Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Güzel zeka soruları

Oğlum geçerken hoş :)Dikkatli oku soruyu :D Zenci bebeğin dişleri ne renk olur :)

MAYDONOZ bence de ışık en iyisiydi ama soru zeka ya oda bende yok :D

Oscar istiyorum ben :D

Camdan dışarı baktığında ilk gördüğün şey: Cam :D iq sorusu bunlardı bizim zamanımızda ama şimdi çocuklara ekmek ne kadar diye soruyorlarmış :D hahaha

Made in Turkey :D

[FONT=times]Elimdeki çiçeklerin ikisi hariç hepsi papatya, ikisi hariç hepsi gül ve ikisi hariç hepsi karanfil olduğuna göre elimde hangi çiçekten kaç tane bulunmaktadır ?[/FONT]

6 tane ismini bildiğimiz gerisi ismini bilmediğimiz :D

6 tane ismini bilmediğimiz diğerleri 3 çeşit ismini bildiğimiz :D

o kadar salladım biri tutsun :D

3 çeşit ismini bildiğimiz diğerleri de diğerleri zaten :D

1 adet çiçek mi olur elinde 3 tane çiçek saydın

1 papatya 1 gül 1 de karanfil var Love Master [emoji4]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen TahaAY [emoji16]

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iki karakter yazamazsın dedi üç denedim oda olmadı nasıl sallayacaz şimdi 12314134 :D

Bravo :) Hocam @MeTePe :) [FONT=times]Ahmet 13. sokakta oturmaktadır. Evinin numarası 13-1300 arasındadır. Mehmet numarayı öğrenmek ister.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet sorar: Evinin numarası 500'den küçük mü?[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ama yalan soyler.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet sorar: Evinin numarası bir tamsayının karesi mi?[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ama yalan söyler.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet sorar: Evinin numarası bir tamsayının küpü mü?[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ve doğruyu söyler.[/FONT]
[FONT=times]Mehmet der ki : Eğer evinin numarasının ikinci basamağının 1 olup olmadığını söylersen sana sayıyı söylerim[/FONT]
[FONT=times]Ahmet cevap verir ve Mehmet sayıyı söyler ama Mehmet yanılmıştır.[/FONT]
[FONT=times]Ahmet'in evinin numarası kaçtır? [/FONT]

Çok güzel soruymuş... Ama bu sorular tablo çizerek çözülür. Şu anda buna vaktim yok. Belki çözülmezse gece bakar çözerim. Aslında göründüğünden kolaydır.

Üst Alt