Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
neden yorum yapmıyorsun ama okurken üzüldünmü yoksa....RAVZA54' Alıntı:BUSEM YORUM YAPMIYORUM ŞUNU BİL SENİ SEVİYORRRR CNMM
yaaa tabi o zamanlar espiri yapacam durumda değildim ama şimdi alaya almam daha kolay oldu... bak şöyle bişey var öldürmeyen her acı beni daha da güçlendirdi....kanvas' Alıntı:evet özellikle senin duygusal içten ve bi o kadar da hayat mücadelenle bile dönüp espri yapabilme yeteneğine (merak etmeyin uyusturucu falan almadım kısmını kastediyorum )hayran kaldım etkilenip yazdım diyebilirim :wink:
masalcı arkadaşım o şeker kızdan daha şekerimdir...gecemasalcisi' Alıntı:ne demeli..gecmiş olsun diyelim adettendir..muhtemelen şu avatarındaki kocaman gözlü kız hoş kız gibisindir
sevgiler...
yok sezgincim anlatma zaten herşeyimize göz dikiyolar bide onu almasınlar elimizden yorum için teşekkür ederim o kötü şakalarıyla acısıyla tatlısıyla yaşamak güzelSEZGİN ÖZGEN' Alıntı:selam busemm.okurken;her ne kadar acılar farklı olsada inanki kendimi gördüm.hayat insana bazen böyle kötü şakalar yapıyor.bende 2 yıldır engelliyim. ama hamdolsun anladımki ben aslında 2 yılın öncesinde engelliymişim. :lol: şimdi yapabildiklerimi anlatsam inan maluliyet haklarımı elimden alırlar demek istediğim şu ki;seninde dediğin gibi bizi öldürmeyen engeller,gerçekten bizi güçlendiriyor.sana diyebileceğim şuki;allah gülümsemeni eksik etmesin.hayat boyu mutluluklar.