Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hizmetli olarak çalışanlar bilgi verebilir mi?

officer bey, katılıyorum MEB de çalışanların büyük çoğunluğu yakınmaktadır, buna bende şahit oldum ancak,
sonçta engelliysen kimse size yapamayacağın işi illa yapcaksın diyebilecek kadar diretemez.

sizin raporunuzda örneğin ağır efor gerektiren işlerde çalışamaz yazıyorda amir sizi tempolu veya size ağır gelecek işlerde çalıştırıyorsa üzerine büyük sorumluluk alacaktır çünkü kişinin raporunda zaten neişler yapamiyacağı yazılıdır olası bir olumsuz durumda başı çok ağrır bence amirler bunu düşünerek hareket etmelidir elif demirkıran

Ortopedik ve yukarıda bir arkadşında belirttiği gibi ağır ve efor gerektiren işlerde çalışamaz raporuyla sanmıyorum ki bir amirin sizi zorlamayı göze alacagını... Ancak şu varki örnek veriyorum işitme engelli biri kalkıpta ben temizlik yapmam, yada sadece konuşma bozuklugu olan biri ben ayak işleri yapmam derse Bu etik olmaz,, o zaman adama derler neden girdin bu kadroya diye.. MEB te hizmetli olmak yatış yeri değil öncelikle herkesin bunu bi idrak etmesi lazım.. Ama tekrar ediyorum engel durumu müsait olmayan kişileri zorlayamazlar..bireylerin Az biraz görev tanımı, hak , kanun, hukuk bilgisine sahip olması gerekir... AMİRİN yada başındaki müdürün iyise yada kötü niyetlisi nasıl ki varsa, engelli kişininde iyi niyetli ve kötü niyetlisi vardır.. Engelin arkasına değil, doktorun ve raporun arkasına sığınıldığı zaman , hakkını alırsın.... Özel sektörde hiç çalışmayan, yada hiç bi yerde çalışmayan adam hizmetli kadrosunu yazıyorsa... Çok iyi düşünmesi gerekli..

ben hala düşünüyorum ki raporumda agır işler ve efor gerektiren işlerde çalışamaz ibaresi olduğu halde.. Daha veremedim karar, selametle ;)

muzy1

aynen katılıyorum işitme engelli veya buna benzer arkadaşımız ben yapamam diyemez çünkü zaten raporunda yapıp yapamayacağı yazıyordur raporunda böyle ifade yokken amirine ben yapamam diyemez o zaman oda raporunda yapabilirsin diyor dediği vakit iş çıkmaza girer ve engelli arkadaşımız üzülür bu bakımdan eğer raporunda ağır ve efor gerektiren işler yapamaz ibaresi yoksa bu arkadaşların bir daha düşünmesini öneririm

devlet benı ıse alsın butun okulun temızlıgını versın bana paspas yaparım cay verırım tuvalet temızlerım masa sılerım ne ıs olsa yaparım yeterkı benı ıse alsın yeterkı :((

devran29

Allah gönlüne göre versin sen gene kuraya gir kardeşim yapacak bişe yok

amın abım gene cok az kadro verıldı sansım oldukca dusuk hayırlısı allahtan

insallah abım ınsallah kısmetımde vardır

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar ; Bu konuyu Aşağıdaki başlık da dile getirdim ; Bu tamamen bana öznel bir durum . başka kişileri bağlamaz sadece fikir verme amaçlı... şu an işteki ikinci yılım şartlar biraz daha stabil , daha rahatım zor günlerin çoğu geride kaldı , fakat kadromun hizmetli olmasından dolayı yarın sabah ne olur bir saat sonra ne olur onu bilemem
. ; her şey kurum müdüründe amirinde bitiyor . O kurum amirinin engelliye yaklaşımında . yoksa yönetmelik varmış yada yasa ; önemli olan uygulama yada uygulayan .

[/FONT][FONT=sans-serif]Arkadaşlar Bir memurla hizmetli , çalışma şartları ve hiyerarşik sınıflandırmada çok farklı ... [/FONT]

[FONT=sans-serif]Fark nemi : Farazi bir kıssa getireyim . Memur İşini yapar ... Hizmetli ne iş verilirse onu yapar.Memurun mesai si nettir .. Hizmetlinin mesai sati esnektir[/FONT]
[FONT=sans-serif]Birde genel olarak Kamuda çalışan kişiler ya kurum değiştirmek için yeniden sınava girer .. Yada istedikleri ile yeniden atanarak tayin olmak için ... [/FONT]
[FONT=sans-serif]Diğer ve en geçerli sebeplerden biride Hizmetli ve Benzeri kadroda çalışanlar yeniden atanarak memur kadrosuna geçmek için tekrar sınava girerler, Normal de kurum içi sınavlada kadrolarında yüksele bilirler .. fakat kurum içi yükselme sınavları kpss ve ÖMSS GİBİ BELİRLİ BİR DÜZEN TARİH İÇİNDE DEĞİLDİR ve Kanunla belirlenmiş .. öğrenim düzeyi ,Çalışma süresi gibi Belirli şartlara tabidir .....[/FONT]
[FONT=sans-serif]İnanın ki kamuda kadrolu olarak çalışıp ta ; yeniden sınava Girerek tekrar dan herhangi bir devlet kadrosuna atananların sayıları hiçte küçümsenecek adetlerde değildir ... Bunlar resmi veriler le açıklanmadığı için pekte bilmeyiz yada gündem de olmaz [/FONT]

[FONT=sans-serif]. Kim bilir belkide ÖMSS DE BİLE KAMUDA ÇALIŞIP TA TEKRAR [/FONT][FONT=sans-serif]ömss[/FONT][FONT=sans-serif] ile Atanaların sayısı 100 lerle belkide 100 lerledir ... Ben Bile .. EN AZ 1 /2 KİŞİ TANIYORUM ..Sanırsam bu durumda form dada bir kaç kişi vardı [/FONT]

Engellilere Müjde ve Kötü Haber MEB görevde yükselme ve yer değiştirme sınavı açıyor

[FONT=sans-serif]Konuyu açan: Kalender ŞAH [24.10-2013]
[/FONT]

Alıntı

[FONT=sans-serif]
". Lakin yardımcı Hizmetli Görevin gereği ve mahiyeti olarak iş ağır ve beden Gücüne dayalı işler. Çoğu yük taşıma , Gel git , Temizlik ve Buna benzer işler. Mesala Ben Bu göreve başladığımda bel fıtığı yada benzeri bir sıkıntım yoktu. Şu an ise Bel fıtı oldum şiddetli ağrılarım var . Bu daha yaşadığım onca olumsuzlukların yanında devede kulak. Ama Kimseden Şikayet ci veya Durumum dan azırganır değilim . Bunada Bin şükür . [/FONT]

[FONT=sans-serif]Ben Yardımcı Hizmetlerim .Kimilerine Göre Hizmetci. Bu Ne zaman olumsuz bir durum olsa sanki suç gibi yüzüme vurulur olsun .. Namusumla ekmeğime kazanıyorum ya Bu bana yeter . Devletin verdiği işi layıkı ile yapmak zorundasın . Aldığın parayı Hak etmek zorundasın .. Bu işini layıkı ile yapmamak Benim için vatana ihanet gibidir . Canımdan olsam verilen görevi yerine getirim . Kadromun Gereği Bu ben yardımcı hizmetliyim Kendim ettim kendim Buldum [/FONT]:)[FONT=sans-serif] ). ''Çoğu Engelli arkadaşın Hizmetli Kadrosunda çalışma şartları da çok ağır. Biz engellilerin Kanun la ve yönetmelik le korunan hakları var . Fakat Bu haklar uygulama da çoğu kez hayata geçmez, geçmiyor da .Ben Bu durumu bizati yaşayarak testtdim . Kaç defa engelimin bir getirisi yaşanılan olumsuz olaylar da Engelli ve özürlü haklarını dile getirdim .Fakat hiç bir Olumlu sonuç alamadım . dahası hiç bir olumlu sonuç alamadığım gibi daha büyük olumsuzluklara karşılaştım .Eskisinden daha büyük tepkiler aldım . Daha da çok sıkıntı da Kaldım .Buda aslında doğal hiç bir zaman teori ile pratik tam anlamı ile tutmaz .. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Engelli arkadaşların çoğu , yaşadığı zorluklar karşısın da susar vallahi bence susmak da zorunda stajer memurluk korkusu var . nasılsa her fırsat başına kalkılıyor bir tehdit olarak öne sürülüyor şaşıp kalıyorsun .Aslında engeli memurun yada Hizmetlinin çok büyük bir namüsait yüz kızartıcı suçu oladığı sürece stajyerlik yükü de sırtından alınmamalı . Engeliler bu korku ve kurumdaki baskı vb etkenler neticesinde çoğu tehlikeli ve zor işi canları hayatları pahasına yapıyorlar ,Nereden mi biliyorum kendimden biliyorum ... Özellikle de Psikolojik ve Ruhsal hastalığı olan Engelinin İşi daha da zor . Bu arkadaşlarımın Gözle Görünür Bir özürü Engeli olmaması , bazen ön yargıya ve yanlış anlamalara sebep veriyor.Onlardan Normal bir Hizmetliden (Yüzde yüz salam birinden )beklenen iş gücü ve Çalışma performansı beklentisine yol açıyor . Eğer bu beklenti karşılanmazsa da , iki taraflı ağır sıkıntılara yol açıyor. Bu arkadaşların çoğu daha ağır işlerde ve daha çok psikolojik baskı altıda kalıyor '[/FONT]

[FONT=sans-serif]Bu arkadaşlar ve Tüm Engelli arkadaşlar için Hizmetli kadrosundan sa Masa başı bir memur kadrosu daha uygun olacaktır. Velev kül Kamu da çalışan çoğu hizmetli Engelli arkadaş kurum amirinin insaniyetine bağlı olarak memur kadrosunda görev alıyor . Kimiler ide, Memur gibi görev yapıyor . Buna rağmen Bu arkadaşlar da rahat değil . Nedeni Kurum ve Kuruluşlarda hizmetli kadrosunda çalışan diğer kişiler tarafından tepki görmekte ,Kurum Amirleri bile bu kişilerden tep ki almakta . İnsan oğlu kendi hizmetlilik yaparken başkasının engelli bile olsa , aynı kadroda memurlık yapması yada memur gibi davranması zorlarına gidiyor . Böylece Engelliler baskı altında kalmaktadır. Bu duruma Bizati ziyaret ettiğim bir okulda , gözümle ve kurum müdürünün sözleriyle de şahit oldum. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Biz Engelliler için ,Memur Kadrosuna yükselmek yada veri hazırlama Memuru olmak, Bir kurtuluş Gibi olacaktır . Bu durum Tüm engelliler için daha rahat ve Daha sağlıklı olacaktır.. [/FONT]

[FONT=sans-serif]Bu form ve başlık Aracılığı ile Sesleniyorum . Her fırsatta Biz engellilerin en Büyük destekçisi ve Yardımcı olan Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan Beyefendiden ,Onun Tüm Çalışma arkadaşların dan. Bakanlığı Çatısı altında binlerce engelliyi istihdam eden, onlar iş aş veren Sayın Milli Eğitim Bakanımız Nabi avcı Beyefendiden den Sn Bakanımız Biz Engellilerin 2. Annesi Sayın Fatma Şahinden,Bunca Engellinin Atanmasında Bunca Yardımı olan Sayın Faruk Çelik ' e selenerek ,Sesimizi Duyan Tüm siyasi parti ve tüm Millet vekillerinden bu ülkenin vekillerinden Ben Kalender Şah olarak Engelli Arkadaşlarım için bir fırsat ve Bu konuda yardım istiyorum .Bu yardımı Kendim adıma ve Engelli arkadaşlarım adına istiyorum . Bizlere Engellilere BİR ŞANS..Memur olama şansı Kurumda görevde Yükselme şansı verilmeli [/FONT]

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar , dostlar :Ben Kalender Şah olarak , bugüne kadar olan hiç bir yazımda siyasi bir amaç siyasi bir görüş veyada bir duruş sergilemedim .. Hiç bir siyasi partiye uzak yada yakın taraf yada taraf dar olmadım ..Tamamı Engellilerin sorunları ve çözüm yollarıyla ilgilidir. Ben yazılarımda dile getirdiğim , Engellilerin çoğu sorunu çözüme kavuşmuştur. özellik Ömss Atamaları ile olanlar Buradan Tüm biz engellilerin faydası ve Menfaati için çalışan herkese çok teşekkürler ...."[/FONT]

devlet benı ıse alsın butun okulun temızlıgını versın bana paspas yaparım cay verırım tuvalet temızlerım masa sılerım ne ıs olsa yaparım yeterkı benı ıse alsın yeterkı :((
Valla kardeşim hizmetli 1900 tl civarı alır genelde herkes kucumsuyor ama sen ekmegindesin inşallah Ataman olur çok sevinirim

Arkadaşlar dostlar benim ki bilgelindir me mesajları
[FONT=sans-serif]
Arkadaşlar Dostlar Kadroların neredeyse tamamı hizmetli kadrosu ;ben bu güne kadar engellilerin hizmetli olmasını hiç bir zaman tasrif etmedim , uygunda bulmadım . onlarca yazınla makalemle ; özel açtığım başlıklarla da , gerekçeleriyle delilleriyle dile getirdim eleştirdim . Ama görünüyor ki sessimizi gerekli yerler duymamış , duyuramamışız . olur ne yapalım dünyanın sonu değil ya ....benim memurluk da 2. yılım İki yıldır Yardımcı Hizmetlerdeyim " [/FONT]

[FONT=sans-serif]Yardımcı hizmetli de 657 memur statüsünde ama görev mahiyeti farklı " ... onca yaşadığım olumsuzluğa zorluğa rağmen Ama dönüp ardına bakınca devlet güvenceli bir işte çalışmak çok güzel .zaman akıp gidiyor hayatınıza bir düzen bir intizam geliyor . O sebepten tercih yaparken öncelikle kendi ilinizde ne kadar boş kadro varsa onu yazın , bu çok önemli .Gurbet yani yaşadığın şehir dışı bir şehir normal bir birey için öyle zor ki , Bir Engelli için inanılmaz şartlarda ağır . İkinci olarak kimse sakın puanına güvenmesin ; 90 üstü puanlar kesin ve net atanmak için Atanmak için ;Zaruri bir sebepleri yoksa çokca Hizmetli kadrosu yazsın ve kesin atanmak isteyen full hizmetli yazsın ;ve gine tekrarlıyorum ilk etap da kendi şehrinizde ne kadar kadro varsa onu yazın . Eğer puanınız 93/94' altındaysa eğer atanmak istiyorsanız bir tane bile memur kadrosu yazmayın ; Nedeni Memur kadrosu 95' lerde bile riskli . onların bile önce kendi memleketleri , sonra ise kesinlikle %70 / %80 lere yakın hizmetli kadrosunu tercih etmesi uygun ve akılcı olur . 3. olarak da Bu arada Kamu hastanelerinde de Yardımcı Hizmetli yok ... Oraya yardımcı hizmetli bile atarsanız da kamu hastanelerin de memur olarak değerlendiriliyorsunuz ;kamu hastanelerinde yardımcı hizmetli kadrosu yok .bakın bu çok önemli tercih yaparken çok dikkat edin buna ...4 . olarak da bekar biri 1800/ 1900 tl arası maaş alır ; Küçümsenecek bir rakam değil .Evli ve çocuğun varsa 2100 lirayı bulur .Memurun Maaşıyla arada pek fark yok ...Kamu hastanelerinde artyı döner sermaye , Bazı kurumlarda Artı binliraya yakın ikramiye benzeri bir ödeme var .[/FONT]
[FONT=sans-serif]arkadaşlar altaki lingide tıklayıp inceleyin faydası inanın çok olur [/FONT]

böbrek nakli oldum ameliyat süreci hayatımın en iğrenç günleriydi nakilden önce 1 hafta her gün hastanede onlarca tahlil sonrasında nakil vericim annemdi acaba nakil olucakmı başarılı olucakmı bana anneme bişey olucakmı nasıl bir süreç izlicez bişey bilmiyoruz kafamızda bu sorular bu düşünceler zaten insanı çıldırtmaya yeter ya neyse! nakil olduktan sonra minimum hastanede 1 hafta yatacaksın (Şükür benim ameliyatım sorunsuz geçti 5 günde çıktım) 1 ay kalan hasta bile biliyorum nakilden sonra sonrasında Antalya da ev tutulacak en ufak birşeye dahi dikkat edinilecek ilk 3 ay dışardan gelen biri duş almadan üstünü başını değiştirmeden yanına gelemiyor tabi suratından maske inmiyor bu 3 aylık süreçte tabi ki bu süreç ameliyatın başarısına bağlı daha da uzayabiliyor. Allah tan benim teyzemler Antalya da oturuyorda ev masrafı eşya masrafı gibi sorunlarım olmadı. 3 ay sonunda belirli aralıklarla kontroller en sonunda 3 ayda bir oluyor kontroller hayatın boyunca ilaç içtiğin ilaçlar ise bağışık baskılayıcı ilaçlar immünsüpresif ilaçlar yani hepside ağır ilaçlar en ufak bişeyde hemen hoopp enfeksiyon oluyosun ve her enfeksiyon böbreğini tehdit ediyor böbreğin sonuçta başkasının böbreği ilaçlarla çalışıyor ömür boyu içeceksin bu ilaçları ve bunlarla uğraşırken ekpss sınavına hazırlanıp 86 puan alıp hizmetli olup pisliğin içinde ağır şartlarda çalışıp o böbreği tehlikeye atacak kadar delirmedim başka şekilde de para kazanılır başka işler yapılır ama can sağlık birdaha ele geçmeyebilir ne olursa olsaun unutmamak lazım sadece 1 kere oluyor o yüzden hizmetli yazmayacağım ve açıkcası devletinde engelliye hizmetli kadrosu açması engelliye bence yapılmış en büyük hakarettir o kadar netim bu konuda

ali bey kardeşim,senin düşüncelerine saygı duyarım,lakin devletin engelliilere hizmetli kadrosu açması hakaret olarak degerlendirelemez,insanların bu işlerede ihtiyacı var ve engellide olsa çalışmaya yaşamında kimseye muhtaç olmadan hayatını sürdürmeye ihtiyacı var,engelli içinde en kolay olan yer devlet dairesidir,benim 10 yılım oldu nerdeyse,iş geregi kurumlara giriyorum çıkıyorum,ben bu kurumlarda gerçekten dürstce çalışan hiç bir engelli kardeşimin magdur olmadıgını biliyorum,tabiki istisnalar olabilir,bazı ufak tefek sııkıntılar olabilir,bunlarda normaldır bence,özel şirkette çalışan engellliler kadar sorun yaşamıyorlar en azından.sonuç itibarıyla herkesin kendi tercihi,isteyen memur olsun,isteyen hizmetli olsun,isteyende müdür olsun.işe ihtiyacı olan,atanamayan bütün kardeşlerime allah nasip etsin...
not.ben memurum..

hakan bey benim demek istediğim kadro sayısında engelli değil hepsinin memur olarak alınmasıdır ha ben yok illaki hizmetli olarak çalışacağım memurluk yapmak istemiyorum diyorsanız onu bilemem ama şu verilen 4.682 kişilik kadronun en az 7-8 bin olması ve hepsinin en az memur derecesinde verilmesi lazım bu benim görüşüm

evet kadro gerçekten az ve hizmetli sana katılıyorum hepsi memur olarak alınmalıdır bencede Ali_Gs

[FONT=sans-serif]Geçmiş tecrübelerde gördük ki [/FONT][FONT=sans-serif]EKPSS[/FONT][FONT=sans-serif] tercihinde kimse puanına güvenmesin 91/92/93/94 /95 puanlar dahada dikkatli olmalı ; bu puanları alan arkadaşlardan yanlış tercih den dolayı açıkta kalan da çok fazla oluyor ... puanlarına güvenip dengesiz dikkatsiz tercih yapıyorlar ondan sonra yüzlercesi açıkta kalıyor . o 95 le atanamaz ken bir diğeri 75 le atanıyor ... Şunu unutmayın sıralamanız 2 olsa hala önünüz de 1 kişi var .. 30 tercih hakkımız var değilmi , Bu tercihtede diyelim önüzdeki herkes atandı sizinde güncel sıralamanız diyelim ki 31 . sıra diyelim . Ha buna da kesinlikle emin olamayız . Tercih yaparken şunu ASLA UNUTMAYALIM Biz otuz birinci sıradayız ve 30 tercih hakkımız var ... önümüzde Hala otuz kişi var (30) bu ne demek biliyormusunuz . binlerce kadroda açılsa bu otuz kişi benim tercih ettiğim ettiğim kadroları tercih edebilir , bende açıkta kala bilirim . ben 31 . ci sırada atanamazken 30 bininci sıradaki kişide tesadüfen atana bilir . O sebepten Tercihlerinizde bolca Hizmetli yazıp bu riski daha çok dağıtın .bunun nedeni bir elin 5 parmağı kadar memur kadrosu var böyle bir durumun yaşanması çok doğal ... hepimiz için .. yazının devamını da iyi okuyun [/FONT]

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar Dostlar Kadroların neredeyse tamamı hizmetli kadrosu ;ben bu güne kadar engellilerin hizmetli olmasını hiç bir zaman tasrif etmedim , uygunda bulmadım . onlarca yazınla makalemle ; özel açtığım başlıklarla da , gerekçeleriyle delilleriyle dile getirdim eleştirdim . Ama görünüyor ki sessimizi gerekli yerler duymamış , duyuramamışız . olur ne yapalım dünyanın sonu değil ya ....benim memurluk da 2. yılım İki yıldır Yardımcı Hizmetlerdeyim " [/FONT]
[FONT=sans-serif]Yardımcı hizmetli de 657 memur statüsünde ama görev mahiyeti farklı " ... onca yaşadığım olumsuzluğa zorluğa rağmen Ama dönüp ardına bakınca devlet güvenceli bir işte çalışmak çok güzel .zaman akıp gidiyor hayatınıza bir düzen bir intizam geliyor . O sebepten tercih yaparken öncelikle kendi ilinizde ne kadar boş kadro varsa onu yazın , bu çok önemli .Gurbet yani yaşadığın şehir dışı bir şehir normal bir birey için öyle zor ki , Bir Engelli için inanılmaz şartlarda ağır . İkinci olarak kimse sakın puanına güvenmesin ; 90 üstü puanlar kesin ve net atanmak için Atanmak için ;Zaruri bir sebepleri yoksa çokca Hizmetli kadrosu yazsın ve kesin atanmak isteyen full hizmetli yazsın ;ve gine tekrarlıyorum ilk etap da kendi şehrinizde ne kadar kadro varsa onu yazın . Eğer puanınız 93/94' altındaysa eğer atanmak istiyorsanız bir tane bile memur kadrosu yazmayın ; Nedeni Memur kadrosu 95' lerde bile riskli . onların bile önce kendi memleketleri , sonra ise kesinlikle %70 / %80 lere yakın hizmetli kadrosunu tercih etmesi uygun ve akılcı olur . 3. olarak da Bu arada Kamu hastanelerinde de Yardımcı Hizmetli yok ... Oraya yardımcı hizmetli bile atarsanız da kamu hastanelerin de memur olarak değerlendiriliyorsunuz ;kamu hastanelerinde yardımcı hizmetli kadrosu yok .bakın bu çok önemli tercih yaparken çok dikkat edin buna ...4. olrakta Hizmetli memur maaşı arkadaşlar maaş 1800 ila 1900 tl arası [/FONT][FONT=sans-serif]Küçümsenecek bir rakam değil .Eğer kendi şehrinizde ailenizin yanında iseniz büyük para :Evli ve çocuğun varsa 2100 lirayı bulur .Memurun Maaşıyla arada pek fark yok ...Kamu hastanelerinde artyı döner sermaye , Bazı kurumlarda Artı binliraya yakın ikramiye benzeri bir ödeme var .[/FONT]
[FONT=sans-serif]arkadaşlar altaki lingide tıklayıp inceleyin faydası inanın çok olur [/FONT]

[FONT=sans-serif]ÖMSS ile atananların çoğu, atandıkları yere gidebilecek mi?

subscribed.png

[/FONT]
Dikkat! EKPSS tercih sürecinde gözden kaçanlar ve dikkat edilmesi gerekenler..?

1).En öncelikli formda EKPSS puanınızı paylaşmayın .Paylaşanların büyük çoğunluğununada itibar etmeyin . Neden mi Biri sizin puanınızı öğrenerek bunu tercih sürecinde kendi menfaatleri için kullana bilir, sizi tuza düşüre bilir . Geçen ömss de benzer durumlar yaşandı . Kısa bir örnek , Arkadaşın biri bir sertifikayla ilgili başlık açtı , Nadir bir sertifika ve O sertifikada bende de var . Ama bu başlık açıldı ya oradan , o yazıyor bende bu sertifika var puanın 85 öbürü oradan yazıyor karabük benim kimse yazmasın puanım 87 .. öbürü ordan başka yorum diğeri başka yerden uçan kaçan .. kadro sadece 5 tane 2. tercih 2. atama . Ben şahsım bu yorumlardan etkilendim ,o kadrodan atanamama pahasına 1 tanesi işaretledim puanım 80 lerdeydi . Ne oldu biliyormusunuz , o kadra 77 puanla atama oldu . 77 puanla benim aram da tam 5 bin kişi var .. o 85 aldım diyen adi terbiyesizler nerde ...

2) Hangi şehri ve Kadroyu tercih edeceğinizi sakın söylemeyin , Şehir ismi sakın ha paylaşmayın insanın aklına iş düşüyor hiç tercih etmeyeceksede o şehri tecih edip senide hakkından ediyor , Arkadaşın biri ilk atamada Karadeniz ve bir kaç doğu ilini içeren bir başlık açtı , oralarda izdiham oldu ,zannedersiniz atama puanları türkiyenin en gözde yerleri , aslında TÜRKİYENİN en zor yaşana bilir bölgeleri. ...

3) Kimse üzerine alınmasın , şu puanı bu puanı aldım diyenlere de pek inamayın bu form 90 aldım deyip ne 70 puanlar düşenleri gördü

4) siyasi yorum ve tartışmalardan kaçının .

Arkadaşlar ; Bu başlık da dile getirdim ; Bu tamamen bana öznel bir durum . başka kişileri bağlamaz sadece fikir verme amaçlı.

ekpss

arkadaşlar ekpss den hizmetli olarak atanırsak yapacagımız iş ne.diğer normal memurlar gibi masa başında mı yok sa temizlik işlerini mi yapacak bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim hayırlı günler

Ortopedik engelli hizmetli ne iş yapar

İyi günler bişey sormak istiyorum son bir hafta kala denemelere ağırlık vermeye başladım ortalama 30 net yapıyorum. Büyük ihtimal hizmetli memur olabilirim. Şimdi benim engelim ortopedik sağ ayağım baya sorunlu en son dizimi kaybettim hareket ettiremiyorum bana hizmetli olarak ne tür iş verebilirler cevaplarsanız çok sevinirim

meb hizmetli kadroları ne iş yapar

arkadaşlar bildiğiniz üzere başta ağır engeli olanlar ve ben gibileri meb e atanma durumunda ne iş yapacağımızı merak ediyoruz.bazıları hademelikten ibaret olduğunu söylerken bazıları hiç bi iş yapmayacağımızı savunuyor. Meb de hizmetli memur olanlar ya da bu konu hakkında bilgisi olanlar bi açıklayabilirler mi ?

Ortopedik engelli hizmetli ne iş yapar

İyi günler bişey sormak istiyorum son bir hafta kala denemelere ağırlık vermeye başladım ortalama 30 net yapıyorum. Büyük ihtimal hizmetli memur olabilirim. Şimdi benim engelim ortopedik sağ ayağım baya sorunlu en son dizimi kaybettim hareket ettiremiyorum bana hizmetli olarak ne tür iş verebilirler cevaplarsanız çok sevinirim

Hangi kuruma atandigina ve amirinin insafina göre değişir. En popüler olanı fotokopi çekmek veya arşiv

eğer fiziksel bir engeliniz yoksa hizmetli olarak angalya ne iş verilirse yapıcaksın . eğer fiziksel engeliniz varsa hastalığın durumuna göre değişir bu bütün kurumlarda geçerlidir masa başı iş alman zor eğer engelin yoksa ..ne yazıkki

Üst Alt