Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İBB-İETT'ye kart sınırlaması getirdiği için mahkemeye versem kazanır mıyım?

yahu kaç İstanbul var, ben kullandığımda sistem limit falan demiyor, ücretsiz kullanıyorum???

Selda hanim bizim istanbulumuz başka gezegende bizimkinden arasira sınır getiriyorlar şu an sınırlama yok itirazlar sonucu kaldırıldı sizin istanbul ile alakalı değil bu sınırlandırma siz dertlenmeyin

allakasi madem üstünüze alındınız size cevaben yazayım istedim. Sınır getirildiği an itibarı ile toplu taşıma araçlarını çok çok az kullanmama rağmen, uygulamanın haksız ve yanlış olduğunu düşündüğüm için " iptali ile ilgili" konunun çözüm sürecine kadar şahsen elimden gelebilecek herşeyi yapmış biriyim. Konunun çözülmüş olmasına rağmen, halen İst da sorun yaşayan arkadaşların olduğunu görünce "başka ist mu var" diye sormak istedim. Olur ya Anadolu yakası ayrı, Avrupa yakası ayrı :)

Sonuç itibarı ile bu çözümlenmiş bir konudur ve tekrar tekrar ısıtılmasının bir anlamı yoktur.

yahu kaç İstanbul var, ben kullandığımda sistem limit falan demiyor, ücretsiz kullanıyorum???
Selda hanim ben bu yazınıza istinaden yazdım ısıtmak gibi bini yerimiz yoktur bazı engeli kardeşlerimiz fazla otobüs kullanmadıkları için bilemiye bilirler bazı akli kıt arkadaslarda 10 basma neyinize yetmiyor diyerek durumun vahamiyetini kavriyamiyor 100 kişiden 99 günde 10 kere kart basmiyordur fakat yasalarin vermiş olduğu yetkiyi sınırlandırarak haklarımızi gaspetmek istiyorlar bu tur tavizler verirsek yarın 10da çok 5 yapalım daha sonra yüzde elli indirimli kullanın demiyecekleri ne malum siz sorun çözüldü niye uzatıyor sunuz diyerek olayı unutursaniz hatirlatmazsaniz cabuk unutulur bilmeyen arkadaslarda haberdar olmaz

@Hayatyaşamayadeğer

suratsız dolmuş şöförlerine kızarak parayla biniyorsunda(ve belkide yürümelisin kızdığın kişiler gerçekten dolmuş şöförleri ise) doktorlara kızıp normal işçi gibi neden çalışmıyorsun? hastalığınında senin için bir önemi olmadığı kaanatindeyim.

en son günlük 20 geçiş hakkı sınırlaması vardı şubat 2015 itibari ile şuan bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:
Üst Alt