Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İl sağlık sürücü raporu kararına itiraz mı etmeliyim?!
il sağlık müdürlüğünün verdiği rapor e devletde görünüyordur.raporun "SINIRLI KULLANIM KODLARI" kısmı var o kısmın resmini atarmısınız bakalım ne var o kısımda boş mu bir görelim.
Dlrn
"sağ kalça protezi ameliyatı" sonucunda sizin sağ tarafınızda (sağ ayak veya sağ bacak) bir engeliniz oluştumu. Yani aracı kullanırken gaz ve freni kullanmanıza engel bir durum varmı, Yani sağ ayakta veya sağ bacakta bir güç kaybı varmı. Raporunuzda sağ tarafınız normal değerlendirilmiş. Gözlük takmak şartı ile manuel veya otomatik araç kullanabileceğinizi gösteriyor bu rapor.
Eğer "sağ kalça protezi ameliyatı" sonucunda sizin sağ tarafınızda (sağ ayak veya sağ bacak) bir engeliniz oluştu ise yani sağ ayakta veya sağ bacakta bir güç kaybı oluştu ise itirazınızı elbette yapın. Mutlaka değişiklik olacaktır.
Ameliyat öncesi araç kullanıyordum fakat sonrasında kullanmadım sadece arada bacağımı oynatırken ani bir ağrı oluyor güç kaybı var ama çok ciddi fark yok sağ bacağımı içe dışa hareket ettirirken kısıtlılık oluyor biraz. Dizlerimden de ameliyatım var ileri derecede kireçlenme var ama protezim yok
Merhabalar
Sürücü belgesi engelli ehliyeti için komisyona sevk edilmiştim. Kalça çıkıklığı sağ bacak 2.5-3 cm kısalık var. Sol ayağımda ağrı oluyor eklemlerden ve güç kaybından dolayı. Uzun yol manüel kullanamıyorum. Fakat komisyon bana 1. grup sürücü olur raporu vermiş. Bunda bir yanlışlık yok mudur?
[FONT=sans-serif]@[/FONT]Sky_Walker , @facetoface sizinki yine iyiymiş Benim Sağ kol dirsek altı ampute, otomatik vites ve tabi silecek sol tarafta olacak , gayet normal, 2013 yılında aldğım araca, adamlar proje yaparken bir de sol kapı dibine vites kolu koymuşlardı )))..
Dedim bu neeee.. ))))
Yine 2009 yılında aldığım 2.el araca 2.bir kontak projesi çizip, 2. bir kontak yapılmıştı.. )))
Bereket artık şimdi normallerdeyim.. Şaka gibi ... ))))