Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Özürlü Personel Alım sınavları yapıldı

Bana giriş belgesi gelmedi bile. Bu durum için orman bakanlığına dilekçe vermeliyiz bence özellikle o konuşmalara şahit olan arkadaş. Hafife almayalım

hak yeniliyor bir çok kişi dayı arıyor bu zamanın gerçekleridir kızmayalım hakkı ile girene ne mutlu hizmetini iyi yapana ne mutlu

Malatya'da 25.8.2010 saat 14:00 yapıldı(Çevre Orman Müd.) Sorular çok zordu,Makro ekonomiivergi yasası vb sorular vardı.Bu güne kadar katıldığım en zor sınavdı,ama fena geçmedi 74 kişi başvurmuş alınacak personel sayısı 1 mutemet,1982 anayası ile ilgili sorular vardı.Matametikte zordu.Sonuçlar 27.8.2010 açıklanacak,soruları sordum yayınlamıyacaklarmış buda insanın aklına bazı şeyleri getiriyor ama hayırlısı bakalım.Bence puanlar 75 geçmez

Muhasebe ile ilgili sorular dahi vardı yani eleyici soru çoktu. Ama alım az malatyada 1 kişi alınıyor. Inş. Haksızlık yapılmaz hakkı olan kazanır ama pek cidiye alındığını söyleyemem sınavın . Yani inş. Torpil olayı olmaz.

Malatya Çevre Orman sonuçlar açıklandı Murat AKSÜT 94 puanla kazanmış.

Torpil olduğu %100 açık ortada o sorularının 47 tanesi yapmak yani 3 yanlışla imkansız arkadaşlar bu Murat AKSÜT bu sorularda 94 almışsa MEB de 100 alması lazımdı acaba girmedi mi?

siir perisi
ben cumartesi günü sivas çevre orman il müdürlüğünün sınavına gireceğim bazı illerde daha erken yapılmış sınav sınavlara giren arkadaşlar hatırladığınız soruları paylaşırsanız sevinirim sağolun

hak eden ! kazanıyor kardeşim ben ben biliyorum.ısrarla sanki birşey varmış gibi bursa işk-kur ısrar etmeme rağmen bana bu konuda yardım etmedi niye.? ben orman bölgenin özürlü işçi alımı ne zaman dediğimde hep kaçamak cevaplar verildi... ben hiçbir işin adil yapıldığına şahsım olarak inanmıyorum inandırmak isteyen benide bu yarışa dahil ederdi,noter çekilişli imiş olsun.geçmişte gözlerimle kulaklarımla şahit olduğum gerçekleri bildikten sonra hiç birşeye inanmam...

Bende Sakarya'da girdim Sınava 25'inde açıklanmadı hala ..Sınav acaip kötüydü zordu yani sorular..Anlamadığım bişey var ..Çoğu ilde 50 soru sormuşlar..Ama Sakarya'da girdiğim sınavda 80 soru vardı..Hayırlısı bakalım..

Arkadaşlar şimdiye kadar kamuda özürlüler için açılan sınav sorularını bulabileceğimiz bir yer varmı

geçen hafta eve tebliğ geldi sınvavdan 78 almışım 80 kişi girilmiş 5 olmuşum 2 kişi alacaktı orman müd.. yalnız ben mebi kazandığım halde sınava başvuru yaptığım için tabiri caizse zorla sınava soktular 5 soruyu çözdüğüm halde cevap kağıtına yansıtmadım. kimsenin hakkı geçmesin diye düşündüm inş. öyle olmuştur... acaba sağlık bakanlığınada mı girmem gerekecek...

Üst Alt