce aynı branşta muayene olduğunu, üzerinden 10 gün geçmediğini, bu nedenle bedeli kendi cebinden ödemek zorunda olacağını bildirecek.
[/FONT]

[/FONT]
[FONT='inherit']
[/FONT]

ayın 1nde doktora gittik diyelim yine aynı doktora 10 gün sonra kontrol muayenesine gittik diyelim ücret ödemiyorsun. kontrol süreci dolduysa tekrar ücret ödersin sistem eskiden buydu şimdi nasıl oldu kafam karıştı:confused:

Şu pilleri alın sizden çok ben rahat edeceğim :) iron geçmiş olsun.

teşekkürler, kardeşim inşallah yırtık falan yoktur bacakta gerçi olsa ağrıdan duramazdım.

Karışacak birşey Yok abi ! Şimdi bugün 9 ü gittin: 13 ünde gidersen ekstra muayene parası ! 20 sinde gidersen sorun yok. Adale zorlanması vardır İron

Tahlil sonucu falan gösterırken sıkıntı yok . Ücreti unuttum ama söyleyeyim Göğüs hastalıklarına gittim grip deyip gönderdiler , 5 gün sonra sırttımda şiddetli batma oldu tekrar göğüs hastalıklarına gittim . Maaşımdan 2 . defa muayenenin ücreti fazla kesildi .

Tahlil sonucu falan gösterırken sıkıntı yok . Ücreti unuttum ama söyleyeyim Göğüs hastalıklarına gittim grip deyip gönderdiler , 5 gün sonra sırttımda şiddetli batma oldu tekrar göğüs hastalıklarına gittim . Maaşımdan 2 . defa muayenenin ücreti fazla kesildi .
gecmis olsun. kotu bisey yok insallah

Valla unuttum neyim vardı geçmiş gündü :) mide sancısından dolayı denildi galiba unuttum .

muayene ücreti 20tl ise ikinci gidişinde 10tl olarak kesilmeli yani yarısını almalı

SGK da herkes ilaç yazdırıyormuş , muayene oluyormuş , başı ağrıyan hemen hastaneye koşuyormuş gibi bahaneyle bu ücret konusunu yaptılar . SGK kurtulacakmış güyaa 10 yılda niye kurtulamadı :)

Üst Alt