Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Hem organ kaybı hem Tip 1 diyabet ile %40'a ulaşılabilir mi?

bilgerwise

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Benim pankreasımda tümör olduğu için organımın %90'ı ameliyat ile alındı, bundan dolayı ise Tip1 diyabetli oldum. Sağlık kurulu bu 2 olayı ayrı ayrı mı değerlendirir sizce? Yoksa "organ kaybının sonucu ile diyabet olunmuş, bu şartlar beraber değerlendirilsin" mi derler?

Ayrı ayrı değerlendirilirse %40'a ulaşabileceğimi tahmin ediyorum. Fikriniz nelerdir? Eğer %40'a ulaşmazsa göz tembelliğimi de sunmak istiyorum, belki %10 olarak görülebilir diye.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun,
Pankreas+tip 1 diyabet olarak değerlendirilir,göz tembelliği dediğiniz ambliyopi bunu da değerlendirirler.

Tümörden kastınız kötü huylu bir tümör mü?

@bilgerwise,

Çok teşekkür ederim, anladım :( Kötü huylu değildi neyse ki... Bir gözümde olan tembellik çok çok kötü değil, herhangi bir şeyi okumam sıfır sadece, o yüzden %10 vereceklerini düşünmüyorum, belki pankreas kaybı ile oran artar diye tahmin etmiştim...

Üst Alt