Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hükümet hayallerimizle oynadı: Kamuda engelli kadroları hala boş!

sabırla koruk helva olur.sabredelim arkadaşlar yapcak bişey yok

Sabreden derviş muradına ermiş derler. Sabredelim bakalım. Belki böylesi bizim için daha hayırlıdır. Torpil meselesine gelince evet torpil var ama işe yerleşen herkes torpilli demekte doğru olmaz. Bence ilk önce dayısı olanlar işe yerleştiriliyo onlardan sıra gelirse diğerleri işe alınıyo diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

yeşillili;

halil kardeşim tabiki de tevekkül en önemlisi . Ama sen istemessen RABBİM sana verir mi ? Rabbim isteyene ilim istediğine de zenginlik verirmiş.Biz dularımızı eksik etmiyoruz ya evdekilerde her daim dua ediyo yazık değilmi gözü yaşlı çaresiz kimseye gidip de elimizi açamıyoruz.Ama diyecek laf da bulamıyorum Allah hayırlısını versin.Bu dünyada alamassak rabbim elbet öte tarafta mükafatlandıracakdır bizi emin ol.

Bu gün istanbul akp ilçe başkanı ile,özürlüler ilçe başkanıyla beraber yemekteydik

Kamuda Özürlü memur alımlarını,seçimden sonra yapacakmış...Özelikle bu konuya değindik..Hakkımızda hayırlısı ne ise inş. o olur..

İlçe başkanının sözünün geçerliliği olur mu.O günü kurtarmak için söylemiştir.Seçime kadar herkes herşey söyler vaadeder.Resmi bir açıklama yapılmadığı sürece bunlar boştur.

evet kamuya da geçen sene 38 192 özürlü personel alınıyordu.

neden seçimden önce almıyorlar da,seçimden sonra alıyorlar,yine sallamaya geçtiler

besalti20;

inşallah ama sanmıyorum.yalanda olsa hiçbir parti engelliler için istikdamı için hiç vaadı olmadı :D neymiş yeşilkart bu sosyal devletin görevi zaten

oylar akp ye diyen kimse kafamı bozmasın benim hani lan kimi aldılar kaç bin boşluk var bak bakalım.Senin bakanın görme engelli kardeşime nasıl laf etti görmedin mi hala akpye oylar diyo ya

Bak kardeş zamanını boşa harçama. Otur sınav konularını çalış. Yine kazanamazsan çamur atmaya devam edersin. Ekim - Kasım alımlarına iyi çalış. Çalışan bu dünyada kazanır.

Kafayı bozacak bir şeyde yok.

Seçimden önce alım olmadı,seçimden sonra da alım olacağı söylenmedi,hatta ve hatta engelli istihdamı ile ilgili en ufak bir söz söylenmedi.Seçimden önce alım yapmayan hükümet seçimden sonra asla ve asla alım yapmaz.Ancak mahalli idareler seçimi yaklaşırken biraz alım yapabilir belki.

Herkese birşeyler verildi ama engellilerin bırak vermeyi adını bile anmadılar

Son altı aydır her kesime kıyaklık yapan hükümet maalesef biz engellileri görmezden geldi.Emeklisi,memuru,sözleşmelisi memnun edildi.Torba yasası çıkarılarak kamu kurum ve kuruluşlarına borcu olanların borçları yapılandırıldı.Ama biz engelliler unutuldu insan sınıfına dahi konulmadi.

ben açıkcası seçimlerden önce alımlar yetişmese bile enazından seçimlere bir hafta kala yetkili bir ağızdan sınavlar şu tarihte olacak şu kadar engelli personel alınacak diye bir açıklama beklerdim ama maalesef yok..bilmem akp ilçe başkanı öyle demiş ya kimdir ilçe başkanı ne yapabilir??

özida başkanı geçenlerde açıklama yapmıştı..geniş kapsamlı bir düzenleme yapılmakta demişti..bazıları hani şikayetçiydi kulaktan engelli olanla gözden engelli olan vs. ayrı kategori olsun diyordular..işte bunlarıda kapsayan bir düzenleme ile ekime sınav tarihinin ve sınav boyutunun belli olacağını sölemişti...

Üst Alt