Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

nalan in babasının beş cocuqu diyor ...yanı beşinci çocuk nalan oluyor...

mecnun bu soruya da mi leyla diye cevap verdin...😹😹😹

Sol kolu olmayan dokuz adam toplanmışlar; kapı çalmış, gelen paketin içinden bir adet sol kol çıkmış, sevinmişler. Bu insanların hikayesi ne olabilir?

Altın günü örneğine benzer birşey yapmışlar.
Bu arkadaşların hepsi emekliymiş.
3 aylık maaşlarını bir kişinin kolu için her ay kullanıyorlar.
Kurye ilerde hepsi için gelecektir.

Bu 4 adamdan 2sinin niyeti kötü hangileri ? ?

1- üst geçidin uzakta olduğunu gören adam yakın diye zıplayarak çimlerin üstünden atlar ama azcık basar.

2- yazlığına giden adam komşusunun köpeğini görür sever ve çok güzel mamalar ile besler.

3- yaralı bir kelebeği gören adam peçeteyle direk öldürür.

4- madde bağımlısı gençleri görüp onlara her ay 10bin tl veren adam.

Cevabıda yazayım hangilerinin niyeti kötü demişim ama. Niyeti kötü olabilir diyim daha doğru olur yoksa düz bakarsak 4üde kral adamdır :)

2 ve 4 niyeti kötü olabilcek adamlardır.

2- hayvanlar dışarda olan biten hiçbişeyi bilmezler ve özenemezler. Eğer o yazlığına gelen adam bikaç ay boyunca köpeği sevip alışık olmadığı pahalı mamalarla beslerse. Buna alışık olmayan köpek daha sonradan bunlara yoksun kalınca özleyebilir ...

4- madde bağımlılarına 10bin tl verilmez :) sakın evlenip başka bi şehirde güzel bi yuva kurucaklarını sanmayın. o 10bin tl nin 5 bin tl siyle madde içmeye devam edicekler ve bikaç seneye mefta.

İy ama hangisi kötü

kötü yazdım soruda ama. niyeti kötü olabilir olarak değiştirdim sonradan. 2 ve 4. köpeğe kaliteli mamalar verirsen köpek eski mamaları beğenmez :) ne mamalar var çok kaliteli lezzetli. diğeride madde bağımlılarına 10bin tl verirsen ortam yapmayı bırakamazlar. ben ortamları biliyorum çokçokzor bırakmak . hele birde para varken koca gün sinema madde yaparlar evden çıkmazlar.

2 ve 4 yazdım yaa :) mantık sorusuydu biraz . bana göre 2 ve 4 ama...

yaralı bir kelebeğin düzelme şansı yoktur öldürürsen hiçbişey hissetmez. çimlerin ucuna azcık basması farketmez sonuçta dümdüz yürümemiş bir çaba sarfetmiş basmamak için azcık ucuna basmış ...

Ayşe bir öğrencidir ve önünde dört cetvel var 30cm 40 cm 50 cm ve 30 cm.
Bu cetveller birleşince ne olur?

Mantık sorusu mu acaba? 150cm değil heralde cevap ? cetvellerinde 1 cm fazladan payı olduğunu düşünsek 4cm de ordan 154 mü cevap ?

30 50 50 30 cm olsa dikdörtgen olur dicemde 40 cm işi bozdu eşitliği karsılıklı esıtlıgı bozuyor ((.

sungate;2515009]Mantıklı bir sonuca bağlanıyor öyleyse mantıklı soru

BilemedimBenONu :D google amca bile bilmiyo . aklıma gelirse yazarım bişeyler. Beyin jimnastiği olsun ... Azcık ipucu alsaydık belki bişeyler gelirdi :)

150'yi bende buldum ama bi eklenti olmalı diye düşünüyorum T, L Esprisi:)

İpucu vereyim cevap mantıklı ve senin dediğin gibi hem de espirisel bir durum çıkıyor ortaya:)

Sorudan daha ggoglun haberi yok telif alırım ondan haberi olsun

İpucu vereyim cevap mantıklı ve senin dediğin gibi hem de espirisel bir durum çıkıyor ortaya:)

Sorudan daha ggoglun haberi yok telif alırım ondan haberi olsun

Ayşenin 30 40 50 30 cm lik cetvelleri varsa 30ları bide 40ı arkadaşlarına verir 50 cm bütün işini görür . Ayşe niye böyle yapıyosun cetvel koleksiyonu mu yapıyosun ayşeee. hiç 4 tane cetveli olanı görmedim. Bence burda sıkıntı cetvellerde değil ayşede. Ayşeyi ben bi düşünücem...

Ayşenin 30 40 50 30 cm lik cetvelleri varsa 30ları bide 40ı arkadaşlarına verir 50 cm bütün işini görür . Ayşe niye böyle yapıyosun cetvel koleksiyonu mu yapıyosun ayşeee. hiç 4 tane cetveli olanı görmedim. Bence burda sıkıntı cetvellerde değil ayşede. Ayşeyi ben bi düşünücem...

Gönye takımı kullanıyor olabilir.:)

İpucu daha
Ayşe bir öğrencidir
Ayşeye de yoğunlaşın bütün olarak bir de yürüyüş katın okula doğru şöyle bi:)

Üst Alt