Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hürriyet Gazetesi için 'Engelliler ve Cinsellik' konulu röportajlar gerçekleştirilecek [Araştırma]

mehmet burda alınganlık görtermene ve prensesin sazan demesini üstüne alınmana gerek yok bu bir kardeşim, iki noldu özellerinizi deşifre ettiniz cümle alem okudu , noldu , hiç değilmi evet koskocaman bir hiç, çünki konunun çözümü ilgili tek kelime yok , ama ben bunu yapıyorum yok ben şunu yapıyorum kelimeleri çok ,umarım bu benim yazdıklarımada alınmassın .

yani kardeş deşifre ettik ben o şu bu farketmez.
ama amaç engellileri aydınlatmak degilmi ben veya yazan bi çok arkadasım bu amaçla yazmıştır emin olun..
şimdi yazanlardan hiç bi engelli bişey ögrenmemişmi dersiniz öyle diyorsanız hay hay haklısınız..
ama ögrenenler var buna bizzat tanık oldum birilerine her şartta bişeyler vermişsem veya verebilmişsek buna sazanlık denirse nahoş olmazmı..

örnegin bi buluşma düzenledin seminer yaptın az veya çok ama yararlı olacagını düşündün ve yine az veya bi çok insanı yaptıgın bu işte bilgilendirdin mutlu ettin teşekkür aldın çok güzel
bende dedimki kenan yaptıgın çok gereksiz sen bunu yapacagına bak işine gücüne desem (kalben seni kasdetmiyorum örnegime seni gösterdim)sen kızmazmısın alınmazmısın allah aşkına söyle..

BAK SEVGİLİ KARDEŞİM, BEN POLİMİĞE GİRMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ARTIK BU VAKAYA CEVAP VEYA YAZI YAZMUYACAKTIM, MAMAFİ ALLAH AŞKINA DE DEMİŞSSİN, BU NEDENLE ELİM MAHKUM YAZACAĞIM, MEHMET KARDEŞİM SAYFADA BİR BAŞLIK AÇMAK KOLAY DEĞİL, SEN AÇMIŞSSIN OK TABİKİ HAKKINDIR VE BUNA KİMSE TEK KELİME DİYEMEZ, FAKAT AÇTIĞIN SAYFADAN MİDEN GENİŞ OLACAKKİ? GELEN YORUMLARI HAZMEDESİN, GELEN YORUMLAR HEP İYİ OLMAZ ELEŞTİRİLERDE OLUR , BUNLAR ZATEN OLMASSA ? HE EVET NE İYİ AMAN HAKLISIN SEN DOĞRU OLANI YAPMIŞSSIN, AFERİNMİ DENMELİ HEP SENCE, BİZLER BURDA ÇEŞİTLİ İLLERDEN KATILAN VE O İLLERİN ÖRF VE ADETİ İLE YETİŞEN İNSANLARIZ, KONU ÇOK HASSAS , SENDE BUNU TAKTİR EDERSİN YANİ, BEN YORUM YAPMIYORUM FARKINDAYSAN YAPARSAM VALLAHİ BİLKİ BU MUHALEFET YÖNÜNDE OLACAKTIR, ÇÜNKİ KAFAMA YATMIYAN ÇOK HUSUS VAR, BU SENDEN KAYNAKLANAN BİR DURUM DEĞİL AMA UCU İSTER İSTEMEZ SANA DOKUNACAKTIR, BU NEDENLE BEN UZATMADAN KISA KESİYOR HER ŞEY GÖNLÜNCE OLSUN DİYORUM. SONUÇTA SENDE BENİM ENGELLİ BİR KARDEŞİMSİN SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM.

bende gereksiz bi polimik içerisine girmememiz gerektigi kanısındayım bende seni severim kenan kardeşim eyvallah..

Aynen katılıyorum.Bu olay her insanın sorunu.Engellilerde cinsellik neden farklı olsun ki anlamadım gitti..

bir bu eksikti yaw kimsenin umurunda degiliz sanmam bizi anlayacaklarını evlenecek insan bulamıyoruz cinselligi nasıl acıklayacagız

Üst Alt