Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Haydi Bir Fotoğraf Paylaş🙋

🫠
Wg2TIW.jpg

Sokakta buldum..ağzında ve bacağında yaraları vardı..güzelce tedavi ettik..şimdi bacağıma uzanıp masaj yapıyor😊😊ALLAHIM ya bu ne güzellik😊

Bir kadın da olması gereken siradisiliga bağlı cekilicik sen de var

Ebus seni seviyorum biii sürü öptüm 😘🤗🤗

Yanlislik Deil yalnızlık bazen bizi farklılaştıriyor ! Sende çok zeki ve güzelsin ! Değerini bil ! Yanlış anlamıyoruz bize o kadar negatiflik kusturuluyor ki elimizde olmadan bazen farklı davraniyoruz ! Her daim kendine güven güceniyorsun biliyorum ! 3 5 seviyenden düşük insan için sakın yıpratma kendini . Dışarda hayat var ve sen kazanıyorsun ve kazanacaksın emin ol !

bir yılda Toplamda 3000 km sırt çantamda tamir kiti taşıdım birkez ihtiyacım oldu. patlamaya dirençli lastik alsam iyi olur.

Dişlerinize iyi bakın 2 ayda 8 kilo verdim :}
az kaldı sonunda bitiyor

Zahmetli iş..bu sene feleğin şaştı..hırsız tüccarlar blr yanadan.. çalışanlar bir yanadan götür baba götür🤪

Zahmetli iş..bu sene feleğin şaştı..hırsız tüccarlar bir yandan, çalışanlar bir yandan götür baba götür🤪

Üst Alt