Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İdrar yolu enfeksiyonu antibiyotik almadan nasıl geçer?

Anladım ama dezenfektan haricen kullanılır.. hassas bölgeler için sağlıklı değil.

Batikonu spanc üzerine döküp kullanabilirsin.

@erge_nekon,

Çok zor geliyor diyorsan sprey batikonlar var.. onlardan kullanabilirsin.. dezenfektan söylediğin o bölge için uygun değil.

@erge_nekon,

Sprey batikon olduğunu bilmiyordum medikalcilerde varmi

Eczanelerde var..belki hepsinde olmayabilir.

Eczacına durumu söyle..o sana illa baticon şart değil.. antiseptik farklı ürünler var.. dezenfektan genital bölgeler çin uygun değil.

@erge_nekon,

Son düzenleme:
Ben bir şey kullandığım yok yahu😂

Şükür şuan için herangi bir hastalığımız veya engelimiz yok.😉

@erge_nekon,

@OğuzHan112,
İnşallah bundan sonrada olmaz,buradakiler hep engelli kişiler,yanlış anlamayın siz neden burdasiniz

İnş çok teşekkür ederim.

Neden buradayım.

Güzel soru..bunu daha önce çok kişi sormuştu..sanırım yazdığım başlıklarda rast gelmediniz.

Tekrar edelim.
Annem genc zamanlarında İstanbul'da bir yerlerde çalışmış.. sigorta emeklilik vs araştırma yaparken kendimi burada buldum.

Sonra baktım farklı bir ortam..zaman zaman bakıyordum..sonra baktım o kadar zor durumda insanlar varki..sorularına veya derdine derman arayan vs.

Sağlık alanında..hastalıklar,ilaçlar,sağlık raporları, askerlik işlemleri vs bunlara acizane hakimim.

Empati kurup bu şekilde bir care arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum.

Hepsi bu🙂

@erge_nekon,

Sağol tşk ederim,bende yüksekten düştüm omurilik zedelenmesi oldu,on yıldır sorunlu biri olarak mücadele ediyorum,belden aşağı kısmı felç var destekle yürüyorum,idrar sorunlarım oluyor,takıldığım bir şey olursa buradan sana yazarım,

Çok üzüldüm.. malesef ne zaman ne olacağı belli değil😔

Her sağlıklı birey bir engelli adayıdır..hayata bakışım bu,o yüzden buradayım belkide..sizleri anlamak yardımcı olmak ve payalaşmak.

Tamamdır istediğin zaman yazabilirsin..tekrar çok geçmiş olsun.

@erge_nekon,

Piyoleseptik iyi ama uzun süre kullanılırsa kansızlık yapıyor

Üst Alt